Super Team!!

Jullie stonden mij met raad en daad bij toen er, buiten jullie wil om, problemen waren met de levering van mijn pakketje. Niets was jullie te veel om mij te helpen. Alles is dan ook goed gekomen. Duizendmaal dank!!

Een prachtig sieraad, chique kadoverpakking

We hebben een ketting met gravering besteld en we zijn erg tevreden. De ketting is even mooi als op de foto. We hebben de kadoverpakking erbij besteld en het is ook echt super chic ingepakt. Leuk om kado te geven of te krijgen. Kortom, erg blij met een mooi, betaalbaar sieraad en snelle service.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De kwaliteit is mooi van deze ketting, en het staal is niet zwaar waardoor je deze met gemak elke dag draagt zonder last ervan te krijgen. De lengte is ook precies goed!

Uitermate Tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het product. De gravure is zeer goed gedaan. Ik zal in de toekomst zeker meer aankopen doen.

Prachtige oorbellen, snelle zorgvuldige service

Blij verrast met de verpakking. Fijn bedrijf, echt mooie oorbellen ook. Voor mijn zusje die gaat trouwen en ze bij haar jurk gaat dragen. Ben benieuwd!

Veel foto's van de armband op de website waardoor het een goed beeld geeft. Goed materiaal. Mauljes netjes ontvangen na bestelling en snelle bezorging. Heel betrouwbaar!

Mooie sieraden ben er erg bij mee

Mooie sieraden en super snelle levering. Heel leuk verpakt met eigen tekst in het doosje.

Prachtige, gegraveerde wijnstop!

Wat een leuke, persoonlijke cadeaus in deze shop.

Heel netjes geholpen met een net andere bestelling

Ik wilde een armband omruilen dit ging netjes en correct

Mooie kwaliteit en prachtig verpakt!

Mooie kwaliteit en prachtig verpakt! Fijn dat je het direct kan verzenden naar de jarige bijvoorbeeld.

Nu 2 maal een bestelling geplaatst, Hele mooie sieraden, inclusief graveren in 2 dagen thuis bezorgd. Heel erg blij met de sieraden en de service.

Mooie sieraden en snel binnen

Heel blij met de sieraden. Heb een ketting en armband besteld. De sieraden zijn van goede kwaliteit. Nadat ik het besteld had was het de volgende dag binnen dus echt super snelle verzending. Hele fijne ervaring, ik ga zeker vaker bestellen!

Supersnel

Bestelling geplaatst voor 17.30 en werd de volgende dag afgeleverd!! Ook het heren armband is van goede kwaliteit en de gravure was zoals ik het wilde!! Dus 10 sterren zijn zeker verdiend!!!

Snelle levering en mooie sieraden Heel blij mee

Super mooie armband en ketting besteld ! Ik had een paar vraagjes over de letters die er op moesten komen en werd meteen en super vriendelijk te woord gestaan Ik raad hun zeker aan !

Uitstekende service en kwaliteit

Het bestelde artikel is binnen 2 dagen geleverd en het is een supermooie hanger met afdruk. Heel blij mee. Ook contact gehad met de klantenservice. Heel snel en goed geadviseerd.

Top kwaliteit en snelle service

Ik heb al vaker hier besteld. Website is overzichtelijk en duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding en snel verzonden. Letterlijk altijd een kadootje als de bestelling op de deurmat valt. Is zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb. Voor elke gelegenheid en elke doelgroep is er iets te vinden.

Mooie armband en snel binnen!

Helemaal leuk!

Ketting met de vingerafdruk van mijn overleden vader laten maken. En hij is echt super gaaf geworden !! Alleen maar toffe reacties. Echt echt echt heel gaaf en ben er erg trots op !! En dan erbij de service en levering was echt super snel !! Echt bedankt !!!!

Hele fijne site met goede kwaliteit/prijsverhouding

Al meerdere keren mooie sieraden besteld. Alles is van hele mooie kwaliteit en voor een goede prijs aangeboden. Bij een vraag krijg je binnen 24 uur reactie terug en wordt het snel voor je opgelost. Tot nu toe geen enkel negatieve ervaringen.

Heel leuk, mooi

Fijne en toch stevige ketting. Hartjes zijn mooi gegraveerd.

Mooi gegraveerd.

Leuke sleutelhanger met aan 2 zijden mooi gegraveerd. Dank u wel.

Fantastische ervaring

Ik had een aantal vragen en werden snel beantwoord door klantenservice. Geweldig!

Prachtig

Naar verwachting en snel verzonden

Blij met mijn aankoop. Armbandje (moeder dochter) voldoet aan de verwachtingen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst