Leuke gegraveerde pen!

Schrijft goed en ligt soepel in de hand, de moeite waard dus!

Super mooie sieraden, voor een mooie prijs. Snel geleverd in een mooi doosje.

Exelent

Heel mooi gedaan super service

Mooi

Mooiverpzkt en geleverd zoals afgesproken

Mooie site, leuke spullen Graveren erg netjes Binnen 2dagen in huis

VLOT

Gemakkelijke en duudelijke site om je bestelling te doen, fijn dat je het ook ineens kon laten inpakken als cadeau. Heel vlotte levering.

Prachtig

Ik ben zo blij, prachtige kerstcadeau ❤️

Snelle behandeling

Mijn eerste ervaring was zeer gemakkelijk en goede prijs

Snel en mooi ingepakt

Snelle levering. Mooi ingepakt en helemaal zoals ik in mijn hoofd had!

Is zeer goed

Het ziet er mooi uit heel blij mee nu hopen dat mijn vriend hem ook mooi vindt

goed en snelle service

snel verzonden en goede kwaliteit

Super snelle levering

Erg snelle levering en hele mooie producten niks ontbreekt het product is netjes geleverd en ingepakt kort gezegt een top levering met een super product

Wauww!

Wauw is heel mooi goede kwaliteit en is zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld tot de volgende keer!

Kwaliteit

Ik kreeg een half jaar geleden een meter armbandje met geboortesteentje van mijn zus. Omdat ik hier mee slaap/douche/werk en ik er super tevreden van ben EN ik nu de kans kreeg om het terug te doen heb ik niet getwijfeld om ook bij DRKS te bestellen om een meter armbandje te kopen! Ik ben fan!!

Goed.

Snelle levering, en mooi product! Alleen cadeau verpakking betaald, maar helaas niet erbij gekregen.

Goed, snel en mooi product

Goede ervaring, ik bestel zeker nogmaals. Prijs kwaliteit is zeker in verhouding en snelle service. Daarnaast was het super leuk ingepakt!

Heel tevreden

Ben erg blij met mijn bestelling was netjes ingepakt en op tijd bezorgd

Prima en snel

Goede ervaring , al eerder wat besteld En je heb het snel in huis . bedankt .

Super mooi product en snelle levering

Ik heb een gepersonaliseerd cadeau gekocht via jullie site. Super mooi cadeau en snelle levering!

Gewoon top!

Ik heb een gepersonaliseerde sleutelhanger gekocht, deze is super mooi. Perfect zoals ik het wou, goede kwaliteit en nog eens super snel geleverd ook.

Snel en goed

Goed product en leuke text

Prachtig sieraad

Voor m’n vriend een graveerde dog tag ketting besteld. Hij heeft een redelijk lange naam dus was bang dat het niet op een regel zou passen, maar ze hebben het er mooi op gegraveerd. Ik had daarnaast gevraagd of ze de tekst op de achterkant in dezelfde lettergrootte konden graveren, maar dat hebben ze helaas niet gedaan, vandaar de 4 sterren. Ben benieuwd hoe mooi het sieraad blijft in de loop van de tijd. Tot nu toe zou ik drks zeker aanraden!

Super tevreden!

Goeie service en super tevreden over het eindresultaat. Ik was een naam vergeten omdat mijn oma 75 haar werd en dit werd meteen opgelost !

Was een een mooi armbandje Goede kwaliteit en goed verzorgd

Goed op de hoogte gehouden !

Buskesdries 3

6673DP Andelst