Love it

Zo blij met alle sieraden

Snelle levering, prachtig resultaat

Handig om te bestellen, locatie en tekst perfect weergegeven op de sleutelhanger

Super tevreden en snelle levering

Heel tevreden, Mooie juwelen, Snelle levering

geweldig

Zeer vriendelijke mensen, er zat een deukje in het kaartje en men heeft ondanks dat het al van een naam voorzien was toch kosteloos ons een nieuw toegezonden

Geweldig,mooie uitvoering precies zoals omschreven staat.

De omschrijving was duidelijk , De bestelling plaatsen ging vlot,net als de levering . Super blij met mijn armband met de namen van mijn kleinkinderen. Er komen er nog 2 dus ga zeker nog een armband bestellen

Super mooi product, zoals omschreven!

Mijn ervaring super mooi producten zoals omschreven. En zeker de moeite waard !!!

Hele snelle levering!

Ik ben ontzettend blij met de armband voor mijn vriend. Ook hij is er nu al dol op.

Het pakje niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Super blij met het slot. De namen zijn heel erg mooi gegraveerd in het slot. Deze gaan we in Parijs aan de brug hangen, geweldig!

super!

wat ik besteld heb komt overeen met wat ik gekregen heb. Het is ook echt heel mooi!

Precies wat ik zocht!

Ze hebben veel verschillende opties en het ziet er allemaal heel goed uit! Wordt snel bezorgd en ziet er uit hoe het op de site staat.

Mooie oorringen

Geweldig, mooi en zeer snel.

De aankoop, bestelling en het leveren ging zeer goed. Snel en accuraat. Jullie hebben een nieuwe vaste klant.

Slecht

Slot van mijn armband kapot ,al talloze mailtjes zonder resultaat.

Ik heb een mooie locatie ketting besteld en hij was perfect ik vond hem zo mooi geen woorden voor en dit was echt een mooi perfect cadeau voor een sentimentele waarde in een mooi ketting echt perfect ik ga zeker nog eens sieraden bestellen goede kwaliteit ook ecbt top

Niets aan veranderen.

Levering was op tijd binnen zoals geadverteerd. Producten zijn mooier dan verwacht. Ik heb het cadeau gedaan, de jarige was er erg blij mee. Een echter aanradee, ik ga hier zeker vaker kopen.

Geweldig!

Mooie sieraden en topservice!

Beschadigd pen & lelijke verpakking

Een pen was beschadigd. De ander deed het niet meer tijdens het tekenen voor de gemeente. Het kwam in een plastic lange doos met super grote dkrs letters. Ik heb echt uren gezocht naar een mooie pennendoos. Dit was een klein cadeau voor het stel toen ze gingen trouwen bij de gemeente. Hier is zo niet over nagedacht. Je kan beter zelf een luxe pen kopen en laten graveren. Een mooie cadeauverpakking kost 30 cent op aliexpress.. had helaas geen tijd anders had ik dit natuurlijk nooit laten gebeuren.

Snelle levering en ziet er mooi uit

Super mooie producten!

Snelle levering, goede kwaliteit en altijd leuk om als cadeau aan iemand te geven!

Perfect!

Snelle levering en een mooi product

Ontzettend fijn

Ik had het een dag te laat besteld maar het was de volgende dag al binnen dus hele snelle bezorging. Ook was het een fijne website

Snelle levering van een mooi product

Vrij laat op de dag rond 15:00 belde ik of een gepersonaliseerd artikel nog de volgende dag in huis kon zijn. En dat was inderdaad mogelijk, super service!

Mooi assortiment.

Precies zoals verwacht en binnen 1 dag geleverd. Leuk assortiment. Kom zeker terug voor een speciaal cadeautje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst