Zeer snelle levering. Goede prijs kwaliteit Heel mooi armbandje met gravering

Makkelijk bestel proces, mooie producten. Betaling ging snel. En de levering was de volgende dag al.

Geweldige service

Mooie sieraden die ook heel mooi blijven zelfs met douchen en n hele goede prijs kwaliteit verhouding!!

Ben er super blij mee Volgende dag al binnen Gr Erna

Waaauww schitterend

Waauw super mooi ik ga stralen met deze juwelenset op mijn huwelijksdag xx

Ik heb een armband voor mijn dochter besteld echt heel mooi en heel feestelijk verpakt echt een aanrader

Mooi, goed en snel! Aanrader!

Super snel en heel mooi product

Kado was echt een hit, vooral omdat het persoonlijk gegraveerd was.

Snel .mooi

Een goed bedrijf om iets te bestellen Ook het graveerwerk is mooi

Zien er mooie en degelijke spullen uit !

Nog even wachten op skivakantie om alles te testen maar ziet er alvast goed uit.

Leuk, persoonlijk, snelle levering

Super leuk assortiment, hele leuke persoonlijke dingen ik heb voor mijn vaders verjaardag een super leuke custom zippo type aansteker aangezien hij rookt. Denk alleen niet dat die hem gaat gebruiken omdat hij sentimenteel is met cadeautjes

Fijne klantenservice maar teleurgesteld in het product

Ik kreeg snel reactie op mijn vraag en de verzending was super snel! Maar had helaas van het product wat meer verwacht, vond het niet overeenkomen met de afbeelding op de webshop en het voelde goedkoop aan.

Heel erg tevreden

Heel snel geleverd en goed verpakt. Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn gepersonaliseerde armbandjes , ze zijn mooi afgewerkt. Zeker een aanrader!

Super snel geleverd

Ik had een armbandje besteld met graveren ik had het de volgende dag al in huis

Super service, super producten, Super prijzen!! Dus in 1 woord Super.. het eerste bedrijf die zich echt houdt aan volgende dag in huis. Je besteld het en dezelfde dag wordt het al verzonden en binnen de 24 uur heb je het al in huis. Gegraveerd en mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben super tevreden.

Erg mooie ketting

Een goede en snelle service

Snel, mooi, gedetailleerd

Gegraveerde armband zeer snel ontvangen. De armband was mooi en gedetailleerd. Zeer fijntjes, mooi van kleur. Ik ga ook voor familieleden sieraden bestellen!

Super bedrijf!

Goede uitleg, vriendelijke mensen aan de telefoon en vlotte service. Prima ga zo door

Geweldig!

Het aanbod producten is geweldig, ruim en in alle prijs categorieën. Het bestel proces is helder en erg duidelijk. En de levering ging zo vlot als verwachten kon. Al met al een 10 waardig. Een aanrader voor gepersonaliseerde sierraden.

Super leuke cadeus maar slechte kwaliteit

Naa een keer gebruiken in 5 minueten was al de eerste laag met kleur af, wij weten niet hoe dit is gebeurd maar helaas door dat dit door gebruik is gebeurd is er niks aan doen. Wij vind het super jammer heel mooie product maar wij raden het niet aan naar andere meer.

Mooi product

Mooie armband besteld. Snelle service. Gelijk de volgende dag, gegraveerd in huis.

Snelle levering en mooi sieraad voor aangename prijs

Prachtig sieraad wat al de volgende dag werd bezorgd, zelfs met de persoonlijke inscriptie. Ik heb iemand heel erg blij gemaakt met dank aan jullie! Dank DRKS, tot de volgende keer!

Mooi cadeau

Voor de man waarvoor je niks weet is een armband met persoonlijke gravering het beste cadeau !!! Echt als je indruk wilt maken …. Bestel zo’n mooie armband !!! Ik had alleen de binnenkant laten graveren waardoor het een geheime boodschap heeft voor hem alleen! Succes verzekerd ! Mooie kwaliteit en de dag erna al in huis !!!

Leuk cadeautje voor mooi prijsje

Bij het eerst gekochte cadeau werd ik goed geholpen. Bij het tweede cadeautje kreeg ik geen reactie, hierdoor hebben ze iets minder verdient, want ik heb toen bij een ander bedrijf besteld. Het is dus maar net wie er bij de klantenservice zit hoe goed je geholpen wordt. Geen hulp nodig: perfecte zaak. Zeer snelle verzending.

Kapot naar een week

Kapot naar een week