Prijs/kwaliteit is top!

Enorm veel om uit te kiezen. De keuze is reuze. En de kwaliteit past ook goed bij de prijs. Het zijn echt prachtige items!

Heel mooi!

Netjes op tijd en heel mooi en dtevig

Super service

Heel mooi Super service En 1tje heel gelukkig

Ziet er heel mooi uit en snel geleverd

Mooie armband met de naam van onze dochter erin! Ook was deze de volgende dag al in huis.

tot nu toe tevreden

snel geleverd mooie kwaliteit nu pas om dus ben benieuwd of het mooi blijf 1 pakket niet geleverd maar heeft met de postbode te maken niet met jullie

Heel erg goed!

Zeer mooi! Na een foutje van mezelf ook zeer goed en vriendelijk geholpen! Ik bestel hier zeker meer!!

Super mooi

Ik heb een sleutelhanger laten maken met de plaats waar mijn vriend en ik elkaar ontmoet hebben. Hij was er heel blij mee. Goede service en mooie afwerking. Aanrader!!!

Super strak werk

Zeer vlotte en goeie service. Goede kwaliteit.

Idem

Voor vaderdag een halsketting met mijn naam op gekocht. Mijn papa was er sprakenloos van. Hij moest er zelfs een traantje van weg pinken, zo mooi vond hij het! Dus GESLAAGD ! ❤️❤️❤️

Mooie, prijsbewuste juwelen

Heel goede ervaring met DRKS! Er liep bij de betaling iets fout maar dat werd heel snel opgelost waardoor ik mijn pakketje toch nog op tijd ontving. Heel mooie juweeltjes. Mijn kleindochter was heel tevreden met het gepersonaliseerde armbandje. Zeker voor herhaling vatbaar!

Great client service and high quality work

Really pretty and efficient work. Im very happy with the client service and with how fast I got my order.

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een dag al de bedrukte spiegel ontvangen; zag er echt top uit, goede kwaliteit! Heel blij met het resultaat en super om als cadeau te mogen gaan geven op de dag van mijn bruiloft aan mijn moeder.

Geweldig!

Mooie armband voor mijn zoon!

Prachtig!

Wat een prachtig juweel! En wat een service! Er was een foutje gelopen in de levering, en ze gingen direct aan de slag! De fout lag bij postNL en de dag erna heb ik uiteindelijk mijn pakket ontvangen. Bedankt voor de heel vlotte service en de kwaliteit van het juweel! Prijs/kwaliteit is echt dik oké!

Vriendelijke mensen bij de klantenservice

Ik had na een paar dagen nog steeds geen verzendbevestiging gekregen. Even gemaild en toen was er iets verkeerd gegaan met de betaling bij mollie. Dit hebben ze nagekeken en meteen het artikel verzonden met excuses vanuit hun kant. Prima service!!

Heel tevreden van de aankoop.

Ik ben heel tevreden van de lederen heren armband voor mijn man. Ook mooi gegraveerd. Heel vlotte bestelling en vlug geleverd. Zeker een aanrader.

Supermooi

Mooi betaalbaar en goeie kwaliteit

Snelle levering Tevreden en mooi Raad iedereen aan

Top cadeau

Mijn dochter is er super blij mee

Niet helemaal zoals verwacht.

De sleutelhanger is heel mooi, echter is de gravering veel groter uitgevallen dan leek op de voorbeeldfoto. Dit maakt dat het resultaat niet zo mooi is als we hadden verwacht. Het zou tof zijn als er een werkelijk voorbeeld zou getoond kunnen worden voor je besteld, zodat je dit niet voorhebt. We hadden het ontwerp aangepast als we hadden geweten dat het resultaat zo zou zijn. Spijtig want voor de rest zeer tevreden.

Een leuk persoonlijk cadeau.

Kwaliteit, snel geleverd en mooi ingepakt!

Supermooi, kwalitatief en snel geleverd

Prachtige leren armband met gravure besteld. Heel snel binnen, mooi verpakt en graveermogelijkheid is top.

TOP!!

Ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld. Gegraveerde sleutelhangers voor mijn kinderen. Maandag de bestelling gedaan en dinsdag al een mail dat ze verstuurd zouden worden en woensdag in de brievenbus. Een mooi persoonlijk cadeautje. Echt blij ermee!

Snelle service en product voldoet aan verwachting

Ik had iets laten graveren dus dacht dat het wel even zou duren voordat het bezorgd zou worden, maar het pakket lag 2 dagen later al in mijn brievenbus. Mooi verpakt en product was zoals op de afbeelding online.

Buskesdries 3

6673DP Andelst