Mooie armband, snelle service!

Leuke korting tijdens Black Friday. Snelle service, mijn vriend was verrast en heel blij :)

Super!!

Mooi sieraad zorgvuldig ingepakt snel geleverd!

Vlotte ervaring met mooie kwaliteitsvolle juwelen!

Heel snel en mooie kwaliteit aan een top prijs

Belofte word nagekomen

- bestellen was eenvoudig/ overzichtelijk - Werden goed op de hoogte gehouden over wanneer de bestelling aan zou komen - bestelling was zoals gewenst/ zoals het voorbeeld Al met al top dus !

Besteld, goed op de hoogte gehouden. En goed verpakt en helemaal naar wens.

Heel origineel cadeau!

Ik heb oorbellen besteld met mijn geboortesteentje en die van mijn vriendin. Ze was super enthousiast en het is een heel persoonlijk cadeautje. Kwaliteit is ook top!

Mooi cadeau

Het is een heel erg mooi en uniek cadeau Wel vond ik hem beschadigd. Er zitten erg veel kleine krasjes op de bovenkant. Verder erg tevredeb

TOP!

Kwaliteitsartikelen, mooi graveerwerk, goede prijzen!

Alles precies zoals verwacht en zeer snel geleverd.

De heupfles was precies zoals besteld en gehoopt mooi verpakt en zeer snel geleverd. Erg blij met de levering en bestelling. Helemaal niks op aan te merken !

Snelle levering keurig netjes!

Kan het allen aanraden!

Mooi

Precies zoals aangegeven heel erg tevreden mee

Super mooie ketting voor de verjaardag van mij vriend

Snelle levering Super mooie subtiele gravering Goede kwaliteit

Mooie juwelen

Mooi gegraveerd, vlug thuis gekregen

Super kwaliteit

Wat een mooie manchetknopen, dat wordt een mooi cadeautje voor mijn aanstaande op onze bruiloft volgend jaar. Snelle levering en snelle reactie als je vragen stelt!

Er was wat onduidelijkheid met de leverdatum, hierbij werd mijn mail meteen beantwoord en is er meteen actie ondernomen. Diezelfde dag ontving ik het gepersonaliseerde armbandje. Het armbandje is helemaal gelukt naar wens, ik vind hem erg mooi.

Super goede kwaliteit

Heel leuke producten, goede kwaliteit!

Alles top geleverd

Het pakje zelf heb ik nog niet open gemaakt, het is een kado voor onze dochter voor Kerstmis. Het is een mooi pakje en op tijd geleverd. Ik hoop dat wat erin zit het juiste is en dat de dochter er gelukkig mee is.

Het perfecte cadeau

Een ketting met de naam van onze zoon cadeau gegeven aan oma. Tranen stonden in haar ogen toen ze het cadeau in ontvangst nam. Overzichtelijke website, prachtige producten, mooie prijzen en een snelle levering. Hier ga ik zeker nog eens bestellen. Echt een aanrader!

Heren armband besteld met eigen tekst

Voor mijn partner een heren armband besteld. Echter ben ik/zijn wij niet tevreden over de kwaliteit. De sluiting is heel verveelend, klikt erg slecht. De tekst die gewenst was staat er wel mooi op. Ik/wij zouden voor heren dit niet aanraden dit kun je zelf zoizo niet aandoen. Zelfs met hulp van je partner is het amper te doen....

Ik heb veel dingen kunnen vergelijken en met een mooie kortingscode kan je goedkoper je sieraden krijgen. Een top winkel!

Snelle levering en heel erg leuk ingepakt.

UITSTEKEND

Zoals gewoonlijk hebben de medewerkers van DRKS een geweldig product geleverd. Kwaliteit is super goed, je bestelling is de volgende dag thuis en het was super mooi ingepakt. Ik heb eerder hier gepersonaliseerde cadeaus ontworpen en gekocht en altijd sta ik er versteld van hoe goed en top kwaliteit geleverd word.

Super snelle levering. Prachtig product

Al meermaals besteld en altijd TOP

Bezorging was snel, en heel mooi product. Ben er heel blij mee. Verpakking was daarnaast ook heel mooi.

Voldoet aan de verwachtingen

En snelle verzending