Wauw

Wat een mooie dingen maken jullie. Jullie zijn echt fantastisch! Heel blij met de manchetknopen voor mn vader!

Snelle levering , mooie artikelen

Het bestellen was eenvoudig . Duidelijke website. Mooie artikelen . Supersnelle levering . Mooi verpakt . Top !

Super snelle levering

Een kleine hondenpenning gekocht. Na bestelling al heel snel bericht dat penning klaar was voor verzending. De volgende dag in huis met gravering. Top service!

Prachtig

Snel geleverd, leuk armbandje, en prachtig ingepakt.

Ik ben tevreden over de snelheid en de service

Ik heb een ketting besteld en deze laten graveren. Het is een mooi product en erg snel geleverd. Ik ben dus zeer tevreden.

Fantastisch!!

Super snelle levering, goeie service en goed bereikbaar!

De armband met hartje goudkleur is een kindermaat en je kunt wel een verlengstuk bij bestellen nadie

Het hartje van de oorbel was binnen 1 dag eraf gevallen. Is een los onderdeel maar kan niet na worden besteld. Dat is mega jammer. Mijn set oorbellen ketting en armband valt tegen qua goud kleur. Was niet echt goedkoop. Achteraf duurkoop.

Prachtige hondenpenning

Straalt kwaliteit uit♡. Mooie gravering. Het is zelfs als 1 van de weinige mogelijk om 2 telefoonnummers op de achterzijde te laten zetten op de kleinste penning. En het is nog goed leesbaar. Erg blij mee. Snelle levering ondanks persoonlijke gravering.

Mooi/ en snel bezorgd

Uitstekend.

Proper geleverd en super mooi

Wilde mijn dochters verassen met iets speciaals en jullie hebben daar voor gezorgd dat het speciaal was en al zeker het briefje naar wens

Mooi gepersonaliseerd cadeautje!

De dogtag was super mooi! De gravering erop was ook echt prachtig met het hartje en de gekozen tekst. Men man was super blij!

Mooie armband, maar foute tekst

Ik had een graveerbare leren armband bruin voor mijn vriend gekocht. Het zat heel mooi ingepakt, en de tekst langs de buitenkant was heel mooi. Het enige probleem was dat dezelfde tekst langs de binnenkant was gegraveerd, in plaats van een andere tekst die ik daarvoor had gekozen. Dat was wel spijtig. Verder een hele mooie armband.

Zeer positief!

Mijn bestelling is zeer snel aangekomen en mooi verpakt in de cadeauverpakking! Zeker een aanrader.

Na lang zoeken hier eindelijk mijn oorbellen en haar accessoire gevonden super fijne duidelijks fotos en je krijgt ook wat je op de foto's ziet. En helemaal fijn snel geleverd in een mooi sieraden doosje! Ik zou er zo weer bestellen als iets mooi's. Hele mooie sieraden voor een hele leuke prijs vond ik!

De sieraden zien er super uit.

Precies zoals op de site. Ben echt blij met mijn setje.

indrukwekkend

vandaag mijn kleindochter de armband gegeven met vingerafdruk van haar opa het was perfect' bij de bestelling werd vermeld dat er een ringetje bij zou zitten deze hebben we niet gevonden

Product binnen één dag geleverd en naar wens, wel aan de prijzige kant

Erg mooi en snel klaar!

Ik bestelde een leren armband met een tekst erin gegraveerd. Het was een cadeau voor mijn vriend en ze hadden dit mooi verpakt. Alles zag er goed uit! Ook is het goed bereikbaar met de auto, want ik had het bij het bedrijf zelf opgehaald. Vriendelijk personeel!

Very fast delivery and good quality

The products were delivered the very next day and the quality is really good for the price! I also received a free gift! Overall, a satisfied customer

Perfect!

Snel en netjes verpakt en verzonden. Het ziet er super mooi uit!

Armbandje met klavertje (goud) besteld voor onze kleindochter , héél mooi , maar ze had liever een zilveren dus een andere besteld . Ze gaat voor 1 jaar naar Italië en hoop dat het klavertje haar veel geluk zal brengen.

Het is zo geregeld!

Meerdere malen cadeaubonnen besteld voor jubillea van collega's. Het wordt erg leuk ingepakt en het lag erg snel in de brievenbus.

Geen woorden voor

Supermooie ketting kunnen geven aan mijn schoonmoeder. Snelle levering, met een peroonlijk berichtje erbij en een leuke cadeauverpakking! Voor mezelf een jaar geleden ook een ketting besteld en nog altijd zeer treveden mee! Top kwaliteit.

Prachtig!

Prachtig gegraveerd horloge voor mijn moeder besteld. Ze werd 80 jaar. Het sloeg enorm in! Prachtig!!

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Wij hebben twee bieropener sleutelhangers besteld om onze getuigen te vragen. De sleutelhangers werden bijzonder snel bezorgd, de kwaliteit is fantastisch. Een prachtig mooie zwarte kleur en perfecte opdruk qua grootte en lettertype. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag

Buskesdries 3

6673DP Andelst