Super makkelijk te bestellen alles snel duidelijk en goeie prijs kwaliteit

Origineel cadeautje

Leuk cadeau. Netjes geleverd in een mooi zakje. Geen mogelijkheden om lettertype en lettergrootte te veranderen. Misschien daarom goedkoper dan een andere website. Voor mij was dat prima. Maar ik kab mij voorstellen dat klanten graag meer keuze opties hebben.

Hele fijne service!

Het pakket was snel bezorgt, de bezorg informatie was duidelijk en het was heel netjes ingepakt! Ik heb mijn trouw sieraden hier gekocht en ik vind ze zó mooi!!

Mooie keuzes van juwelen en in het echt nog mooier! Goede service! Top!

Altijd snel geleverd altijd op voorraad me oorbellen top dit

Goeie ervaring

Goede kwaliteit!

De bezorging gegraveerd en al binnen 24uur in huis!

Absolutely peefect.

I orderes a dog tag engraved necklace and it's so beautiful! The metal is thick and you can see it's a high quality product.

Voldoet voor 100% aan mijn verwachting

Snelle levering, mooi ingepakt, en voldoet voor 100% aan mijn verwachting

Bestelling voldoet aan verwachting, ook wat betreft de levering

Afbeelding is zoals geleverd

Super, vlugge levering

Goede kwaliteit en vlotte levering

Daags na bestelling wordt het artikel al thuisbezorgd.

Snelle service met goede kwaliteit

Telefonisch contact heb ik als zeer prettig ervaren. Heel klantvriendelijk. Bestelling is snel bezorgd

Snel geleverd! Ben blij met het product!

Werd snel geleverd en mijn vriendin is er heel blij mee. Zo blij dat ze zelfs een traantje moest laten. Bedankt voor de snelle en goede service!

Helemaal top!!!

IK ben erg tevreden, dinsdag besteld en woensdag al in huis, mooi ingepakt, helemaal top. Ik kom zeker nog een keertje terug op jullie website voor een leuk, uniek cadeautje!!

Leuke oorbelletjes voor de doop van m'n métekindje!

Snelle service!Mooi doopcadeautje voor m'n metekindje. Leuk verpakt in een gratis te personalisseren doosje. Precies toegekomen zoals verwacht!

Zoals beschreven op de website & snel geleverd.

Snelle reacties op vragen via e-mail. Product is goed beschreven. WHERE WE MET KETTING besteld en exact gekregen zoals ik het plannetje ingesteld had en met de gravering op de achterkant. Snelle levering.

Mijn bestelling kwam snel en goed ingepakt aan. Het artikel ziet eruit zoals op de foto. Prachtig.

super

super site en snelle levering

Prachtige oorbellen

Voor mijn bruiloft heb ik prachtige oorbellen besteld. Snelle verzending en mooi verpakt, de persoonlijke noot in het doosje is een leuk detail.

Fantastisch!

Zeer snelle en correcte levering. Graveren van armband en doosje perfect gedaan. Sieraad nog mooier in het echt dan op de website. Mijn partner was blij verast. Aanrader.

Zeer snel verzonden, netjes verpakt, product zoals omschreven.

Erg goed!

Snelle levering, hele mooie armbandjes van goeie kwaliteit. Ook erg leuk dat erbij het doosje wat geschreven kon worden..

Grandiooos.!!

Heel lang opzoek naar de perfecte dogtag met namen van mij kids en ineens was het daar op Instagram pagina heel duidelijk omschreven heel makkelijk in te vullen en razend snel verstuurd betaalbaar en kwaliteit ik ben erg onder de indruk en mega blij

Niet heel tevreden

Ik heb pas een bestelling geplaatst, daarna kreeg ik een mail dat het pakketje op de post was! 2 dagen later werd ik gebeld dat het product niet op voorraad was en het op de post zou gaan als het weer op voorraad zou zijn, een week later belde ik naar de winkel om te vragen of het product weer op voorraad was en ik kreeg het antwoord ja en dat het morgen in huis zou zijn! Een uur later kreeg ik een mail dat het product helemaal niet op voorraad was en dat het een maand zou duren voordat hij in huis zou zijn!

Echt een super bedrijf met hele goeie service en hele mooie dingen . En hele snelle bezorging.

Buskesdries 3

6673DP Andelst