Zeer fijn, ontroerend en origineel cadeautje

Een goed bestand ineen geknutseld van twee tekeningen om dit te laten graveren. Het is een zeer mooi resultaat. Helemaal wat ik verwachtte. Wat een mooi, origineel en ontroerend cadeau. Extra leuk met de tekst in het doosje.

Prachtige vingerafdruk

Leren armband besteld met vingerafdruk van mijn moeder. De vingerafdruk is zo mooi gezet, armband is van heel goed kwaliteit en netjes verpakt en verzonden.

top

mooi product, optijd geleverd

Altijd mooi van kwaliteit en prijsverhouding goed!

De kwaliteit van sieraden blijft mooi. Het zijn unieke items die je zelf makkelijk kunt personaliseren. Ontzettend leuk als cadeau, maar ook zeker om jezelf cadeau te doen! Heb al meerdere sieraden bij jullie gekocht en ben altijd heel blij met het eindresultaat.

Great quality and service

I love how many options there are in the website and how much you can personalized an item to make a very special gift. In addition, I love the great customer service and how agile the process is. Totally recommend it!!

Zeer tevrede. Mooie pen

Mooi kwaliteit pen

Uniek en erg mooi cadeau om te geven

Hele snelle service, na een dag lag de mooie en unieke ketting al op de deurmat.

uitstekend

goede kwaliteit op tijd geleverd

Blije papa

Mooie armband. Afmetingen kloppen perfect. Mooie gravure. Zeer tevreden.

Keurig verpakt, optijd geleverd.

Super blij met mijn trouwoorbellen. Optijd geleverd, keurig verpakt ook. Klein minpuntje is dat de sluitingen er heel lastig af gaan.

Fijne ervaring

Super mooie armband, snelle levering en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Personeel is vriendelijk aan de telefoon. Cadeautje wordt prachtig ingepakt in gouden inpakpapier. Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en degene voor wie ik het armbandje gekocht heb ook! Bedankt :)

Helemaal Top

Hele Snelle levering, en was heel mooi!!

Snelle en nette service!

Mooie producten die snel bezorgd worden, zelfs met gravering! Zou hier zeker weer opnieuw bestellen!

Mooie oorbellen en supersnel geleverd

Was net wat we nodig hadden

Een geweldige aankoop

Hele goede service en snelle levering.

Prachtige armband

Super tof gepersonaliseerde armband voor vaderdag

Viel op de tweede dag al uit elkaar

Heel leuk idee, maar de kwaliteit is helaas heel slecht. Allereerst ging de ketting zelf stuk (zonder dat ik ergens ben blijven haken ofzo). Vervolgens is het hangertje eraf gevallen terwijl ik de ketting nog wel om had. Heel jammer :(

mooi product

heel leuk ingepakt jammer dat de gratis tekst er niet in staat

Super blij!!!!!

Top bezorging, precies zoals de afbeelding. Love it

Snelle en goede service

Mijn bestelling werd vlot en snel geleverd. Erg tevreden van mijn bestelling

Mooie penning maar na 1 dag was de penning al van de halsband af; kwijt!

Penning was vrij klein, wel mooi! Helaas na een dag al van de halsband af, kwijt! Echt zonde!

Erg mooi

Twee armbanden besteld met gravering. Volgende dag in huis en ziet er erg mooi uit. Kwaliteit voelt ook goed. Ik ben tevreden!

Niet volledig rvs, grootte ketting anders dan aangegeven

Niet tevreden, graag een kleinere dikte ontvangen en een maat langer voor een 5 sterren rating.

Mooie ketting

De ketting kwam goed binnen en de bedrukking blijft goed zitten en is sterk

Buskesdries 3

6673DP Andelst