Snelle correcte levering

Goed product, snelle verzorgde levering

Het bestellen gaat makkelijk en komt snel en netjes verzorgt binnen.

Super snelle levering en mooi

Erg blij met de aankoop en degene die het kreeg was erg blij. Heel goede service

Op de website staat alle informatie over het product zeer gedetailleerd vermeld (in mijn geval oorbellen), dus heb precies ontvangen wat ik verwachtte. Ook de manier waarop je op de hoogte werd gehouden qua mail was keurig. De levering was zeer snel. Er was ook echt aandacht besteed aan de verpakking.

Ik vind de sieraden altijd persoonlijk het sieraden doosje met je eigen tekst is zo leuk om te geven .de service is goed ,als je belt voor iets te vragen wordt je altijd terug gebeld .het is mooi en toch betaalbaar .ik ben echt tevreden,en zal zeker in de toekomst wat bestellen

Hee goed !

Top service !

Niets op aan te merken

Mooie juwelen van degelijke kwaliteit. Ik kan niet wachten om ze te dragen op mijn grote dag :). Ook leuk dat je het doosje kan personaliseren.

DRKS perfect, samenwerking met post NL niet echt

Het armbandje is prachtig en zoals op foto. Het enige probleem dat ik heb ondervonden was de samenwerking met post NL. De website van DRKS belooft het pakje de volgende dag te leveren. Wat ook zo was maar als de postbode nooit aanbelt aan de deur en gewoon weg rijdt. Het armbandje was bestelt als een anniversary cadeau en ik wou het echt op de juiste dag geven en niet 3 dagen later.

Mooi product en super snel binnen!

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Helemaal weg van het hangertje! Na bestelling de volgende dag al binnen. Echt een aanrader!

Super snelle service, prachtig resultaat! Mijn bruidsmeisjes waren zeer ontroerd :).

Ik bestelde juweeltjes om mijn bruidsmeisjes te vragen. De juwelen waren prachtig... en de dag na bestelling al in België geleverd! Zeer tevreden en ik ga in de toekomst nog bestellen.

Mooie gepersonaliseerde armband

Ik kocht een gouden gepersonaliseerde armbandje met de naam en geboortesteen van mijn dochter. Zeer mooi. Snelle levering.

Zeer goed.

Snelle levering. Mooi verpakt. Mooi product. Zeer blij met de ketting . Gekocht voor een bruiloft.

Super blij

Koop altijd mn cadeaus hier

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde 2 gepersonaliseerde items en vind alles eraan top: de kleur, de kwaliteit, de verpakking. En daarbij effectief snel geleverd!

Super mooi

Hele mooie trouwjuwelen gevonden en gekocht op jullie site ;-)

Heel mooi product met leuke persoonlijke tekst! Cadeauverpakking ook erg mooi gedaan!

Goede kwaliteit en leuk dat je tekst in het doosje kunt laten zetten

Ik zocht een armbandje voor onze getuige. In het doosje een tekst laten drukken. Het ziet er mooi en professioneel uit. Armbandje ook prachtig! Ook meteen voor mezelf besteld. Ook super snelle service!

Geweldige armband, goede inscriptie

Met bewondering ontvangen door mijn man, geweldige verassing

Ziet er goed uit

Snel verzonden en netjes verpakt

Niet heel blij.

Voor mijn man had ik een armband besteld met de naam van ons zoontje er op. Komt aan met 2 krassen er op en de naam staat niet in het midden zoals je wel ziet op de afbeeldingen. Een mail gestuurd maar geen reactie er op. Erg jammer.

Prachtig cado

De armband heb ik laten maken voor mijn schoonzus die net bevallen was van haar kindje en mijn metekindje. Het is een prachtige armband met haar naam in gegraveerd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, mooie armband ontvangen.

Het product ziet op de website mooier uit dan in het echt. Het “leer” is super stug en de sluiting is onhandig en niet te doen voor 1 persoon beschadigd zeer snel. Helaas omdat ik een naam erin heb laten graveren kan ik het product niet retourneren. De gravering is heeeel klein en nauwelijks leesbaar. Weggegooid geld! Ik heb eigenlijk geen keuze

Prachtige bruidssieraden

Super blij met de prachtige bruidssierraden, precies zoals verwacht, de gegraveerde doosjes maken het helemaal af!

Perfect verzorgd en verpakt Snelle levering

Buskesdries 3

6673DP Andelst