Zeer snelle levering. Mooie en kwalitatieve juwelen

Ik zocht snel nog enkele cadeautjes. Drks heeft mij enorm geholpen. De volgende dag had ik alles al ontvangen. Mooi verpakt, mooi afgewerkt, prijs kwaliteit.

Uitstekende service

Ik was een bedel kwijt. Heb de bedel na kunnen bestellen nadat we snel mail contact hebben gehad. Met 15% korting En de volgende dag al in huis.

Snelle levering product

Product is echt zoals op het plaatje, de moeite waard voor een origineel kado. Wordt verzonden in mooie verpakking en binnen 1 dag ontvangen. Pluim voor dit bedrijf hele goede service

Snelle levering!

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering, en goede kwaliteit

Voor mijn vader een dasspeld gekocht en laten graveren met de datum van de bruiloft. Hele snelle levering en goede communicatie! Heel erg tevreden over de kwaliteit en prijs van de dasspeld.

Zeer mooi

en vandaag besteld morgen in huis een echte aanrader

Een top bedrijf

De levering is erg snel, onze producten waren mooi ingepakt, erg blij met de aankoop!!

Uitstekend bedrijf

Komt afspraken na en alles is keurig netjes zoals afgesproken opgestuurd.

Adresgegevens te klein gedrukt

De achterkant van de hanger staan straat nr gemeente en telnr. Had ik geweten dat dit zo enorm klein gedrukt zou zijn had ik hoofdletters moeten nemen of ander design kiezen. Hopelijk heeft degene die het ooit moet lezen zéér goeie ogen.

te mooi om waar te zijn!

Onlangs heb ik als cadeau een armband met een mooie tekst in gegraveerd voor mijn man gekocht omdat we 19 jaar samen waren. Ik hoopte natuurlijk dat de armband mooi zou zijn en dat mijn man er heel blij mee zou zijn, aangezien hij nooit een armband heeft gedragen. Het was dus echt een gok en al helemaal omdat ik hem ingepakt heb besteld, dus ik kon van tevoren niet kijken hoe hij eruit zag. Nou, chapeau!!! Hij was prachtig, het was de juiste maat en hij stond hem heel gaaf. De verpakking was ook heel chique dus een echte verassing voor hem. Ik ga zeker vaker bestellen bij DRKS.

goede kwaliteit

Ik heb al vaker hier besteld en het is altijd zo als ik het bestel, daarbij is de snelle levering ideaal voor cadeaus

Ik heb op verschillende sites juwelen bekeken. Pas op drks site zag ik mijn ogen schitteren. Meteen besteld volgende dag is het geleverd. Met nog gratis verzending erbij! Het is zeer mooi!

Geweldig mooi product

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit ! Had leren heren armband met graveren Ook fijn dat graveren aan binnenkant mogelijk is waardoor het soort van secret message is Een tip , misschien fijn als ze in lengte verstelbaar zouden zijn Ook snelle levering Nogmaals heel leuk om te geven en de ontvanger was ook héél blij !!!

Mooie oorbellen, slechte service

Oorbellen gekocht ter waarde van 70 euro. Na het afrekenen kwam ik er achter dat ik de kortingscode was vergeten te gebruiken. Vervolgens heb ik het contactformulier ingevuld en kreeg ik al snel reactie terug. Ze konden helaas niets voor mij betekenen, zou benoemd zijn in de actievoorwaarden. Ik vind dit jammer, gaat toch om een bedrag van 14 euro.

Mooi armbandje met goed graveerwerk.

Het armbandje ziet er goed uit en het graveerwerk is goed gelukt. Het materiaal is mooi en het enige minpuntje is dat de armband moeilijk opent en sluit.

Snelle levering, kwalitatief materiaal

Ik bestelde oorringen op deze website. Ze werden heel snel geleverd en zijn in het echt net hetzelfde als op de website. Heel kwalitatief en glinsteren mooi in het licht. Je voelt aan het gewicht dat deze oorringen van degelijke kwaliteit zijn.

Ik was zo blij met de snelle reactie en levering, dat ik jullie heb aanbevolen . Ook het assortiment is superleuk!

Top geregeld

Zeer makkelijk te bestellen en snel geleverd

Vlotte afwerking van bestelling

Klantenservice reageert vrij snel bij eventuele vragen. Heel belangrijk. Dankjewel

SUPER

Hele fijne service, leuk dat je zelf een tekst in het sieradendoosje kan laten zetten. Schappelijke prijzen en snelle levering. Ook via het contactformulier snel reactie!

Heel goed geholpen door Noa bij het retourneren van mijn bestelling.

Het enige wat ik heel jammer vind, is dat er geen retourlabel met barcode ingesloten zit bij de bestelling. Ik heb veel moeite moeten doen om mijn bestelling te retourneren.

Goede service.

Had een armband met tekst besteld maar had hem door mijn eigen fout te groot besteld. Ik kreeg een filmpje opgestuurd hoe ik hem zelf kleiner kon maken en het is mij gelukt. Top.

Prachtig item,vlugge levering en zeer goede prijs

Er is veel keuze ,dus voor iedereen is er wel iets dat men mooi vindt. Mooi verpakt en zeer snelle levering. Dik in orde

Heel blij!

Zeer snelle levering,netjes verpakt en heel mooi

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Buskesdries 3