Vlot en netjes

Armband is vlot verzonden, gravure ziet er goed uit. Met zorg verpakt! Tot nu toe zeer tevreden!

Super snelle, uitstekende service

Al voor de 2e keer dezelfde armband besteld maar nu met 2 extra namen ivm gezinsuitbreiding. Super snel geleverd en ook weer mooi gegraveerd.

Snelle levering, het product ziet eruit zoals beschreven

Heb goede ervaring met ze

Ik heb heel goede ervaringen metDRKS al verschillende dingen besteld altijd mooi en netjes aangekomen en binnen korte tijd en als er iets is je belt word direct opgenomen en opgelost dus prima service

Prachtig!

Prachtige oorbellen met datum in het doosje!

Mooie ketting en goede service. Alleen na 1,5 maand al kapot

De ketting was erg mooi, had vaker iet sbesteld bij DRKS. Dit keer een ketting. Helaas was hij na 1,5 maand al kapot. Het slotje ging al meerdere keren los, en opgegeven moment dus van de nek gevallen en hierdoor kwijt geraakt

Een ringendoosje besteld en wat een mooie kwaliteit, erg blij mee

Mooie sieraden, gepersonaliseerd doosje, snelle levering! Hier ga ik vaker bestellen

Een geweldig bedrijf met geweldige mooie sieraden

Iedere keer word ik verrast hoe mooi de sieraden zijn . En ook zo snelle levering. In 1 woord geweldig.

Top ervaring

Top dat ik de volgende dag mijn bestelling al in huis had.

Gewoon top

Service 10 Kwaliteit 10 Klantvriendelijkheid 10 Snelheid levering 10 En ga zo maar door. In 1 woord TOP

Aanrader!

Snelle levering. Duidelijke communicatie. Goede product omschrijving. Het product is erg mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding. Product was een honden tag.

Goede ervaring

Levering iets langer dan aangegeven, maar dat komt door post nl. Armbandje is van goeie kwaliteit en mooi afgewerkt

Vlot, duidelijk en meteen antwoord bij vragen

Super! Snelle levering en goede kwaliteit!

Superblij mee! Snelle levering en goede kwaliteit, mooi verpakt ook! Ik ga er iemand erg blij mee maken!!

Goede ervaring!

Hele fijne ervaring met de aanschaf van twee armbandjes via DRKS! Omdat de artikelen die in mijn mandje zaten ineens niet meer voorradig waren, heb ik contact gezocht via whatsapp. Binnen no time kreeg ik een reactie! De medewerkster was erg vriendelijk en ze dacht goed met mij mee. Gelukkig kon ik mijn bestelling weer plaatsen en heb ik de armbandjes ontvangen. Ze zien er precies uit als omschreven op de website. Blij mee!

Prima service !! Armband ziet er mooi uit in het echt, gravering is ook heel netjes. Snelle levering ! Dank je

Cadeaus om U tegen te zeggen!

Ik koop al enkele jaren hier op DRKS juwelen voor verjaardagen en voor mezelf. deze komen altijd in mooi verpakte verpakkingen en zorgvuldig gedaan. graveringen zijn mijn favoriet!

Snel en netjes

Alles makkelijk kunnen bestellen en heel snel geleverd Heel blij mee

Snel service, prijs/kwaliteit ok

Snel service, prijs/kwaliteit ok

Alles naar wens!

Heel mooie website! Mooi aanbod, Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering!

Super leuk product, nog leuker om te geven als blijvende herinnering. En geweldige snelle levering.

Geweldige service!!

Zeer snelle en goede afwikkeling. Mooie taartschep met inscriptie!! Ik ga zeker nog iets bestellen.

Super snelle en mooie levering!

Perfect en snel geleverd! Product is zoals verwacht!

Mooi product

Ik ben zeer blij met de manchetknopen. Alleen bij het bestellen vond ik het moeilijk om voor te mij te zien hoe mijn tekst op de manchetknopen kwam. Dus eigenlijk zou je een "digitale-proef" versie willen zien. Maar alsnog prachtig product, heel blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst