Echt super geholpen

Echt super geholpen Mijn dochter was haar armbandje kwijt van moeder en dochter en daar had ik een mailtje over gestuurd en ze kwamen met een hele mooie oplossing helemaal blij

Een mooi cadeau

Bestellen ging goed. Snel bezorgd en als mooi cadeau verpakt.

Makkelijk te kiezen en te bestellen.

Zeer correcte begeleiding van het verzenden. Mooi in een cadeauverpakking.

Snel geproduceerd en geleverd

Het product was zoals afgesproken en werd een dag later al geleverd. Te gek!

Super leuk

Erg leuk ingepakt en leuk om te geven met de gravering in doosje En goeie kwaliteit sieraden

Mooi armbandje, snel geleverd.

Ik ben heel blij met mijn armband. Apart en mooi design, past om mijn bredere pols en werd snel geleverd.

Beste wat ik ooit heb gekocht voor mijn vriendin

Beste site ooit!!!

Zeer tevreden en mooie juwelen

Mijn ervaring met DRKS is zeer goed. Zou het iedereen aanraden snelle levering en mooie juwelen.

Zijn bereid om overal een oplossing voor te zoeken toppers

Heb div sleutel hangers besteld waarvan er drie een stuk kleiner waren gegraveerd, ik heb ze per e-mail benaderd binnen no time een reactie met de oplossing ook vonden ze het zelf erg rot en ik kreeg 3 nieuwe hangers gratis de volgende dag al in de bus ook geen verzendkosten dit heb ik de laatste jaren zelden mee gemaakt bij bedrijven maar bij DRKS is de klant nog koning toppers

Super goed!

Al een paar keer besteld en altijd tevreden Superkwaliteit!!

Hele fijne service

Ik heb laatst hier een armband voor mijn vriendin besteld met de namen en geboorte datums van onze kinderen. Het staat er super netjes op en de service was helemaal top. Zou het zeker een ander aanraden

TOP

Prima binnen 24 uur ontvangen. Netjes mooi gegraveerd. Eerder al besteld bij jullie. Voor herhaling vatbaar.

Snelle service en prachtige oorbellen!

Prachtige pareloorbellen in mooi doosje met persoonlijke tekst Heel blij mee!

Matig

Gravering was binnen 2 dagen al bijna compleet vervaagd.

Super mooi product!

Super mooi product! En snelle levering

Het pakketje ziet er heel goed uit.

Heel snelle levering

Super !!!

Hele mooie sieraden! Heb 2 advent kalenders bestel goud en zilver Levering sneller als verwacht. Ik zeg gaan we vaker doen.

Topservice

Ik had zelf per ongeluk een fout in de tekst voor de gravering gemaakt. Hierdoor moest ik nieuwe artikelen bestellen, na contact kreeg ik 50% korting. Heel fijn!

Super tevreden!

Ik heb hier een armbandje besteld voor mijn vriend. De grafering is super netjes, zowel op de voor- als achterkant. Het ontwerpen en bestellen was ook erg gemakkelijk. Ik zou dit iedereen aanraden!

Snelle levering en fijne service

Voor de verjaardag van mijn man een armband besteld met de naam van onze dochter erin gegraveerd. Per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven en drks was zo lief om deze nog aan te passen! De armband werd meteen de volgende werkdag geleverd en ziet er super mooi uit!

Prachtig, goede kwaliteit & snelle levering

Mooie ketting gekocht met de namen van oma’s kleinkinderen. Prachtig geworden en heel snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Supersnelle levering en zo blij met het materiaal van de manchetknopen Het extraatje van de gratis eigen tekst in het doosje maakte het meer dan af.

Snelle service en mooi resultaat!

Kwalitatief zeer goed product en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Top kado !

Ik heb voor mijn man bij DRKS een hele mooie gegraveerde stoere armband besteld Mooi product van zeer goede kwaliteit Super snelle levering de volgende dag Dit is de tweede armband die ik voor hem besteld heb . Hij is er heel content mee . Een echte aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst