Geweldig!

Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze shop. Zeer snel geleverd en ziet er prachtig uit. Gravering is puntgaaf

Super levering

Wat een snelle levering van gepersonaliseerd sieraad, echt heel blij mee!

Mooie producten, goede service en snelle levering

De producten zijn als op de foto wordt afgebeeld. Eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd.

Geweldig cadeau

Ik heb hier een armbandje besteld voor mijn vriendje, en het is echt super mooi en echt goeie kwaliteit! Ook word het heel mooi geleverd, en het is echt je geld waard! Bedankt team van DRKS!

Mooi armbandje, snel reactie en meedenkend. Top!

Mooi cadeau voor een redelijke prijs.

Mooi en feestelijk verpakt echt goed.

Na de bestelling geplaatst te hebben, binnen 5 dage al het pakketje bezorgd. Helemaal volgens mijn eigen ontwerp is alles gegraveerd. Top. Ontvanger zal blij zijn met dit persoonlijke cadeau.

Cadeautjes voor getuige laten maken. Spiegeltjes voor de dames en heupfles voor de heren. En wat zijn ze er blij mee. En wij ook.

Prachtige naamarmbanden

Hele snelle levering Perfect geschreven op de armbanden Mooie doosjes Goede kwaliteit Heel tevreden!

Snelle en mooie levering

De hondenpenning die ik besteld had, werd snel en mooi geleverd. Ik ben er blij mee. En Cooper ook!

Zo mooi & zo snel

Super mooi gepersonaliseerde armband & super snel ontvangen !! ❤️

Snel en netjes

Simpel slotje maar hele nette tekst. En erg snel geleverd

Geweldig!

Keer op keer super snelle levering, top service en kwalitatief goede producten voor een mooie prijs. Aanrader!!

Slecht

Ik ben er niet te vrede over ik heb jullie ook een mail gestuurd maar jullie reageren niet Ik heb een ketting bij jullie besteld en mijn Naam is songul Julie hebben die niet zo gegraveerd dus mooi is het niet en was ook nog niet eens goed koop die ketting diep teleurgesteld in jullie gr songul

Supermooie sieraden

Overzichtelijke site, veel keuze, snelle levering, betaalbare prijzen Ik kijk ernaar uit om mijn gepersonaliseerd item cadeau te doen!

I looks lovely.

Good quality bracelet. Makes a nice gift.

Echt goed!

Erg blij met betrouwbare winkel en de supersnelle service maar ook de mogelijkheden om de sieraden te laten graveren! Top! Dank! Met vriendelijke groetjes Anneke

Super mooi!

2 gegrafeerde sleutelhangers besteld. Snel geleverd en ook mooi verpakt. De sleutelhangers zelf zijn uniek, mooi en duidelijk! Dankjewel voor deze mooie sleutelhangers!

Mooie armband en snel geleverd

Snelle levering van de graveerde armband. Leuke en persoonlijke verrassing voor de ontvanger. Helaas bleek de armband te groot te zijn. Ik had de L besteld ivm polsomtrek van 16 cm maar dan is de armband nog steeds erg groot. Nu ligt de armband bij de juwelier om toch nog 2 cm in te korten zodat de armband wel goed past. En zodat de armband daarna met veel plezier gedragen kan worden

Zo mooi!

De ketting was precies zo als ik in gedachten had. Echt heel mooi. De ontvanger was er ook blij mee.

Verassend mooi cadeau!

Er worden mooie artikelen aangeboden. Kreeg hierbij direct een idee om een mooi cadeautje origineel en persoonlijk te maken door middel van inscriptie. Dit was mooi gedaan. Website: duidelijk Levering: snel Cadeautje: groot succes!

Slecht

Oorbellen zijn mooi en persoonlijk kaartje leuk, maar oorbellen zijn verschillend in lengte helaas. Een mail gestuurd om om te ruilen maar geen reaktie gekregen, ik voel me in de maling genomen. Geld kwijt en slechte service.

Vrouw vond het geweldig

Mijn vrouw is superblij met kado en echt netjes geleverd.

Leuke sieraden

Leuke sieraden ook om als cadeautje te geven, zeker met het gepersonaliseerde doosje.

Goede webshop. Product ziet er top uit en op tijd geleverd, al weet ik niet precies wanneer. Track en trace klopte niet helemaal, maar denk dat dit komt doordat het een brievenbus pakketje was. Overall gewoon tevreden, kwaliteit is prima.

Buskesdries 3

6673DP Andelst