Geweldig product geleverd

Een mooie leren armband besteld waar je in de sluiting kostenloos iets kon laten graveren. In dit geval was het een cadeau en zijn een naam en datum gegraveerd. Buiten het feit dat het product heel erg snel in een bijzonder mooie geschenkverpakking werd geleverd was het eindresultaat fantastisch. We hebben het cadeau gegeven zonder het vooraf te bekijken en bij het uitpakken waren we zelf zeer verbaasd zo mooi was alles afgewerkt en verpakt. Chapeau!!!

Kwaliteit en betaalbaar en top service

Een mooie armband, binnen een dag gepersonaliseerd in huis!

Een mooie stevige armband, erg netjes gegraveerd. En met het mooie persoonlijke berichtje in het cadeau-doosje ook nog heel leuk om te geven.

Mooi sieraad en snelle levering

De gegraveerde armband ziet er mooi uit. Een gepersonaliseerde sieraad wordt ook de volgende dag gewoon geleverd. Top service!

Zeer vlotte en goede service

Mijn pakket werd snel bezorgd. Er was een fout gebeurd bij de bezorging door post NL maar ik had contact met de klantendienst die mij snel en zeer vriendelijk heeft verder geholpen. Een aanrader! Kwaliteit van het product ziet er ook zeer goed uit!

Super persoonlijk en mooi en snel

Het gegraveerde armbandje is persoonlijk, mooi, super snelle levering, en mooi verpakt. Ik ben er helemaal blij mee.

We hebben inmiddels 2 bestellingen geplaatst en ontvangen van DRKS. De artikelen zijn netjes en gegraveerd wat het persoonlijk maakt om cadeau te geven. Bij een parfumverstuiver gekozen voor 'Bride + naam', helaas was alleen mijn naam gegraveerd. Dit is geen ramp natuurlijk, omdat het qua prijs geen verschil maakt heb ik er geen contact over opgenomen.

Mooi, maar klein

Blij met het mooie armband en de snelle levering, vind het alleen heel erg jammer, d1t het armband zeer nipt is qau grootte voor mijn vriend Had de grootste maat genomen, en mijn vriend heeft een gewone pols, het ging net dicht, zit eigenlijk iets te strak

Heel goed.

Het pakketje kwam snel binnen en alles was in orde. Nette levering, mooi materiaal.

Super snel geleverd en prachtige kwaliteit!

De site werkt super makkelijk om je item te personaliseren en het is al helemaal super dat je bestelling de volgende dag nog geleverd wordt!

Mooi, goed en snel

Dubbel check voor graveren voor je besteld, hierna besteld en de andere dag in huis, graveren precies zoals ik had aangegeven bij de opmerkingen. Het zat netjes verpakt. Complimenten hiervoor! Dit is de 2 voorgaande bedrijven niet gelukt!

Fijne service en snelle levering

Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gemaakt, en betaald. Via mail contact met Isabel mijn bestelling kunnen annulere en binnen 1 dag mijn geld terug op rekening. Super service. Armbanden zijn trouwens ook top, ga zeker vaker bestellen.

Mooie hondenpenning

Wij bestelden een hondenpenning voor onze nieuwe pup met gegrafeerde voor- en achterkant. Wij zijn tevreden over de prijs-kwaliteit en zouden DRKS aan anderen aanraden.

Goede site, goede artikelen

Lekker overzichtelijke site. Artikel was vlot gekozen, kon aangepast worden aan mijn wensen en werd zeer vlot verzonden. Helemaal tevreden.

Mijn ervaring was erg goed.

Het pakketje kwam snel aan. Als wat ik had gevraagd klopte en zag er netjes uit.

Prima service.

Telefonisch uitstekend te bereiken voor extra informatie. Mooi product, snelle levering. Helemaal prima!

Snelle levering mooie producten en leuke prijzen

Een 9 score wil ik geven, gaat niet helaas, ben tevreden met de bestelling.

De levering is heel goed en vlug gebeurt. Mijn bestelde artikelen met gravure zijn heel mooi, en zijn zorgvuldig ingepakt. Ik bestel hier zeker nog.

Heel snelle en correcte service.

Heel snelle service. Mooie juwelen , in mooie verpakking met persoonlijke boodschap.

Snelle levering en goed product!

Ik heb hier een armbandje gekocht voor mijn vriend, hij was er erg tevreden mee. En het product was op tijd geleverd.

TOP

TOP

Ik heb een naamplaatje voor de halsband van het hondje besteld, in nog geen 2 dagen tijd hadden we het al thuis gekregen. Toen we het pakje openden was het gewoon perfect. Super mooie kwaliteit en een hele mooie gravure. Wij zijn echt super tevreden

Top bedrijf

Voor mij nooit meer een ander merk

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Goede ervaring. Zoon gaat lang reizen. Ketting met alle gegevens erop besteld. Letters wel veel kleiner dan gedacht maar op zich prima. Mooi product

Top en snel verlopen

Positieve ervaring!