Beste, Hartelijk dank voor de snelle en begripvolle afhandeling van mijn melding. Ik waardeer het enorm dat jullie zo meedenken en zonder moeite een nieuwe ketting opsturen. Deze bestelling heeft voor ons veel emotionele waarde en het voelt heel goed dat hier met zoveel zorg en menselijkheid mee is omgegaan. Dat zegt veel over jullie als bedrijf. Nogmaals dank voor de geweldige service. Met vriendelijke groet,Hennie

Zoals besteld, mooi en correct geleverd.

Zoals gevraagd mooi en correct geleverd en heel belangrijk: een goeie conversatie mogelijk via e-mail.

Volgende dag in huis en luxe verpakt!

Ketting met hartje en letter besteld, sluiting aan de voorkant. Draait niet om je nek, blijft mooi zitten. Prachtig verpakt. Past door de brievenbus. In een mooi doosje en een mooi papiertje erom. Zoals iedereen een pakketje zou willen ontvangen.

Ons zoontje word 4 februari 1 jaar en we hebben hem een armbandje gegeven met zijn naam erin! Super snel geleverd en super mooi!

Heel mooi,fijn juweel

Mijn overleden hond is nu dicht bij mij

Goede kwaliteit en erg tevreden

Hé al meerdere bestellingen gedaan, ik ben erg tevreden! Goede service en kwaliteit.

Jullie krijgen een 10 van mijn.

Ketting is erg super mooi. Hoe ik had verwacht van jullie zo hebben jullie Percies die ketting gemaakt hoe ik wou. Heel erg mooie . Top van jullie.

Fantastische juwelen

Ik ben zo blij met mijn aankoop ideaal Valentijns cadeau voor men man

Snelle levering, mooi product

Prijs kwaliteit goed!

Goede communicatie, mooi artikel en snelle levering. Een aanrader

Lost mijn verwachtingen volledig in

Ik kreeg een mooi armband, gegraveerd zoals gevraagd met een persoonlijke tekst in het doosje. Service !!

Uitstekend !

Een prachtig armbandje voor mijn vriendin besteld bij DRKS. De website is super overzichtelijk en bestellen ging heel makkelijk. Het armbandje werd snel geleverd en zag er echt schitterend uit. Toen ik de track & trace mail even niet kon vinden, kreeg ik na een berichtje direct een snelle en duidelijke reactie met de juiste gegevens. In één woord: super tevreden!

Mooi gegraveerd en een goede armband die goed blijft zitten

Het is een mooie armband, ik heb de eerste letters van mij en me vriend gedaan, hij was er heel blij mee en het is goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Als cadeautje gedaan voor mijn opa en oma het product was super snel binnen en de kwaliteit is top!!

Prachtige sieraden

Mooi verpakt en erg mooi!

Twee armbandjes besteld. Erg snel binnen, zorgvuldig verpakt en het zag er goed uit. Echter na week gravering in 1 armbandje niet meer leesbaar, de andere helemaal goed. Na contact per mail direct een vervangende armband gekregen en ook weer snel binnen. Goede service. Nu de kwaliteit verder afwachten maar we zijn er blij mee tot nu toe iig!

Snelle levering en goeie service

Snelle en nette levering. Binnen 10 min bestelling gedaan, gemaakt en verzonden. Volgende dag in huis service. Ziet er top uit goeie uitleg op de site makkelijk te bestellen.

Sneller dan snel perfect geleverd

Bestelling dezelfde dag nog verzonden. Had een ketting besteld met gravering. Heel blij mee. Ga hier zeker vaker bestellen

Prachtige juwelen voor een goeie prijs

Ik heb al twee bestellingen gemaakt op deze site en die twee keren is het super goed verlopen. Er is heel erg veel keuze voor goeie prijzen, en de juwelen zijn ook van goeie kwaliteit. De bestelling komt ook heel erg snel aan bij jou thuis en de juwelen zijn ook veel mooier in het echt. Ook de verpakking is prachtig, de goude kleur maakt het prachtiger en het strikje is super schattig. Bij valentijn kan je ook een specialer verpakking maken met een zinnetje Die je zelf kist kan maken. Het is een echte aanrader voor iedereen zeker bij dit periode van het jaar.

Mooi en snelle levering

Mooi en snelle levering!

Ik had een gepersonaliseerde armband voor mijn vriend besteld. Het is snel binnen, mooi en subtiel gegraveerd en enorm mooi ingepakt. Zeker een aanrader als je mooie sieraden wilt.

Heb een hele mooie armband voor mijn man besteld. Met de namen van onze kinderen. Hij is echt prachtig geworden. Kwaliteit is ook prima, hij zit direct goed.

Hele mooie houdbare kwaliteit

De sieraden zijn mega mooi, zijn lang houdbaar en verkleuren niet. Ik draag de sieraden 24/7 en je voelt ze niet zitten, zijn kwa gewicht dus ook licht en het geeft echt een mooie toevoeging aan je sieraden uitbereiding

Goede klantenservice,

In eerste instantie had ik een zeer negatieve review geschreven over het feit dat de bezorging door Post.nl dagen op zich heeft laten wachten. Dit lag niet aan DRKS, maar tja als ze dan vragen om een review en je hebt nog niks ontvangen dan komt die vraag net op het verkeerde moment. De klantenservice, bij name Esmee, heeft mijn klacht, na het lezen van de review, ter harte genomen en heeft het zeer klant gericht en klantvriendelijk opgepakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst