Super, geweldige producten

Wat een leuke, originele producten verkopen jullie! Goede kwaliteit en snelle levering. Ik vond het leuk dat je gratis de keuze kreeg om te personaliseren/graveren van de sierraad, in verhouding met andere webshops goedkoper. Echt een leuke winkel waar je voor mooie en grappige catches voor je partner terecht kan.

Pennen laten graveren en binnen 3 dagen binnen!

Leuk verpakt en leuke armband

De armband was super leuk, precies zoals op de foto. Alleen de gravering was wel kleiner dan ik hsd verwacht.

Top service top kwaliteit super content

Top kwaliteit

Ik heb al een paar keer wat besteld! Ik ben zeer tevreden! Mooie en goeie kwaliteit

Fijne ervaring

Ik heb last minute wat besteld wat gegraveerd moest worden en vroeg of zij het zsm op de post wouden doen. Snachts besteld en in de ochtend zag ik al een mail dat het al verzonden was. Echt top!!

Snelle bezorging en mooi verpakt

Ben erg tevreden, en kan DRKS 100 % aanbevelen

Snel en mooi

Mijn pakje is perfect met een mooi doosje en goede bezorging gekomen

Snelle levering en netjes verzorgd

Leuke site snelle levering goed verzorgd

Mijn bestelling was erg snel geleverd. Ik had een typ fout gemaakt in het persoonlijke bericht voor mijn armbandjes.. gelijk mail gestuurd en per direct aangepast, zonder vertraging in de levering. Dus super snel geleverd en armbanden zien er prachtig uit, alsmede de verpakking!

Klein maar fijn!

Had een polsbandje met goudkleurig staafje gekocht (duo-setje) en deze laten graveren. Uiteraard leek het op de reclame foto's best een groot staafje op de pols. Bij binnenkomst viel de grootte eerst erg tegen maar....na enige tijd dragen viel het me op dat het eigenlijk een heel subtiel staafje met opdruk is. Hoeft ook niet groot, door iedereen leesbaar te zijn. De namen vol herinnering zijn voor ons van waarde, niet voor een ander. Dus uiteindelijk heel blij met deze klein-maar-fijne armband met goudkleurig staafje inclusief gegraveerde namen!

Kwaliteit ziet er goed uit

Snelle service , mooi resultaat

Helemaal tevreden. Meerdere complimenten van andere gekregen hoe het eruit zag!

uitstekend

sieraden zijn van kwaliteit en mooi.

Erg leuk om cadeau te geven

Erg leuke persoonlijke wijnflesopenaar met gravering. Mooi verpakt en snel geleverd. Helemaal toppie!

Jammer geen feedback

Ik heb waarschijnlijk zelf verkeerd geschreven seremoniemeester met een s ipv c , jammer dat jullie het niet gezien hebben en mij erop geattendeerd hebben

Onwijs mooi en goed verpakt

Het ontwerpen was heel eenvoudig en het resultaat was precies zo. Het werd de dag na bestellen al geleverd! Bijzonder snel en netjes in de brievenbus. Het resultaat is enorm bijzonder en uniek. De presentatie is ook mooi verzorgd. Het cadeaupapier is wat fragiel en pietluttig wat mij betreft. Maar hoe dan ook zou ik absoluut aanbevelen

Perfect cadeau voor mama!

Ik heb deze prachtige armbandjes gekocht voor mama’s verjaardag, ze zijn super mooi gegraveerd. Een dikke 10 dus! DRKS, ontzettend bedankt voor jullie diensten. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, een grote aanrader!!

Mooi en goede kwaliteit

Na 3 maanden ziet mijn armbandje er nog steeds even mooi uit! Ik douche er elke keer mee en blijft mooi goud zien

snelle levering en top service, zoals altijd!

Pas op het allerlaatste moment bedacht ik nog een leuk persoonlijk cadeautje voor Astrid & Harmjan van B&B vol liefde. Ik nam de twee sleutel puzzelstukjeshangers mee naar Oostenrijk en na hun trouwceremonie, kon ik dit toepasselijke cadeautje aan hen overhandigen. Ze waren blij verrast. Dank maar weer voor de snelle service DRKS!

Kwaliteit afwerking gegraveerde manchetknopen SLECHT

Bestelproces: Gemiddeld Levering: Goed Kwaliteit: Slecht Klantenservice: Slecht Bestel geen gegraveerde (gepersonaliseerde) producten bij DRKS. Gegraveerde manchetknopen besteld en bij binnenkomst tot verrassing afwerking vol met (krasjes/viezigheid/oneffenheden). Antwoordt van klantenservice "De oneffenheden die je ziet komen namelijk door het brushing proces van de knopen. Dit is helaas niet te voorkomen. " Geef dit dan ook nadrukkelijk aan tijdens het bestelproces zoals er nadrukkelijk wordt aangegeven dat gepersonaliseerde producten niet geretourneerd kan worden. Zeer teleurgesteld, manchetknopen was een cadeau voor een zeer bijzonder gelegenheid.

Armband helaas onbruikbaar

Helaas viel de armband niet in goede smaak omdat deze heel moeilijk te sluiten is met 1 hand. Dus als je hem omdoet dan moet je met 1 hand het slotje dichtkrijgen en dat gaat heel moeizaam.

Volgende al in huis, en het ziet er precies uit zoals ik had gehoopt!

Vlot, correct en simpel

De keuze is goed, de website zit goed in elkaar en de levering verliep vlot en correct

Buskesdries 3

6673DP Andelst