Zeer vlotte service en een mooie ketting.

De dag na bestelling heb ik het juweeltje al thuis ontvangen zelfs met een persoonlijke nota in het doosje.

Geweldig product

Prima armband met een snelle levering tegen een redelijke prijs

Uitstekende kwaliteit

Levering was erg snel en de uitkomst was erg mooi. Zou er zeker vaker gaan bestellen als ik custom sieraden zou willen hebben.

Echt mooi en op tijd

Echt mooi en op tijd

Heel goed. Snelle levering en echt heele goeie kwaliteit we zijn er heel blij mee.

Erg mooi!!

Snelle levertijd en mooie sieraden! Super blij mee.

Mooi maar ook iets minder

Ik had een heupfles voor een vriendin besteld had een mooie tekst bij gedaan maar toen zij het ontving zat er de helft van de tekst erop. Heel jammer

Heel mooie betaalbare juwelen

Ik kocht 2 mooie kettingen. Eentje uit de bruidscollectie met bling bling En eentje gepersonaliseerd met de naam van m’n zoontje. Heel blij met m’n bestelling. Ik bestel binnenkort weer voor een cadeautje.

Heel erg goed

Heel snel en super mooi.

Leuk gebaar . En mooie gedachte met 50 euro bestel ik iets nieuws

Goede service en snelle bezorging.

Jammer dat er geen halve ring maten zijn. Heb inmiddels 4 keer een bestelling gedaan en erg tevreden.

Mooie producten en snel verstuurd

De gegraveerde producten zijn van goede kwaliteit en snel verstuurd. Op de ketting Where We Met is de locatie en het kaartje precies gegraveerd zoals ik online in het ontwerp had aangegeven. De gravering op de achterkant is ook exact overgenomen. Leuk om zo’n unieke ketting cadeau te kunnen geven! De tekst op de houten telefoonhouder met naam was niet exact overgenomen. Hierom geen vijf maar vier sterren. Verder erg tevreden over de producten en levering.

Top bedrijf!

Snelle levering, mooie producten en goede prijs/kwaliteit! Ik zou het iedereen aanraden!!

Iemand heel blij gemaakt met het sieraad

Snel geleverd. Mooie verpakking

Echt heel blij

Ik heb een bruidskimono gekocht en ben heel blij mee. De goude text op de achterkant is mooi en geeft een luxe gevoel, en overal het kwaliteit is goed.

snel en correct, denken mee

Het gegraveerde is correct en snel geleverd. Had zelf nog een fout gemaakt, maar die werd vlot en klantvriendelijk opgelost. Goed adresje !!

Uitermate mooie sieraden

Bij dit bedrijf DRKS een paar armbanden besteld, dit is als zeer goed bevallen. Armbanden zijn van goede en degelijke kwaliteit. Daarnaast een aantal namen laten graveren, dit is zeer netjes uitgevoerd en zeer goed leesbaar. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de bestelling en in de toekomst zeker weer gaan bestellen. Top gedaan en ga zo door.

Goede ervaring

Super leuke armband voor mijn opa gekocht. Snelle verzending en leuk verpakt. Ook e-mailcontact is goed, ik had een vraag en daar werd snel op gereageerd met een passende oplossing.

Mooi sieraad & prachtig verpakt

Snel bezorgd, in een mooie verpakking, precies wat we wilden èn de cadeau ontvanger is er super gelukkig mee!

Mooie armband en zeer snelle levering.

Ik heb een prachtige armband ontvangen met de namen van mijn kinderen er mooi ingegraveerd. En de levering is echt supersnel. Zeer tevreden!

Mooie producten. Leuk om cadeau te doen door het persoonlijk te kunnen maken. Snelle levering.

Erg goed!

Bestelling kwam snel, was netjes en zorgvuldig verpakt, geen beschadigingen. Ik ben heel erg tevreden!

goed tekst blijft er goed op

goeie sterke armbandjes

Mooie ketting snelle levering

Ik had kort voor kerst een ketting voor mijn zoon besteld. Heel fijn dat ik deze op tijd in huis had. Netjes gegraveerd. Blij mee!

Snelle levering, perfecte cadeaus

Ik heb al vaak besteld bij jullie! Elk pakketje komt snel binnen en daarnaast zijn ze ontzettend leuk ingepakt, echt een cadeautje! Je ziet echt dat er moeite wordt gedaan door alle medewerkers complimenten naar jullie allemaal! Daarnaast is de gravering super netjes en is het erg leuk om in het cadeau doosje nog een leuk tekstje te schrijven. Ook zijn de prijsjes erg leuk! Ik raad DRKS zeker aan, aan anderen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst