Goede, snelle service.

Prima prijs voor deze armband. Het graveren maakt het extra speciaal. De verpakking zeer luxe. Ontzettend leuk om iemand cadeau te doen, vooral omdat je er ook een persoonlijke boodschap toe kan voegen.

Gewoon goed!.

Zeer tevreden met sieraden.

Fantastisch!

Super snelle levering. Was besteld als kado. Mooi ingepakt!

Snel en volgens verwachting!

Snelle levering en kwaliteit volgens verwachting.

Mooie sieraad en snel geleverd

Snel besteld en geleverd.

Ik heb twee armbandjes laten bedrukken en ze zijn super leuk geworden daarbij kreeg ik een gratis cadeautje van gratis oorbellen ook super blij mee

Wauw!

Jullie hebben van mij de gelukkigste bruid van de wereld gemaakt. Ik heb dankzij jullie mijn beste vriendin als getuige kunnen vragen! Ik heb niemand in mijn leven buiten mijn gezin en mijn beste vriendin telt voor mij als een mama, papa, broer,zus tesamen! Dank jullie 1000x maal!!!!!!!!

Produkt beschadigd,niet opgelost

Mijn produkt was beschadigd.Foto opgestuurd ter bewijs.Zou zsm een nieuw produkt komen.Mooi niets ontvangen!!! Heel slecht! Negeren mijn emails ook al twee dagen,dus kan vast ook naar mijn geld fluiten.

DRKS heeft mij een enorm mooi geschenk voor het leven bezorgd!

Ik bestelde een een kettinkje met het handschrift van mijn overleden oma. Een ketting voor mijn mama die al snel emotioneel werd toen ze haar cadeautje zag! Ik ben DRKS zeer dankbaar voor de mooie afwerking en vriendelijke samenwerking! ❤️

Goede kwaliteit met snelle levering

Ik was heel erg verrast door de snelle levering, namelijk al de volgende dag. Voor een gepersonaliseerd product vind ik dit heel netjes. De kwaliteit is ook erg goed.

Super en snel

Leuke cadeaus voor mooie prijs. Hoe klein je buget ook is, je kan zelfs dan iets orgineels geven. Het product wordt keurig verpakt geleverd en ook binnen de tijd die ze zeggen. Het ziet er ook precies zo uit als dat je uitgekozen hebt.

Goede service en sieraden zien eruit zoals op de foto.

Voor mijn bruiloft heb ik sieraden bij DRKS gekocht. De sieraden zagen er precies zo uit als op de foto en levering was volgens afspraak.

Laat in middag besteld en de volgende dag al in huis. Gegraveerd en keurig verpakt, was een geslaagd, geslaagd cadeautje!

Snelle levering.

Mooi armband

Super snelle levering

Snelle levering en super leuk verpakt. Voor een leuke prijs.

Alles klopt aan deze fijne webshop

Super snelle levering en mooi product!

Als advertentie gezien op Instagram en ik dacht gelijk, wat gaaf! De ‘Where we met’ ketting voor mijn beste vriendin besteld. Makkelijk de locatie te vinden en super leuk te personaliseren, zelfs in het doosje! De dag erna in huis, mooi kwaliteit en super ‘shiny’, ik ben erg tevreden en vriendin ook!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over het product. Het is van stevig, mooi materiaal dat gegarandeerd lang zal meegaan. Ook van de levering ben ik uitermate tevreden!

Prachtig juweel en snelle service!

Dankjewel

Heel mooi gemaakt en een hele snelle levering. Dankjewel daarvoor!

Mooi!!! snel geleverd en erg blij mee

Als cadeautje laten personaliseren. Super snelle levering en erg mooi geworden

Heel mooi cadeau, en snel geleverd

Armband laten graveren met de namen van onze kinderen, voor Vaderdag. Hij is er heel blij mee en draagt hem iedere dag! Levering was ook heel snel.

Blij met de mooie oorbellen en snelle levering

Ik heb laatst oorbellen besteld bij DRKS. Ze zijn snel bezorgdm De oorbellen zaren in een sierlijk doosje. Ze zien er ook uit zoals op de foto.

Perfecte mooie sleutelhanger

Ik heb een gepersonaliseerde sleutelhanger besteld die echt perfect werd geleverd. Heel leuk om als cadeautje te geven!

Snel geleverd. Is in het echt net zo mooi als op de site. Grote keuze

Buskesdries 3

6673DP Andelst