Heel mooi armbandje, het ziet er nog mooier uit in het echt

Leuke artikelen en uitstekende kwaliteit

De artikelen kwamen netjes op tijd en de kwaliteit is uitstekend

Heel mooi

Ketting zit goed en is perfecte lengte alleen het is jammer dat de tekst niet wat donkerder is geschreven maar voor de rest echt perfect

Zeer tevreden en snelle levering!

Een heel mooie armband met persoonlijke gravering. Super snel geleverd, dus heel tevreden!

Prachtig

Heel mooi bandj heel mooi gegraveerd

Prima allemaal

Geweldig goed en pijlsnel

Ik kocht een peper en zout stel van rvs met gravering. Het set kwam zeer snel en was precies naar wens! Ook de gravering was exact als door mij besteld! Ben heel tevreden en het setje was ook nog eens mooi verpakt! Graag tot een volgende keer!!! Pieter Boersma.

Al meerdere keren besteld. Een gegraveerde armband voor mijn man, met de naam van ons zoontje. En nu eentje voor mijzelf. Weer super net verpakt, en gegraveerd.

Prachtige sieraden snelle levering

Ik kom eigenlijk niet kiezen maar uiteindelijk tot twee sets mooie oorbellen gekomen waarvan 1 voor mijn bruiloft. Waren snel in huis en ze zijn prachtig! Gratis graveren ook leuk detail.

Netjes afgewerkt. Zoals ik gevraagd had.

Ben er super blij mee, dat ik gewoon opnieuw vesteld heb. Deze keer niet voor mezelf maar op cadeau te doen.❤️

Goede communicatie alles naar wens Heel erg meedenkend

Heel goed en snel

Super snel gedaan bestelt volgende ochtend in huis super leuk ding hwel blij mee

Top producten

Geweldig mooie sieraden. Ik ben enorm allergisch aan bepaalde stoffen die vaak aanwezig zijn in sieraden maar deze sieraden kan ik met veel plezier dragen! Ze blijven mooi en zijn prachtig verpakt

Leuk cadeautje

Leuk cadeautje om te geven voor elke gelegenheid, voor weinig geld een heel mooi afgewerkt armbandje dat niet snel zal verkleuren.

Leuk

Leuk!

Fijne en snelle afwikkeling en netjes en mooi verpakt. Ineen woord perfect.

Prachtig en chique

Hele mooie sieraden....mooi ingepakt een echt cadeautje....

Hanger goud voor hond

Heb een gouden hartjes hanger besteld en laten graveren aan 2 kanten! Echt super mooi gedaan en hele goede kwaliteit dat zie je ben er heel blij mee en kan niet wachten tot dat mijn Franse Bulldog pup deze mag gaan dragen! Al vaker sieraden voor mezelf besteld en altijd perfect nog nooit iets wat tegen viel kortom twijfel niet en lekker bestellen bij DRKS!!

Ik heb jaren terug voor mijn bruiloft ook een hele mooie armband bij DRKS besteld en nu een armband voor een verjaardag van een vriendin. Alles wordt heel snel verzonden en mooi ingepakt!

Heel mooi

Perfect. Armbandje is heel mooi en het was ontzettend snel geleverd!

Lekker snel in huis mooi keting helemaal top

Top, top, top!

Snel geleverd en mooi gegraveerd!

Prima in orde

Mooi op tijd en heel mooi

Uitstekende kwaliteit en top service

2 spiegeltje laten maken voor mijn getuigen te vragen . Was heel mooi gegraveerd juist zoals ik het in gedachten had . Ook heel mooi verpakt . Mijn getuigen waren heel entousiast en ik zelf ook ook goede prijs kwaliteit verhouding . De levering was snel op 2 dagen had ik het al in huis . Heel tevreden .

Super snelle service en mooie sieraden

Smiddags besteld, volgende ochtend al in huis. Het zijn super mooie sieraden. Alleen jammer dat je geen maat kunt kiezen bij de sieraden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst