Prachtig

Super mooie heren armband laten graveren met de naam van onze dochter. Mijn partner vond hem prachtig. Hij heeft hem elke dag om.

Tevreden ermee

In werkelijkheid ziet het product er precies zo uit als op de foto, met kleuren die perfect overeenkomen. Het is erg mooi, en ik ben er helemaal tevreden mee.

Wat goed!!!

Identiteit plaatje (ook wel Dog Tag) laten maken. Wat een mooi plaatje. Zwart genomen, vind ik mooi. Alles wat ik belangrijk vind, staat er op. Naam, adres, woonplaats. Geboortedatum. Bloedgroep en welke medicatie. Wie informeren indien nodig. Ik ben en leef alleen en sport veel maar wie ben als er iets met mij gebeurt op de skipiste, met hardlopen, fietsen, tennis, golf, etc.. En, de volgende dag al geleverd. Wow. P.s. best veel gezocht op dit item en de meeste zijn van zwak metaal met beperkte mogelijkheden qua tekst. Deze is robuust, mooi en er kan veel, erg veel tekst op. Echt TOP.

Geweldige leuke kado’s

Mooi ingepakt, heb diverse dingen besteld Van manchetknopen met initialen, voor onze zoon die gaat trouwen, en zijn getuige Voor de bruid een kimono besteld + parfumverstuivers En de andere getuige een armband Hoe bijzonder ❤️

Schitterend!

Schitterende sieraden

Prachtige armbandjes!

Mooie armbandjes van perfecte kwaliteit mogen ontvangen!

Precies zoals op de website

Het gegraveerde hand spiegeltje ziet er chique uit. Ook ziet het er precies uit zoals op de website. Ik geef hem als getuige cadeau aan de bruid op de dag zelf en denk dat ze er blij mee zal zijn. Aniek

Mooi cadeautje

Mooie sleutelhanger, handgeschreven tekst is goed overgenomen. Wel had ik verwacht dat de gravure, zoals op het plaatje, wat zwarter/grijzer zou zijn. Ook had ik verwacht dat de tekstgravure op de achterkant de sleutelhanger beter zou vullen. Nu had er of veel meer tekst bij gekund of de tekst er groter op gepast.

Het is echt een mooie armband en ook mooi gegraveerd, de persoon aan wie ik hem heb gegeven is er super blij mee. Goede kwaliteit ook!

Mooi armbandje met hondenpootje

Super mooi armbandje met het pootje van ons hondje in gegraveerd!

Exact wat ik wou

Het bandje was in orde, de tekst was er perfect op. Vond alleen het doosje wat klein voor het bandje er mooi in te krijgen, het was wel wat gepropt. Voor de rest alles in orde!

Super mooi

Heel mooi en fijntjes, echt een sieraad. Heel blij met deze penning. Nu kan mijn kat weer lekker naar buiten zonder zorgen.

Hele mooie kwaliteit, wel wat groot

Een gegraveerd mannen armbandje besteld, tijdens het bestellen kon ik helaas niet vinden van welk materiaal de armband gemaakt was (alleen waarvan het te graveren 'steentje' is maar de kralen niet). Toch besteld en het is een supermooi armbandje, ook de gravering is heel netjes. Wel is het armbandje wat te groot, terwijl ik de polsomvang heb gemeten.

Alles is mooi toegekomen . En is ook een hele mooie armband met de grafering in

super mooi cadeau

Mijn vriendinnen waren mega blij met hun cadeaus

Super mooie sieraden!!

Super blij me de sieraden en ook nog optijd voor kerst! Nog mooier dan op de foto’s! Dank!

Ideale cadeaus om aan je geliefden te geven

Het is een Heeeel erg Mooie ketting geworden!

Ketting voor mijn zoontje gekocht, hij is heel Mooie geworden!. Ben er erg blij mee!

Blij met mijn bestelling

Heel blij met de armbandjes met tekening van de dochter. Alleen wel spijtig dat het heel klein is, ik had de tekening toch wat groter verwacht.

Geweldig!

Hele mooie ketting en super snelle levering!

Mooie sieraden

Ik heb oorbellen besteld en een mooie klavervier hanger met de letters erin gegraveerd van onze kinderen. De levering was erg snel en het was mooi verpakt. Ik ben er heel erg blij mee!

Leuk!

Prachtige oorbellen gekocht. Mooi verpakt in een doosje en snelle levering.

Snel klaar en mooi item! Blij mee!

Ik heb mijn bestelling opgehaald op het kantoor. Snelle en goede levering, erg vriendelijk en een mooi resultaat!

Zo mooi geworden.

De ketting die ik heb laten graveren is echt fantastisch geworden.mijn man is er super blij mee.dank jullie wel voor dit mooie product en de snelle service

Geweldige betekenisvolle sieraden met zorg

3 sieraden met boodschap voor mijn zoons. De sieraden zien er geweldig uit. Ontvangen in een mooie doosjes. Geweldig om cadeautje geven. Zeer snel in huis.

Buskesdries 3

6673DP Andelst