Prachtig

Heb een geweldig cadeau voor mijn papa kunnen ontwerpen! Hij was ontroerd toen ik heb dit afgaf

Veelzijdig

TOP SERVICE!!

Ik heb hier nu een paar keer besteld en de service is top!!! Ik heb meerdere dingen voor mijn bruiloft als cadeau gekocht en het was een super succes! ☺️❤️

Ik heb de armbandjes cadeau gegeven de dames raakte er ontroert van Dat is toch prachtig

Snelle service van een mooi product!

Bestelling werd snel geleverd in een mooie en goede kwaliteit. Aanrader dus!

Geweldig!

Enorm mooie sieraden!

Super goede kwaliteit

Heb het al een paar keer gebruikt. Kan er mee douchen alles. Echt super top!

Supper aankoop

nu een week in gebruik alles werk goed

Topbedrif

Geweldige klantenservice!ze helpen me zo goed, telkens weer

Ja zijn leuke sieraden

Sieraden zijn altijd mooi Service is top! Als je vragen hebt of opmerkingen word je ook snel geholpen Koop altijd hier voor mezelf of cadeau

Top service, mooi optijd binnen en prachtig product.

Een echte aanrader, al meerdere keren hier besteld en altijd goed.

Uitstekende service.

Eerste bestelling niet ontvangen. Aangegeven bij DKRS en de bestelling werd opnieuw gestuurd. Deze is wel ontvangen. Dit is een service die je mag verwachten.

Prima producten, maar misleidende informatie

Over de producten van DRKS kan ik alleen maar goeds zeggen, maar ik kreeg een mail met 20 % korting op alles alleen dat weekend. Achteraf bleek dat ik de volle prijs moest betalen. Er stond een ministerretje achter de actie, maar de uitleg hierover was voor mij nergens te vinden. Ik voelde me gelinkt.

Mooie adventkalender, erg blij mee!

Mooie sieraden die prima bij mijn nieuwe ring en oorbellen passen. Mooi om cadeau te krijgen!

Mooie sieraden

Heel leuk de adventkallender. Geef hem aan mijn kleindochter.

Fijne communicatie bij ontbreken onderdeel

Na al meerdere keren leuke unieke sieraden gekocht te hebben, bij de laatste bestelling een ontbrekend onderdeel. Erg blij met de kwaliteit van de rest van het 'product'. Hierna goed en snel contact gehad met een medewerker en het beloofde onderdeel wordt zo snel mogelijk toegestuurd. Ik wacht in blijde spanning!

Alles is goed te gebruiken en is tijdloos , ik ben er zeer tevreden mee .

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service. En een goede prijskwaliteit voor een zeer mooie gegraveerde armband. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij iedereen.

Heel erg goed

Ben heel tevreden onlangs wat voor mijn kleindochters gekocht Was niet goed maar heel erg netjes opgelost daarom Beveel ik ze aan

Geweldig!

Super enthousiast toen ik de armband binnen kreeg. M’n vriend houdt helemaal niet van sieraden maar toen hij de armband zag is hij het standaard gaan dragen Super mooie armband. Enorm blij mee!!!

Supersnelle levering en kwalitatief top!

Fijn dat de levering zo snel kan gebeuren steeds. Ook de kwaliteit van de aangeboden producten zijn super.

Goed!

Snel geleverd, zonder fouten.

Snelle levering en mooie producten

Levering was super snel! Producten in een cadeauverpakking kregen een apart stickertje zodat ik wist welke verpakking, welk product was. Super leuke en unieke producten op de site, kei leuk als cadeau <3

Buskesdries 3

6673DP Andelst