Perfecte klantenservice

Ik had gezien dat er een tekst niet bij eenkennigheid stond en kon heel gemakkelijk dit via de klantendienst regelen. De bestelling werd ook heel snel geregeld

1e keer besteld

Snelle levering. Mooi sieraad

Snelle levering en wat je ziet krijg je

Dat wat je besteld is van goede kwaliteit en ziet er goed uit. Bovendien was de levering erg snel

GEWELDIG

Al meerdere sieraden besteld, goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering, geen fouten in gravering… AANRADER

Snelle levering mooi verpakt. Alles was in orde

Snelle levering mooi verpakt. Alles was in orde

Fantastisch!

Wat een mooie manchetknopen besteld en gepersonaliseerd voor mijn bruiloft. Ontzettend blij mee en waren prachtig!! Bedankt!

Hele mooie kwaliteit armband!

Armband is erg verfijnd en ziet er geweldig uit! Helemaal blij mee

Snelle service met kwaliteit!

Verjaardagscadeau voor mijn partner gekocht. Met de kinderen samen uitgezocht. Mooie gravering kunnen toevoegen en hij staat mooi. Ook de grootte van de items wordt goed aangegeven op de website. Blij mee!

Echt een mooie kleur goud

Meerdere keren een goudkleurige ketting gekocht met kruisje erbij Zeer mooi van kleur, blijft ook mooi, helaas vinden anderen dat ook die dan tijdens een festival je ketting van je nek trekken, als dit echt goud was geweest was het niet te betalen. Ook de levering was erg snel. Fijn!

Geweldig top snel levering

Armband was netjes verpakt. Levering via PostNL duurde alleen heel erg lang.

Super goed

Duidelijke website waarop besteld kan worden. Snelle levering en goede kwaliteit.

Leuke oorbellen

Leuke oorbellen, precies als verwacht Nette verpakking en snelle ontvangst

Prachtige armbandjes

Heel blij met de bestelde armbandjes. Was de kortingscode vergeten. Deze kon niet meer verrekend worden. Ter compensatie kortingscode voor mijn volgende bestelling gekregen. Super service!!

Helemaal mooi en top!

Helemaal leuk mooi en top

Mooie sieraden

Mooie sieradenset en snelle levering. Inclusief graveren in het cadeaudoosje. Erg mooi gegraveerd.

Geweldig mooi liefdesslotje ontvangen.

Geweldig mooi liefdesslotje ontvangen. Fantastisch. Grandioos. Bijzonder mooi. Top gegraveerd. Mooi verpakt. Heel erg blij mee. Goede service. Zeer tevreden.

Sleutelhangers besteld Ze waren heel mooi gegraveerd en snel geleverd Ik bestel zeker nog eens bij jullie!

De oorbellen waren heel verschillend van vorm

Ik heb de oorbellen retour gestuurd. De hangers zijn natuurlijk een natuurproduct dus heb je verschillen. Echter was het verschil in afmetingen tussen de oorbellen zo groot dat ik het niet mooi vond. Wel goede service.

Perfecte zusseb armbandjes

Precies zoals verwachting en dus als op de foto’s.

het was echt een mooie verrassing

de snelle bezorging

Snelle levering en leuke print in het doosje

Ideale manier om een getuige te vragen ♡

Prachtig

Ben echt super blij met mijn armband met gegraveerde bedeltjes. Hij was ook mega snel bezorgd.

Ik ben erg blij met de snelle levering, het prachtig verpakte product, strak ingepakt en prachtig ingepakt in goudfolie. Het is erg fijn dat jullie om jullie klanten geven.

Heel mooi sieraad!

Ik bestelde een baby armbandje voor mijn metekindje. Snelle levering, heel goede kwaliteit, heel mooi bandje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst