Het product is perfect

Je krijgt wat je besteld,en een hele snelle levering. Het product is precies wat ik besteld hebt. Ziet er top top uit. Met de gravering erin.

Mooi als kadootje

Net zoals beschreven op de site ! Verzenkosten zijn wel hoog. Had als brievenbuspost kunnen versuurd worden.

Tweede aankoop, weer super

Het was mijn 2e aankoop en we zijn weer zeer tevreden. Producten van zeer hoogwaardige kwaliteit, prachtig en feestelijk ingepakt en een supersnelle levering. Communicatie perfect. De mogelijkheid om sieraden te personaliseren is heel fijn en wordt ook heel mooi en professioneel gedaan. ECHTE TOPPER

Precies wat er gewenst was

In een nette verpakking gekregen in een net tijdsbestek.

Mijn vriendin was super blij met haar unieke armband.

Leuk gepersonaliseerd cadeau

Ruime keuze uit gepersonaliseerde cadeaus. Wij hebben voor een drankflacon gekozen met gegraveerde tekst. Erg leuk cadeau geworden!

Slecht

Armbandje schattig maar de gravering is zo klein dat je het gewoon niet kan lezen! Erg jammer!

Hele fijne site!

Hele fijne ervaring bij deze site! Ik heb contact gehad of mijn kettinkje gegraveerd kon worden omdat ik niet zeker hiervan was. Heel vriendelijk en snel antwoord gekregen! Daarna het kettinkje besteld en deze werd dezelfde dag verzonden.

Volgens verwachting

Netjes volgens verwachting. Keurig afgeleverd en mooi item!

Goed en overzichtelijke website. Prima service.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi verpakt en snel geleverd. Prima service.

Hele fijne klantenservice

Gebeld om te vragen of je de oorbellen evt nog kan terug sturen ivm de fitting vd bruidsjurk en wat hier nu echt bij past. Dit was geen enkel probleem. Super fijn! Daarnaast snel bezorgd en precies wat je besteld met ook nog eens een cadeautje erbij. Dank!

Heel mooie sleutelhanger

Verfijnd en van goede kwaliteit!

Snelle levering ondanks het graveren, complimenten!

een hele fijne ervaring

Ik wou een armband voor me vriend kopen, die een kleine pols heeft. Gelukkig kon je bij jullie ale maten precies vinden die goed uitkomen!

Prachtige set

De set bruidsjuwelen is echt prachtig, kan niet wachten ze te dragen op mijn trouw :) aanrader!

Snel en mooi

Heel snel geleverd en mooi cadeau

Super ! Heel snelle levering en super mooi materiaal

Enorm goed, tegen over andere site’s was het enorm duur. Bij jullie prijselijk en zo mooi dikke pluim, ook qua levering niks op aan te merken mooi en netjes binnen de lever termijn! Bedankt.

Super mooie armbanden en ook mooie graveringen.

Onwijs mooi cadeau

Ik had voor mijn vriend een slotje gekocht als cadeautje. Het was optijd geleverd, mooi ingepakt en het slotje met de gravering is ook mooi gedaan. Mijn vriend is er blij mee en vind het een mooi gebaar.

Hele goede ervaring!!

Het product was zoals het beschreven is, goede kwaliteit!

Fijne en eerlijke verkoop

Duidelijk beschrijving op de site, snelle levering en heel mooi en duidelijk resultaat

Mijn review met kans op prijs

Dus ik krijg van drks een mail om een review te plaatsen en dan het liefste een 10 (5 sterren), dan maak ik kans op een prijs. Dus nu vraag ik me af hoe reëel de beoordelingen zijn op deze site. DRKS krijgt van mij 3,5 van de 5. Ik ben zeer kritisch, maar wel rechtvaardig. Mijn ervaring hebben ze een snelle service, waardoor er soms schoonheidsfoutjes ontstaan. Toch zijn ze makkelijk te bereiken en lossen ze de problemen netjes op. Alleen jammer van de sluwe mail om klanten te chanteren voor 5 sterren met een kans op een prijs. Dat heeft deze site helemaal niet nodig om te doen.

Communicatie in het algemeen kan beter

Via de website is niet makkelijk een retourformulier te vinden. Je wordt weer verwezen naar iets anders. In de pakketten die je geleverd krijgt zit niet altijd een retourformulier. De telefoonnummer mag van mij wel een vaste lijn zijn omdat een mibiel niet handig is. Er wordt niet snel gereageerd. Via de mail is de communicatie onduidelijk. Verder zijn de producten erg mooi maar de maten valt tegen. Maar leuk dat jullie bestaan!

GEWELDIG!!!

Een super snelle en gratis levering! Ben je op zoek naar een last minute cadeau voor de bruid/bruidegom, broer, zus, kinderen, ouders of natuurlijk voor jezelf dan ben je bij DRKS op het juiste adres. Heerlijke website met leuke, betaalbare prijzen. Kortom je raakt niet uitgekeken!!!!

Heel erg goed

Erg mooie armband, inscriptie perfect en erg leuk dat je gratis persoonlijke boodschap in het doosje kan maken. Supersnelle verwerking en verzending!

Buskesdries 3

6673DP Andelst