Super goed

Al veel besteld goede kwaliteit tevreden top site

Hele snelle levering, heel prachtig armband en zeer mooi gegraveerd.

Wauw wat een service en producten

Wij bestelden een naamkaartje voor onze puppy. Ik heb deze ‘s middags besteld en we hadden hem super goed en leuk verpakt de volgende dag al in onze brievenbus. Mooi, stevig en goede kwaliteit. Deze website is zeker en vast een aanrader en eentje waar wij nog vaker bij gaan kopen.

Top kwaliteit zoals op foto.

Ik bestelde armbandjes voor mijn echtgenoot, schoonbroer en Schoonpapa als herinnering voor hun overleden moeder/vrouw. Het was een prachtig moment met een mooie herinnering aan mama. Armband met haar initialen gegraveerd en haar lucky number. Dank u wel voor de snelle service (besteld en dag nadien levering). Dit is zeker niet mijn laatste bestelling.

Snel, mooie afwerking en super cadeau

Super service en goede kwaliteit

Boven verwachting en snel geleverd!!

Mooie ketting en snel geleverd, zoals beloofd!

Echt heel blij met mijn sieraden! En de levering was ook snel! Echt alleen maar lof voor drks!

Mooie armband, mooi gegraveerd,super service

Vlugge super service , mooi juweel

Prima ervaring

Goede sortering en snelle levering

Mooi, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit. Broertje is erg blij mee

Mooie producten, maar slechte adviezen op de site en heel slechte klantenservice

Adviezen op de site qua formaat van de armbanden zijn niet juist. Om deze reden een nieuwe moeten bestellen en 2x zo duur uit. Een zeer minimale coulance gevraagd, maar helaas een heel slechte klantenservice. Met een klein gebaar had deze onvoldoende naar een dikke voldoende kunnen gaan, maar deze klantvriendelijkheid zit er niet in.

Snelle verzending, mooi sieraad

Snelle verzending, mooi sieraad en netjes ingepakt. Een top ervaring!

Super snelle levering van een mooi product

Zeer tevreden zowel het product als de levering en betaalwijze.

Slecht

Armband met vingerafdruk besteld. Helaas ziet het er totaal niet als een vingerafdruk iit. Heel er dof en niet zichtbaar terwijl het op de foto wel duidelijk is en goede vingerafdruk is gemaakt

Toppie

Leuke website met snelle service. Ook levering in het weekend.

Makkelijk bestellen op de site en zeer snelle levering. Het cadeautje was heel netjes en met zorg ingepakt. Tevreden klant hier!

Het is magnifique!

Als ik mijn ervaring zou moeten delen, dan zou ik zeggen dat de armbanden (vooral) er mooier uitkomen in het echt dan op de foto’s! Echt een aanrader! Ik kocht een mooie gegraveerde armband voor mijn broer, hij was zeer tevreden! De kleur is er nogsteeds niet af! Magnifique !

fantastische koopervaring

fantastische product

Het product met aandacht verstuurd en snel ontvangen

Product netjes en snel ontvangen. Mooi verpakt, is aandacht aan besteed.

Het verliep heel vlot gemakkelijk en het cadeau was perfect!

Mijn ervaring met DRKS was echt heel goed. Ik woon in België en bestelde het de ene dag en de andere was het er al! Ik ben er heel tevreden mee

Leuke collectie voor een goede prijs. Extraatje dat je wat kan laten zetten in het doosje.

Snel en mooi

Bestelling werd snel verstuurd en de armband zelf voelt stevig aan, mooie kwaliteit

Leuke lederen herenarmband met mooie gravering

Snelle levering, mooie gravering en leuke herenarmband. Man lief is blij. Nu hopen dat het materiaal degelijk genoeg is en waterbestendig. Is leer met staal. Sluiting lijkt stevig. Tevreden over de aankoop en afwikkeling.

Leuke website!.

Verzending ging snel.

Snelle levering en zeer blij met de bestelling!

Snelle levering en zeer blij met de bestelling!

Buskesdries 3

6673DP Andelst