Mooie ring besteld, snelle levering.

Snelle verzending en fijne service!

Super snelle verzending en fijne service. Last minute iets besteld voor een bruiloft en de volgende dag keurig gegraveerd en al in de brievenbus. Echt een aanrader!

Prachtig

Mooi stevige elegant.

Een onprettige ervaring

Beschadigd product ontvangen. Meerdere malen contact opgenomen werd doorverwezen naar de mail maar krijg geen reactie terug. Vind het zonde van mijn geld want dit valt niet cadeau te geven.

Heel tevreden

Mooi armbandje, veel keuze en snelle levering!

Mooie producten

Super mooie collecties. Gravering ook perfect en supersnel geleverd! Heel erg tevreden met deze service

Goede en snelle levering

Ik heb al vaker hier besteld altijd zeer tevreden! De producen blijven lang goed en zeer snelle levering. Zou het iedereen aanraden.

perfect

prachtig sieraad voor mijn 3 jarige zoon! staat hem beeldig en de prijs/kwaliteit is gewoon perfect !!! ik twijfel om het artikel ook in zilver te bestellen

Ik wou een speciaal symbool laten graveren. Gemaild en direct een mail terug. Top service

Geweldige service

Ik wou een Where we met armband, maar omdat dit enkel als ketting aangeboden wordt, besloot ik een screenshot te maken van de locatie die bij de tool zat om de ketting te maken. De productie heeft dit verbeterd en bovendien een extra gravure achteraan toegepast. Dit was geweldig, gezien dit normaal niet aangeboden wordt, maar wel perfect paste bij het ontwerp en de bedoeling van de ketting. Top!

Geweldig!

Snel, netjes, artikel boven verwachting. Helemaal blij mee.

Geweldige service!!!!!!

Geen enkele opmerking!!!! Product prima in orde en supersnelle levering! Verzorgd!!

Where we met-ketting besteld en de volgende dag al huis. Snelle levering en leuk verpakt.

Blijdschap op een armbandje

Mooie armbandje met een prachtige tekst! M'n zusje was er erg blij mee.

Goede ervaring

Snelle en top levering. Goed kwaliteit

Topkwaliteit, ideaal geschenk.

Ontzettend mooie ketting ontvangen

Super snel geleverd in 2 werkdagen. Precies zoals ik het wou. Alleen misschien een idee : dat je zelf het lettertype kan kiezen die je wilt !

Heel mooi produkt

Snelle service, bij contact met klantenservice snelle reactie en naar tevredenheid geholpen! Kortom, een aanrader

Heel mooi en makkelijk te bestellen

Ik heb voor de doop van mijn dochter een babyarmbandje laten maken en dat gind heel goed en vlot , hele snelle levering. Zondag bestelt en dinsdag in huis. Heel fijn. Ook de ketting met de geboortesteen is heel mooi. Leuke online winkel

Alles super!

Hele mooie hondenpenning. Goed materiaal en mooi gegraveerd. De levering gebeurt heel snel. Ben heel tevreden!

Gewoonweg geweldig

Duidelijke website, snelle nette levering

Prachtig sierad

Ik heb een bandje voor mijn vriend gekocht, hij is er super blij mee!

Just beautiful and worth it!

I ordered a neckless as a small present for my husband. He loved it! Very good quality. The chain looked better than what I expected, and the medallion was thick and heavy, not a cheap thin plate. My husband is wearing it every day. Definitely buying more from this company, I already have my eye on a few things. Totally recommend it, you won't regret it.

Snellere levering en heel blij met het bestelde artikel

Super netjes en snel geleverd , echt een aanrader om te bestellen

Buskesdries 3

6673DP Andelst