Je krijgt wat je besteld en snelle levering

Kwaliteit van bestelling is prima, levertijd zoals aangegeven

Prachtig werk, extra speciaal

Ik heb mijn hondenpenning bij drks besteld. Nu ook voor mijn 2e hond, omdat het zon unieke penning is. De site werkt gemakkelijk en het wordt snel geleverd en dat het in een sieraden doosje wordt geleverd maakt het extra speciaal

Erg blij mee

Mijn vriend gaat over een maand naar het buitenland voor drie maanden en deze armbandjes zorgen ervoor dat we een stukje van elkaar hebben als we niet bij elkaar zijn, wat natuurlijk wel troost biedt! Heel blij mee dus. Ook de service was goed en kwaliteit is top!

geweldig

Wederom snel geleverd en goede kwaliteit van het artikel

Zeer tevreden ! Snelle levering ! Me happy .

Zeer tevreden ! Snelle levering ! Mooie kettingen met zeer mooie druk .

Superfijn

Het is makkelijk te maken en heel klantvriendelijk

Super goed!

Snel verzonden. Goede kwaliteit. Jammer dat het niet heel diep is gegraveerd.

snelle levering en mooie ketting

Ik had een ketting besteld rond 17:23 en de volgende dag was hij al binnen. Rond een uurtje of 11:00/11:30u. Het was een super mooie ketting en de naam die dr op stond was ook super netjes erin gezet.

Heel snel bezorgd, prima service

Kwaliteit niet als verwacht

Ik heb een armband gekocht voor een verjaardag echter gaat de armband steeds los, de touwtje gaat vanzelf los constant. Erg jammer.

Mijn pakket werd niet geleverd

Mijn pakket werd niet geleverd en nu zie ik op de track en trace dat het terug bij DRKS zou liggen? Dit pakket is me erg belangrijk en ik zou dit absoluut deze week nog in mijn bezit moeten hebben.

Werk goed, maar niet de model wat op de foto staat heb ik gekregen. Alleen maak niet uit, sinds het goed werkt.

Fantastisch!!!

Was heel benieuwd nr de juwelen ,ze zijn voor mijn huwelijk ze zijn echt fantastisch!!!

Prachtige ketting voor een nette prijs en een hele snelle levering

Bij de ketting kreeg ik zelfs gratis een gepersonaliseerd sieradendoosje.

Snell, goede service.

Blij met mijn bestelling een snelle service en niet duur.

Bestelling was zeer snel bij mij, zeer mooi

Snelle service, mooi product en keurig verpakt

Hanger voor hond, mooi product erg blij mee

Snel en mooi!

Mijn bestelling is supersnel geleverd en de naamplaatjes zijn heel mooi. Ook fijn dat aan mijn verzoek om hartjes toe te voegen gehoor werd gegeven dat ik bij de bestelling had geschreven! Dank jullie wel!

Onder de indruk!

Even een bedankje voor het prachtige resultaat van een gegraveerd kompas. Mooi geleverd, stijlvol ingepakt met een snelle levering. Onder de indruk!

Mijn ervaring met DRKS is zeer aangenaam.

De site van DRKS vond ik gemakkelijk te hanteren. De webshop ziet er verzorgd uit en binnen enkele klikken had ik mijn eigen product ontworpen. Twee dagen na het afronden van mijn bestelling, vond ik het product al in mijn brievenbus. De snelheid waarmee het productieproces in werking is gezet, kan ik dan ook waarderen. Daarentegen was de afwerking van mijn ontvangen product niet helemaal naar wens, de tekst op de achterkant van de sleutelhanger stond namelijk diagonaal. Ik had het mooier gevonden als de tekst evenredig liep aan de lengteassen. Nu kwam het resultaat slordig over en dat vind ik jammer, aangezien deze sleutelhanger voor mij een speciaal cadeau is voor iemand die veel voor me betekent. Ondanks de "puntjes op de i" heb ik DRKS als een fijne onderneming ervaren.

Snel bezorgd, netjes gegrafeerd

Het product is snel bezorgd, in nette verpakking en mooi gegraveerd. Armband lijkt wel wat klein voor een mannen armband

Optijd binnen ziet er goed uit

Mijn partner zal erg blij zijn

Echt betrouwbaar

Top service en goede producten!

Ik heb een gegraveerde armband gekocht en ben zeer tevreden! Ik had een vraag van te voren gesteld mbt de omvang van de armband en die werd snel, duidelijk en uitgebreid beantwoord. Door de actie die op dat moment liep, kreeg ik ook nog eens 20% korting terwijl de armband met gravering kosten al niet duur was. Kortom: Zeer tevreden!

Super!!

Hele snelle verzending en levering. Duidelijke site, goede omschrijving en de sieraden zijn kloppend met de informatie op de site. Ik raad het aan iedereen aan!

Buskesdries 3

6673DP Andelst