Goede webshop. Product ziet er top uit en op tijd geleverd, al weet ik niet precies wanneer. Track en trace klopte niet helemaal, maar denk dat dit komt doordat het een brievenbus pakketje was. Overall gewoon tevreden, kwaliteit is prima.

Ga zo door

Snelle levering, mooie afwerking van de materialen en leuk verpakt!

Mooi sieraad, goede service en levering.

Mooie gegraveerde armband besteld, exact als op de afbeelding van de website. Mooi verpakt en ook een snelle, goede service en levering. Het enige kleine minpuntje was dat het slotje van het armbandje snel beschadigd/snel slijt door het open/dichtmaken, maar dat is niet zichtbaar als de armband wordt gedragen.

Prachtige oorbellen en armband

Heel mooi, zitten comfortabel

Snelle levering,betrouwbaar,gewoon geweldig.

Ik bestel zeker vaker, en raad het iedereen aan. Betrouwbaar, snel geleverd, gewoon geweldig. Ik ben super tevreden. Klantenservice is ook top. Iedereen staat meteen voor je paraat indien nodig.

Mooi juweeltje, zoals verwacht. Verzorgd afgeleverd in een leuke cadeauverpakking.

Snelle service en mooi product

Voor de bruiloft van een vriendin de where we met ketting laten graveren. Ze vond het heel leuk en ketting ziet er mooi uit! Bedankt!!

Snelle en goede service.

Armband past perfect na een overleg. Super sneller service en afspraken worden nagekomen.

Leuk design snel geregeld

Via de site is een leuk design voor een leuk cadeautje snel geregeld en ook snel bezorgd! Prijzen zijn prima, kwaliteit is ook prima.

Het was het proberen waard!

Wat ben ik blij dat ik deze website heb ontdekt! Ik was opzoek naar betaalbare sieraden voor een bruiloft die geschikt zijn voor mijn huid. Helaas kan ik niet tegen namaak sieraden, waardoor ik nauwelijks variatie heb. En hierdoor alleen echt goud kan dragen. Dit is natuurlijk toch best prijzig. Na een beetje zoeken ben ik deze website tegengekomen. En dacht, ik ga dit even proberen! Ik ben zo ontzettend blij met de sieraden dat ik ondertussen als 2 setjes extra heb besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect! De sieraden zijn van uiterst goede kwaliteit! Aan mij hebben ze zeker een vaste klant. Super bedankt!

Goede kwaliteit Mooi gegraveerd Snelle levering Mooi ingepakt

Alles goed gegaan & snelle levering!!

gemakkelijk en snel

Het was dat de Rabobank er op de dag van mijn bestelling er een groot deel van de dag uitlag anders was de bestelde armband binnen een paar klikken en enkele gegevens uitwisseling zeer snel besteld. Zodra de bank weer bereikbaar was is de bestelling zo geregeld. De dag daar opvolgend werd de bestelling al, gratis, thuis bezorgd.

Echt mooi.

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit, snel in huis.

Snelle levering en prachtig sieraad cadeau kunnen doen

Ik wilde een speciaal cadeau geven voor mijn kersverse man. Hij wilde nog graag een mooie gouden ketting. Deze hanger is erg speciaal omdat het een Maps afdruk is van de plek waar ik hem voor het eerst ontmoette. Met die hanger is dit prachtig weergegeven! Aanrader om cadeau te doen.

Super snel verzonden Ben er erg blij mee

Wat een prachtig sieraad ❤️ontvangen luxe verpakt!!! Eerst had ik een foutje gemaakt met bestellen email gestuurd binnen 1 dag antwoord met uitlegvideo erbij hoe aan te passen!! Dat is nu Service. Kom zeker nog terug voor een mooi kado!

Snel verzonden en goede kwaliteit! Het was een cadeau voor mijn vriend en hij is en hij is er super blij mee ❤️

Zelf voor mijn verjaardag een ketting van jullie merk als kado gekregen van mijn vriend. Ontzettend blij mee dus nu krijgt hij een persoonlijk kado terug!

Toppie

Toppie de gene was er echt blij mee.

nice

perfect

Couponcode werkte niet

Het product dat we hebben besteld is prima. Bij het invullen van de couponcode ging het echter mis. Op geen enkele manier kwam er een korting te staan. Qua systeem hebben ze het dus niet helemaal op orde verder is het prima.

In eerste instantie waren we niet tevreden over het product vanwege een fout in de gravering. Direct zijn wij benaderd om hiermee aan de slag te gaan. Ze hebben meteen een nieuw product geleverd. Heel vriendelijk team die er alles aan willen doen om klant te reden te stellen.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst