Prachtige sieraden van hoge kwaliteit, vlot geleverd en met veel zorg verpakt.

Sieraden zijn voor mij meer dan alleen versiering; ze vertellen een persoonlijk verhaal of koesteren een dierbare herinnering. En super snel in huis en ook nog eens super mooi en zorgvuldig ingepakt

Super snelle levering

Super snel geleverd! De kwaliteit voor dat geld vind ik persoonlijk niet fantastisch. Ben erg benieuwd hoe het eruit ziet na een paar weken.

Ik had er meer van verwacht

De kwaliteit is prima maar niet perse goed, het hartje nauwelijks leesbaar omdat het zo klein is.

Snelle levering, goed materiaal

Mooie sieraden voor een goeie prijs, super leuk ingepakt!

Heel mooi!

We hebben deze pennen besteld om onze getuigen te vragen. De pennen zaten verpakt in een luxe doosje en de pennen zelf zien er prachtig uit. Aanrader!

Snel en optijd geleverd

Zag er netjes uit

Super blij!

Mezelf blij gemaakt met een mooie ketting voor Moederdag! Draag het met veel trots!

Alles top

Snel geleverd leuke prijs en tekst in doosje super leuk. En ontzettend leuke kado verpakking voor maar 99 cent.

Prachtige armband, snel geleverd en mooi verpakt!

Ik heb een armband gekocht voor moederdag en ben heel tevreden. De levering was snel, de armband is heel mooi en alles was ook prachtig ingepakt. Perfect als cadeau!

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Ik ben enthousiast! De volgende dag geleverd in een mooi doosje, met de persoonlijke boodschap toegevoegd.

Mooi

Jammer dat bij eerste dragen het armbad al stuk ging. Probeer hem zelf te repareren

Beide moeders waren er erg blij mee en vonden het heel origineel <3

Erg goed.

Het bestellen van het product ging zeer makkelijk en kwam redelijk snel binnen in de mooie cadeau verpakking. Ik heb het sieraad nog niet opengemaakt, omdat het niet voor mij is maar ik ben er zeker van dat het ook zeer goede kwaliteit gaat zijn.

Een grote glimlach op het gezicht van onze moeder dankzij de gegraveerde taartschep!

Origineel cadeau, snelle levering, leuk ingepakt & een gelukkige ontvanger. Wat wil je nog meer?

Geweldig!

Voor Moederdag armbandjes besteld, hier nog gratis een leuke tekst bij geschreven. Zelfs nog gratis oorbellen erbij gekregen. Verzending liep soepel, goed op de hoogte gehouden. Overal dus heel blij met deze ervaring!!

Super service, mooie producten

Hele leuke spullen van mooie kwaliteit. Snel ontvangen. Een foutje werd heel snel opgelost door een vriendelijke klantenservice. Top!

Snel geleverd, mooi ingepakt, zeer tevreden

De sleutelhanger die ik had besteld is erg mooi, duidelijke inscripties en zeer snel geleverd

Mooi

Ik vind het een mooie armband. Hoop dat hij zo mooi blijft

Mooie afwerking en goed materiaal

Op eerste zicht ziet en voelt het aan als mooie en goede kwaliteit. Ik ben benieuwd hoe mijn vriend gaat reageren. Ik wil dit afgeven na de geboorte van ons eerste kindje samen.

Mooie armband

Leuke armband gegeven voor Moederdag !!

Zeer snel geleverd alleen beetje kinderlijk materiaal maar wel mooi

Prachtig product

De sleutel sleutelhanger was mooi verpakt in een doosje. De hanger ziet er echt heel mooi uit en werd als cadeau ( voor een man) heel goed ontvangen. We hadden het laten graveren.

Snelle verzending mooi verpakt

Oorbellen bestelt voor moederdag. Mooi verpakt en leuk dat je een tekst in het doosje kon zetten.

Happy

Mooie spullen, goede prijzen, snelle levering

Snelle levering en mooie oorringen/ketting

Snelle levering en mooie oorringen/ketting