Snel mooie (gepersonaliseerde) producten geleverd

Ik ben een terugkerende klant. Eerder mijn trouw-oorbellen hier besteld en nu andere oorbellen. Daarnaast zakhorloge gepersonaliseerd en in laten pakken. Mooie gravure en mooi ingepakt.

Top product en snel geleverd

Goede site, duidelijke uitleg, mooi product en zeer vlotte levering

Mooie sieraden en goeie service

Ik had sieraden besteld om kado aan iemand te doen, ze waren er erg blij mee en het was leuk ingepakt.

Snelle levering en ziet er goed uit!

Super.

Voor de 3e keer bij DRKS besteld. goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt in cadeau verpakking. Op de tijd verzonden. Ze maken het waar wat ze beloven.

Mooi en vertrouwbaar

Had een armbandje besteld met gravering, erg mooi resultaat en netjes geleverd, duurde niet al te lang.

Mooi product en snelle service, wel wat duur

Echt een mooi product. Het bestelproces was makkelijk en snel verstuurd. Persoonlijk vond ik de armband wel behoorlijk aan de prijs. Maar de ontvanger is er heel blij mee, dus het was het waard.

Snelle levering & goede kwaliteit producten & graveringen

De producten worden snel geleverd, zijn mooi verpakt en secuur & volgens opdracht gegraveerd. De producten zijn van goede kwaliteit.

mooi cadeau, inpakpapier minder

ik heb een kompas voor mijn vriend gekocht als cadeau voor kerst. nu heb ik dit laten inpakken door jullie. ik had verwacht dat jullie het mooi en netjes in zouden pakken, maar het zit in een makkelijk goud zakje. dat viel mij wat tegen.

Snelle levering van een mooie armband

Heel mooi en persoonlijk cadeau. Snel binnen en precies zoals omschreven.

Goede ervaring

Tevreden met de pen met ingegraveerde namen.

Mooi sieraad en snel in huis

Super mooi subtiele aandenken

De hanger is echt heel mooi geworden! De tekst achterop komt mooi in het midden uitgelijnd terecht. Het kaartje aan de voorkant is zoals ik zag bij het maken ervan online.

Mooie sieraden en goede service

Met regelmaat hier wat besteld ! Sieraden zijn van goede kwaliteit. Met het ingraveren zat er wel eens een kras op het sieraad of accessoires maar kreeg vrijwel binnen een dag netje een nieuwe geleverd. Ze leveren goede service

Netjes, snel en goed

De bestelling was conform afgesproken tijd en zag er top uit

Super mooi geschenk ketting

Zeer goede en snelle levering

Armband ziet er prachtig uit

Geweldig gewoon

T was super snel geleverd wilde een leuk origineel kadootje voor. Mijn dochter en vriendin en die heb ik bij jullie gevonden helemaal toppie dus

Prijs-kwaliteit is TOP!

Heel blij met het nieuwjaarsgeschenk voor mijn zus! De 2 armbandjes zijn heel mooi gegraveerd & van mooie kwaliteit! ❤️

Snelle levering, prachtige kwaliteit!

Mijn bestelling was snel verzonden, prachtig verpakt en de armband heeft een uitstekende kwaliteit.

Goede, snelle service. Leuke en betaalbare producten/cadeautjes.

Super mooi en snel geleverd

De jarige job was er helemaal blij mee!

Leuke gegraveerde pen!

Schrijft goed en ligt soepel in de hand, de moeite waard dus!

Super mooie sieraden, voor een mooie prijs. Snel geleverd in een mooi doosje.

Exelent

Heel mooi gedaan super service

Buskesdries 3

6673DP Andelst