Uitstekend, maar...

Mijn bestelling is vlot afgehandeld en het product voldoet aan de verwachtingen. Maar het bestelproces was - althans voor mij - niet helemaal helder met als gevolg dat het product tweemaal besteld, betaald en bezorgd werd...

Snelle, professionele service, en super product!

De eene dag een mooi handspeigeltje besteld met eigen gravering. De volgende dag al bezorgd. Super!

Supersnel, supermooi

Perfect. Info gevraagd, snel reactie. Bestelling volgende dag keurig in huis. Top!!!!

mooi sieraden!

Ik heb oorbellen, een ketting en armbandje voor mijn bruiloft besteld. Het was in 1 woord Super! mooi product, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Snelle nette service

Binnen een dag een persoonlijk kado ontvangen

Waardevol cadeau

Zeer waardevol cadeau aan mijn zus kunnen geven. Ontzettend mooi en blij mee.

Eerlijk had eerst mijn twijvels ,omdat ik het toch altijd beetje eng vind bestellen via internet. Maar bij DRKS hoeft dat niet . Je krijgt wat je koopt en heb je vragen ze staan altijd voor je klaar . Super bedankt en tot de volgende besteling.

mooi, ik mis wel een grote ring erbij

Hoi, super leuke honden penning, alleen het ringetje wat er bij zit is te klein voor zn halsband dus ik mis eigenlijk nog een groot ringetje zodat het netjes zit. voor de rest ziet het er super uit. probleem opgelost met een sleutelhanger ring

Prachtige oorbellen

Altijd moeilijk online sieraden kopen. Maar deze oorbellen zijn prachtig en zoals op de foto op de website. Mooi verpakt in doosje. Wel grote verzenddoos die niet door de brievenbus paste. Dat had misschien kleiner gekund, maar dit zou ook een reden kunnen hebben ( dat het bv niet snel zoek raakt) . Al met al supertevreden! De oorbellen zijn inmiddels met mijn dochter mee naar Engeland om volgend jaar te dragen bij haar trouwen.

Volledig volgens verwachting.

3 x v. Zie boven.

Prachtig

Prachtig doosje met een zeer mooie gravring! Wij zijn hier heel blij mee. Hier kunnen wij thuis altijd onze ringen in opbergen.

Het is echt een Fin armbandje hij verkleurt niet en heb er geen last van Hellemaal top!

Zit super fijn

Top top top

Het armbandje kwam snel toe en zag er precies uit zoals ik verwacht en gevraagd had!

Mooie sieraden

Voor mijn moeder en mij heb ik persoonlijke sieraden besteld. Deze zijn prachtig de tekst staat er mooi en en de sieraden komen overeen met de afbeelding. Ga hier zeker nog een keer wat bestellen!

Keurig nette levering en mooi product.

Gewoon prima. Op tijden een mooi product.

Nooit ontvangen

Ik bestelde voor ‘n bruiloft vandaag ingegraveerde items welke nooit bezorgd zijn. Volgens Postnl zou ik het vorige week al ontvangen hebben. Eergisteren kreeg ik dan weer nieuw beticht van Postnl dat ze deze de volgende dag zouden afleveren. Gisteren weer niks ontvangen en nu zonder cadeau naar bruiloft, waardeloos!

Verwachtingen worden waargemaakt.

De sieraden die je besteld zijn net zo mooi in het echt als op de foto. De cadeauverpakking is het geld waard. Snelle verzending en erg verzorgde levering!!!

Leuk

Het is heel mooi en leuk gedaan

Product niet ontvangen

Na 2 weken met geduld te hebben gewacht op onze bestelling tot op heden niks vernomen. We krijgen de oplossing om of te wachten nog of het geld in een voucher te ontvangen waarmee je gedwongen wordt een her aankoop te doen. Geen service!

Mooie en goed producten

Goed kwaliteit

Goed service!

Sieraad opgestuurd gekregen met verkeerde gravering. Gelijk nieuwe ontvangen.

Positieve ervaring

Super snelle levering en de producten zijn duidelijk van goede kwaliteit. Ik ben er erg tevreden mee en zou hier zeker weer bestellen!

Mooie producten en snel geleverd

Leuke website, mooie sieraden en helemaal top is de persoonlijke boodschap die je erbij kan maken. Snelle levering!

Snelle levering mooi product! Alles was goed. Bedankt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst