Leuk!

Prachtige oorbellen gekocht. Mooi verpakt in een doosje en snelle levering.

Snel klaar en mooi item! Blij mee!

Ik heb mijn bestelling opgehaald op het kantoor. Snelle en goede levering, erg vriendelijk en een mooi resultaat!

Zo mooi geworden.

De ketting die ik heb laten graveren is echt fantastisch geworden.mijn man is er super blij mee.dank jullie wel voor dit mooie product en de snelle service

Geweldige betekenisvolle sieraden met zorg

3 sieraden met boodschap voor mijn zoons. De sieraden zien er geweldig uit. Ontvangen in een mooie doosjes. Geweldig om cadeautje geven. Zeer snel in huis.

Bereid tot snel problemen oplossen

Armbandje voor kerst besteld met gravering. Armbandje was mooi maar deel gravering ontbrak. Hier werd snel een oplossing voor bedacht dus alsnog het armbandje kunnen geven met de mededeling dat het juist gegraveerde muntje snel volgt. Iedereen tevreden!

Teleurstellend!

Heb geen pakketje van jullie ontvangen dus kan over het product geen beoordeling geven. Zou 24 december volgens post nl bezorgd zijn om 20.32 uur. Maar heb niks ontvangen niet in de brievenbus of rondom.

Vlotte levering, maar geen goede kwaliteit

Ik heb de oorbellen met parelmoer maar 1 keer gedragen. Ik leg ze op de kast neer en de parelmoer valt er uit. Wat moet ik daar nu mee doen?

Ik ben zeer tevreden met mijn product van DRKS.

Ik ben zeer tevreden met mijn product van DRKS. De site is fijn en makkelijk te gebruiken. De levertijd was verrassend snel. Het product is prachtig.

Al veel vriendinnen blij gemaakt met een persoonlijk sieraad. Goede service en altijd netjes verpakt!

Vorige week en betaald maar niets ontvangen

Vorige week een bestelling geplaatst, maar tot op heden nog niets ontvangen of zelfs nog geen mail dat het verzonden zou zijn.

Leuk product, slecht geleverd

Aangegeven dat ik 2 kanten wou graveren en betaald, uiteindelijk 1 kant gegraveerd. Klantenservice wel erg vriendelijk en snel.

Zeer mooie sieraden

Fijne sieraden waar ik geen allergische reactie op krijg. Voor mij heel lastig om mooie betaalbare en kwalitatief mooie sieraden te vinden. Hier stellen ze je nooit teleur. Echte aanrader!

Goede en snelle klantenservice

Post nl gaf vertraging op mijn pakket maar jullie stuurden me direct de track &trace code door en gaven me duidelijke en eerlijke info toen ik jullie vroeg wanneer mijn pakje geleverd zou worden.

Mijn bestelling was heel snel bezorgd en heel goed verzorgd

Super leuke sieraden en cadeaus voor iedereen

Op de valreep voor kerst besteld met inscriptie, en volgende ochtend al geleverd. Leuke sieraden en cadeautjes voor iedereen. En allerlei gelegenheden. Wat een leuke website! En lekker Nederlands... is ook gewoon fijn! Ga zo door!!!!

Super tevreden!

Ondanks de kerstdagen echt super snelle levering en hele mooie sieraden. De sieraden vielen goed in de smaak. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Te laat geleverd

Besteld op 20/12 met beloofde levering op 23/12. Nu enkele dagen later op 26!!!/12 nog steeds niet geleverd. Geen cadeau kunnen geven dus op Kerst… heel erg jammer…

Geweldig resultaat beter dan zelf gehoopt

Prijs top zelf wat laag Voor de kwaliteit die je krijgt Kwaliteit top !! En overal gewoon mooi meemaakt beter dan ik hoopte ik zal dit zeker nog eens bestellen of de site opzoeken als ik een origineel persoonlijk cado wil halen voor iemand wat een top ervaring !!!

Snelle levering, gepersonaliseerde sleutelhanger is mooi en precies zoals gehoopt!

Als kerstcadeau een gepersonaliseerde sleutelhanger besteld, heel mooi geworden, precies zoals gehoopt! En ondanks de kerstdrukte en het tussenliggende weekend op tijd geleverd

Mooie sieraden!!

Mooi en netjes verpakt met een snelle levering!

Helemaal goed

Dik tevreden

Mooie armband en snelle levering!

Topper

Echt een aangenaam verrast!

Geen idee

Ik heb mij pakketje niet ontvangen terwijl der stond dat die bezorgt was. Ik moest elke dagen wachten tot heden nog niks ontvangen terwijl de cadeau voor kerst van voor mijn man.

Fantastische mooie ketting!!!

Heb 2 heren kettingen Where i met you besteld voor mij en me vrouw. Omdat we de grove ketting mooier vonden. Dit was een mooi cadeau voor haar en mij om ons iedere dag te herinneren waar we elkaar ontmoet hebben voor de eerste keer! Bedankt voor deze mooie ketting kan het iedereen aanraden hier te bestellen!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst