helemaal perfect

heb me vriend een sleutelhanger cadeau gedaan en hij is er super blij mee

Bestellen gaat makkelijk. Snelle levering en betaal bare cadeautjes!! Top

Nog beter in het echt

Verschillende armbandjes besteld, zowel voor kinderen als voor volwassenen en zijn echter heel mooi voor die prijs!

Makkelijk te bestellen, snelle service, top.

Had een gouden botje penning voor mijn hond gekocht. Heel erg mooi, veel goede reacties ook op straat er leuk. Makkelijk te bestellen, mooi verpakt, goede kwaliteit en erg mooi!

Prachtige oorbellen

Heel blij met mijn oorbellen en hoe leuk ia het als het dan ook in een gepersonaliseerde doosje worst geleverd. Op naar de bruiloft van mijn dochter

Vlotte levering

Duidelijke website, mooi gepersonaliseerd, vlotte verzending

Heel blij mee

Super snel geleverd, heel erg blij met het kettinkje!

Super leuk

Goeie ,makkelijke , overzichtelijke site. Mooie oorbellen gekocht voor mijn dochter haar verjaardag. De verzending is ook heel snel

Prachtige sieraden

Hele mooie afwerking, graveringen zijn mooi, het doosje met kaartje maakt geven extra leuk!

Goede, vlotte service

Oorbellen voldoen aan verwachting.

Veel te krappe maat

Ik had de grote maat besteld maar ze hadden per ongeluk de kleine maat opgestuurd. Nadat ik hierover had gemaild kreeg ik alsnog de grote maat opgestuurd en mocht ik de kleine armband ook nog houden

Snelle service, veel keuze en mogelijkheden voor leuke en betaalbare prijs

Wat een leuke en ruime keuze voor en aan cadeautjes. En voor een leuke prijs. En de nodige vrienden en familie blij gemaakt. Voor het huwelijk van vrienden, ( bonus)vader en moederdagen, verjaardagen, mooie boekenlegger voor een leesgrage vriendin. Een klein gebaar, maar o zo leuk om te geven.

Klein foutje maar verder prima geleverd.

Mooie mannen armband, snel geleverd. Ik had hem in laten pakken, met een kaartje erbij alleen jammer dat de tekst die in het doosje stond van iemand anders was met andere namen erbij. (Daar kwamen we bij het uitpakken pas achter) Verder was t prima. Heb er eerder besteld, toen was alles in orde.

Geweldig en snel bezorgd.

Mooie leren heren armband besteld en heel snel bezorgd. Geweldige service.

Schitterend mooi!

Heel mooi juweeltjes! Mooi schitterend.in een mooi verpakt doosje.Met mooie tekst ,een mooi cadootje!

Heeeeeel blij mee

Zo'n mooi sieraad voor mijn hondje

Topservice!

Ik kocht hier een gepersonaliseerde taartschep voor een bruidspaar. Niet alleen supermooi gemaakt, de cadeauverpakking was echt mooi en de ontvangers waren enorm blij hierme :)

Mooie trouwoorbellen

Mijn bestelling was na betaling snel in huis. Helaas was er 1 van de 2 oorbellen stuk. Meteen contact opgenomen en snel een antwoord. Enkele dagen later een nieuw setje oorbellen in huis. Fijn!

Supersnelle levering, mooi resultaat!

De site is overzichtelijk. Veel keus. De armband die ik koos, als cadeautje, heb ik naar wens netjes kunnen 'ontwerpen'. Na bestellen had ik hem al gauw in de brievenbus! Mooi geworden! Waardevol cadeau.

Mooie kwaliteit, stoer en snelle levering!

We hadden voor onze jongste (9) een zwarte tag ketting gekocht. Hij is bang om ons en z'n broers kwijt te raken op drukke plekken, dus op de achterkant hebben we al onze mobiele nrs laten zetten. Op de voorkant zijn naam. Hij is echt heel gaaf, staat onze zoon heel goed en onze zoon is echt blij met deze stoere oplossing!

Super mooie persoonlijke sieraden

Zowel een armbandje als een kettinkje besteld met de handafdruk van onze zoon. Het is echt ontzettend mooi en waardevol geworden

Niets op aan te merken!

Zeer tevreden met de duidelijke website. Helder met foto's en uitleg over wat je kan verwachten én na het (snelle) leveren is het effectief ook erg mooi! Heel blij om de service van DRKS te kiezen!

Super leuk item!

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd!

De chillste bestelsite met niet alleen snelle maar ook super vriendelijke service!

Ik heb laatste tijd steeds vaker iets besteld bij DRKS, ben er echt over te spreken. Super goede service, denken met je mee indien nodig en reageren heel snel op mails/contactverzoeken. Daarnaast heb je je gepersonaliseerde product ook nog eens mega snel in huis. Echt zo leuk! Voor jezelf en om cadeau te doen. De producten zijn net zo mooi als op de foto's en de kwaliteit voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ook wordt het super netjes ingepakt zodat je nooit bang hoeft te zijn dat het in het bezorgproces beschadigd raakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst