Goede kwaliteit en snel bezorgd

Wij hebben twee bieropener sleutelhangers besteld om onze getuigen te vragen. De sleutelhangers werden bijzonder snel bezorgd, de kwaliteit is fantastisch. Een prachtig mooie zwarte kleur en perfecte opdruk qua grootte en lettertype. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag

Wat een toppers

Snelle levering en topkwaliteit. Heel mooi ingepakt! Wat zal de meter blij zijn.

Het is de 1e keer dat ik wat bij jullie besteld hebt. Het is mij goed bevallen en zal er zeker de volgende keer weer bestellen.

Prima!!!!!

Perfecte aflevering van de door mij bestelde armband!

Geweldig kraamcadeau!

Al voor verschillende geboortes een goudkleurig kinderbestek gegraveerd met naam en geboortedatum besteld. Altijd recht in de roos! Alleen maar positieve reacties. Het ziet er geweldig uit, is origineel en dat tegen een hele redelijke prijs.

Heel goed!

Tevreden over product, goede kwaliteit. Mooie aanbieding. Goede verpakking en mileu vriendelijke verzending.

Armbandje besteld voor onze kleindochter. Het werd erg snel geleverd en de verpakking zag er mooi uit.

geweldig

Waardeloos

Haarspeld ziet er op de plaatjes veel mooier uit. Waardeloze kwaliteit, Super klein en je kunt het niet terugsturen. Een aanfluiting

Gewoon super

Heel vlot om te bestellen ,vlugge levering en mooi product

Prachtig sieraad & een originele manier op een serieuze vraag te stellen. Met veel plezier gegeven!

Precies gegaan zoals ik hoopte

Zeer tevreden. Product is netjes ook tijd bezorgd en mooi ingegraveerd zoals ik het wilde. Mooie verpakking omheen, kortom een tevreden klant!

Prachtig

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs. Snelle levering.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goeie service

Het bestellen van een gegraveerd kompas was erg simpel. Ik wilde weten of mijn bestelling een brievenbus pakket zou zijn en belde snel met de klantenservice. Ik werd erg vriendelijk geholpen. Het product is precies zoals op de website. Erg tevreden!

Mooi gedaan en snelle levering!

Snelle bezorging, leuk verpakt en voldoet helemaal aan verwachting!

De armband was snel geleverd en mijn vriend is er super tevreden mee. Goede kwaliteit ook! Top service.

De kwaliteit/prijsverhouding is niet naar verwachting

Ik heb de gepersonaliseerde goude kurkentrekker besteld. Voor 17 euro had ik zeker meer kwaliteit verwacht. Het is een hebbedingetje, maar fatsoenlijk een fles openen lukt niet.

Erg mooi product

Goudkleurig gegraveerd schaaltje besteld. Snelle levering. De gravering is erg mooi en duidelijk, ook het hartje is mooi gegraveerd. Het schaaltje heeft 3 ronde bolletjes als pootjes eronder, dit maakt het chiq-leuk! Cadeau gedaan, ga zeker vaker hier leuke cadeautjes bestellen.

Mooie man ketting

Mooi

Prachtig juweel

Heel snel geleverd, makkelijk te werken met site en mooi resultaat

Heel blij met de snelle levering en mooie ketting

Ik heb hem snel binnen gekregen en is echt heel mooi geworden

Snel&netjes

Gepersonaliseerde pen super snel ontvangen en netjes ingepakt!

Service!

Voor de bruiloft heb ik alle items kunnen bestellen en snel ook in huis! Heel blij

Een snelle levering

Snelle levering en een goed kwaliteit product!

Buskesdries 3

6673DP Andelst