Super mooie juwelen!

De juwelen waren zoals ik ze verwachte. Snelle service en alles was mooi ingepakt. Had voor mijn zus en schoonzus een elegant armbandje gekocht, om ze als getuige te vragen voor op onze trouw. Ze waren er zeer blij mee. :)

Super goed

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde. Het ging super vlot en ik had mijn pakketje ook heel snel. De kwaliteit is ook zeer goed en wat mooi!

Well organised

Fast, well organised, on time. Thank you !

Geweldig! Snelle service!

Eerst paar oorbellen besteld. Deze waren volgende dag in huis. Leuke verpakking! Ondertussen ook een ketting en armband besteld en ook deze waren 1 dag later binnen!

Prachtige sieraden

Ik heb 2 armbanden van de 'Where We Met' lijn besteld. Ik ben echt tevreden hoe de plattegrond eruit is komen te zien. Het is priegelwerk en toch zo gedetailleerd! Erg blij mee. Het enigste waarom ik niet 5 sterren heb gegeven maar 4,5 ster, is omdat ik de ringetjes en schakels zelf beter tegen elkaar heb moeten knijpen met een tang en dit is niet de eerste keer dat ik dit zelf moest doen. Ik maak zelf sieraden en zorg er altijd voor dat ringetjes etc altijd goed dicht zitten want, niets is zo vervelend om scherpe randjes te voelen op je huid of aan iets te blijven haken. Door dit is er ook al 1 armbandje kapot gegaan ... dat vind ik erg jammer! Maar goed, ik heb het zelf kunnen maken dus verder geen probleem!

goede kwaliteit

een gegraveerde dogtag ketting besteld als kado. snelle levering, duidelijke communicatie en degelijke kwaliteit! ook mooi verpakt. wat mij betreft een aanrader

Komt altijd perfect toe

Dit is mijn 2 de keer dat ik een cadeau bestel voor een verjaardag! Allemaal super mooie dingen met goede kwaliteit

te klein voor woorden

de afbeelding toont artikelen die kleiner zijn in formaat dan waar je voor betaald ik krijg op vakantie in het buitenland bij een juwelier groter en veel meer

Supermooie oorbellen

Ik heb deze oorbellen gekocht omdat ze matchen bij de andere juwelen en mijn jurk voor mijn trouw in 2024. Ik heb ze aangedaan thuis om te zien of ze echt wel mooi bij mij staan. Binnenkort heb ik de eerste fit met mijn jurk en dan ga ik ook al mijn juwelen aandoen om het totaalplaatje te zien. Zeer tevreden van de snelle service!

Hele snelle levering en hele mooie ketting

Hele goede kwaliteit is de ketting ik heb hem zelf als een verjaardagscadeau gehaald voor mijn vriend, hij is er heel erg blij mee. Geen een seconden spijt gehad dat ik voor deze gegaan ben. Heel erg bedankt!

Prachtige armband

Bestellen met gravering is eenvoudig en snel geleverd. Het ziet er helemaal uit naar wens!

Een heel persoonlijk en dierbaar sierraad

Erg blij met het mooie armbandje met daarop een vingerafdruk van mijn pas overleden vader. Snelle service en super blij met het eindresultaat. De tekst die je kon toevoegen voor in het sieradendoosje waren ze vergeten, contact gehad via de mail en ze zouden dit nog nasturen. Ik zou deze site zeker aanbevelen bij vrienden/familie! In de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen :-)

Het armbandje ziet er schitterend uit!

-Mooie kwaliteit. -Duidelijke communicatie. -Snelle service!

Snel, netjes en precies naar wens!

Niet alleen had ik mijn bestelling supersnel in huis en precies zoals ik het wilde, ook kreeg ik heel snel reactie op mijn vraag aan de klantenservice. DRKS weet overduidelijk wat ze doen. Dit was de eerste bestelling die ik plaatste, maar zeker niet mijn laatste.

De bestelde items mooi verpakt en in goede staat heel snel geleverd. Top service vanuit de klantenservice toen bleek dat het the gift er niet bij zat. Deze werd direct nageleverd zonder morren en was de volgende dag ook al binnen. Hele prettige ervaring!!!

Super.

Snel geleverd, mooie gravering. Precies naar wens.

Wauw

Ontzettend blij met de kimono en de pennen die we hebben besteld! Heel blij met onze mooie dag die we hebben gehad.

Heel mooi , correct en snel geleverd

Na mijn bestelling te hebben gedaan kregen wij binnen 2 dagen het product binnen met de gravering erin die wij mooi vinden . Mooi verpakt . 1 woord . Geweldig !!!! Het kado wat wij mochten geven werd dankbaar in ontvangst genomen

Mooi product, snel geleverd!

Site is erg overzichtelijk. Mooie sieraden en snel geleverd. Ook super tof dat er een persoonlijke tekst in het doosje kan. Dat maakt het nog leuker om te geven!

Hele snelle levering en gehouden aan de afspraken

Goede service, mooi materiaal

Prachtige armband

Precies wat ik zocht, en binnen 24 uur in huis!

Mijn ervering met DRKS is geweldig! Ik kocht hier mijn trouwoorbellen met gegrafeerd doosje. Perfect! Afgelopen week kocht ik een gegraveerd cadeau om te geven aan mijn ouderd. Deze had ik binnen 24 uur in huis. Ik heb maar 1 woord voor DRKS: TOP! Dit bedrijf raad ik aan al mijn vrienden aan.

Mooi en snel laten graveren

Ene dag besteld, de volgende dag (of de dag erna) al in huis. Ziet er mooi uit en is mooi verpakt in een chique zakje. De ontvangers waren er zeer blij mee.

Prachtig kompas, heel mooi gegraveerd!

Wij hebben het kompas laten c graveren voor onze zoon als geschenk voor zo'n diplomering. Het ziet er prachtig uit en we hadden het met een paar dagen al ontvangen. Dikke 10!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst