Snelle levering, hele goeie kwaliteit

Hele mooie producten en snelle levering.

Zeker een aanrader voor mooie sieraden!

Top levering en goede kwaliteit

Top levering en goede kwaliteit , maar had wel beter kunnen zijn had er de maat voor de ketting er bij gestaan en ook de mogelijkheid dat je een groote ketting zou kunnen kopen want de ketting die ik heb gekocht is ietskes te klein, voor de rest perfect.

Mooie betaalbare mannen armband

De armband die ik kocht was een geschenk voor mijn zoon die zijn eerste job te pakken heeft. Hij is er erg blij mee. De maat was perfect als ook het graveren.

Nette service

Snel, duidelijke communicatie, netjes verzorgd. Top!

Mooie producten goed afgewerkt!! Goede prijs voor wat je krijgt

Mooie gegraveerde boekenlegger besteld als kado, ziet er top uit heel tevreden !

Ontzettend veel zin om dit cadeau te geven!

Ik heb cadeautjes besteld ivm mijn huwelijk! En heb ontzettend veel zin om deze te geven!! Een persoonlijk tintje en heel mooi ingepakt! Superservice en snel in huis! Voor mezelf ook maar meteen iets besteld!

Hele fijne sieraden voor een hele fijne prijs :)

Heel tevreden. Mooie sieraden voor een prima prijsje.

gemakkelijk, snel en keurig

de website is duidelijk, het bestellen gemakkelijk, bij de klantenservice word je vriendelijk te woord gestaan, de bestelling wordt de volgende werkdag al geleverd en ziet er keurig verpakt uit.

Tevreden

Voor de eerste besteld, wel jammer dat armband dat ik besteld heb te groot is voor mijn vriend. Dus zal hij nooit kunnen gedragen worden want hij was gegraveerd.

Zeer tevreden!!

Voor het eerst een artikel besteld bij DRKS en volgende dag al ontvangen ( ongelooflijk) hoe snel. Vriendelijke mensen je wordt goed geholpen ik heb niks te klagen DRKS heeft geweldige mooie spullen je raakt niet uit gekeken ik ga zeker meer bij jullie bestellen heb mn vrienden en collega's aangeraden....hihihihihihi. Dikke 10 geef ik aan DRKS inclusief de prachtige sieraden die ze verkopen WAUW I love t ♥️

Mooie kadootjes voor onze dierbaren

We hebben mooie kadootjes voor onze dierbaren besteld voor onze bruiloft.

Snelle bezorging. En producten echt prachtig

Snelle service en mooi product

De hele bestelling verliep eenvoudig en vlot. De website is duidelijk, de verwerking en verzending ging supersnel en het product was erg mooi gegraveerd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Onwijs leuke items, die evt gegraveerd kunnen worden, met een mega snelle verzending. Super tevreden klant

Heel snel geleverd (gegraveerd). Zoals altijd prachtig van kwaliteit en mooi verpakt. Alles perfect!

Prachtige ketting en oorbellen. Kan niet wachten om ze te dragen op mijn grote dag. Heel mooi en subtiel ik ben er echt super blij mee.

Hele goede ervaring!

Super snelle levering! Heel er blij mee!

Super leuk!

Super snel binnen en onwijs leuk verpakt! Echt een aanrader :)

Goede, snelle service

Erg tevreden over de service van DRKS. Goede snelle levering van het product!

alles top,

snel zoals beloofd en kon zelfs na bestelling nog wat wijzigingen in tekst doorgeven, vandaag besteld idd morgen in huis

Ik had een ketting gekocht voor mijn vriend en aan beide kanten gegraveerd en hij is echt super mooi!

Fantastisch!

Ik was echt heel erg blij dat mijn bestelling zo snel in huis was. Je wil echt niet lang wachten op een kadootje voor iemand vanwege een geboorte. Vanwege de inscriptie hebben andere aanbieders vaak een levertijd van 2-3 weken, Mijn besteliing was er al de volgende dag, zoals beloofd!! Ook de manier hoe het sieraad was ingepakt en natuurlijk hoe het sieraad er in het echt uitziet was perfect. De opa die dit kadootje kreeg was meer dan gelukkig, Dank, Linda

Een geweldig product met top kwaliteit

Het product ziet er exact zo uit als online. Het is ook super snel aangekomen. Ik bestel er zeker nog een keer. Echt een aanrader!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst