Correcte en snelle levering. Het bestelde goed stemt perfect overeen met de foto.

Erg tevreden.

Super leuk cadeautje!

De levering was echt mega snel, kreeg de sleutelhanger echt de volgende dag binnen via de brievenbus, dus je hoeft ook niet thuis te blijven. Cadeautje zag er goed uit en had het gewenste effect!

Een aankoop die makkelijk en snel is gedaan

Aangezien er heel duidelijk wordt omschreven wat je wil kopen, geeft dat de aanleiding tot de koop. Uitstekende informatie Mvg Henk Dekkers

prachtige sieraden voor een prachtige prijs!

ik bestel al een langere tijd bij DRKS en blijf telkens weer verbaasd over wat voor geweldige items ze hebben. ik raad het erg aan! het is een fijne kwaliteit voor een fijn prijsje :)

Superleuk items om mensen blij te maken

Helemaal tevreden

Zeer tevreden.

Ik heb al eens eerder wat besteld, armbandje was al gelijk stuk. Er werd gelijk een nieuwe op gestuurd. Nu ook weer een super snelle nette levering. Ook een mooie kwaliteit. Ik zou het zeer aanbevelen. Top!

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Niets op aan te merken. Heel mooi materiaal, mooi verpakt Snelle levering! Top.

Super mooie trendy sieraad en snel geleverd

Twee armbandjes besteld met gravering heel blij mee en zo snel geleverd

Zeer snel geleverd

Ik had een sleutelhanger besteld en later graveren. Het enige nadeel is dat ik in het vakje wat hiervoor beschikbaar was om je tekst in te zetten iets naar beneden was gegaan met mijn tekst omdat ik zo dacht ik mijn tekst (3 regels) dan mooi in het midden kreeg. Maar nu stonden de 3 regels juist meer naar beneden. Dat is jammer. Voor de rest was ik zeer tevreden.

Heel tevreden

Goede service snel gebracht!

Super tevreden! Mijn vriend was super blij met haar cadeautjes voor haar huwelijk!

Super blij mee!

Armband gegeven aan m’n schoonzoon met de naam van z’n zoon. Erg mooi cadeau en samen met de tekst in het doosje word het helemaal een mooi cadeau en gebaar.

Artikel was niet compleet bij levering en er is direct een nieuwe toegestuurd.

Tevreden!

Mooie producten en snelle verzending.

Erg tevreden over DRKS!

Goede, duidelijke website, erg gebruiksvriendelijk. Snelle levering! Goede kwaliteit en mooi gegraveerd! Blij mee!

Goede service!

Snelle service, producten voor een eerlijke prijs.

Mijn partner en ik zijn 2 jaar samen, en ik kocht een leuke ketting bij DRKS. We zijn beide erg blij met het resultaat. Wij komen zeker nog eens terug om te shoppen!

Snelle levering, mooie verpakking goede prijs kwaliteit verhouding

Hulp na beschadigd product

Ik heb meerdere keren een pocket watch besteld, maar helaas kwam deze elke keer kapot aan. Bij de eerste keer kreeg ik direct gratis een vervangend exemplaar, wat ik netjes vond, maar ook deze was beschadigd. Vervolgens kreeg ik mijn geld teruggestort zonder overleg, terwijl ik eigenlijk nog steeds een werkende pocket watch wilde. Toen kreeg ik het advies om opnieuw te bestellen, met de belofte dat deze intact zou aankomen. Helaas was ook deze beschadigd. Ik waardeer dat ze bereid zijn nieuwe exemplaren op te sturen. Achteraf bleek dat het product niet kapot was maar dat de gat aan de zijkant hoort, maar dat dit verkeerd was beoordeeld vanuit de klantenservice. Ondertussen had ik 3 producten thuis liggen. I.o.m. de klantenservice afgesproken om maar voor 1 te betalen vanwege de verwarring. Dit was erg netjes

Geweldig!!!

Geweldig product! Geweldige snelle levering! Geweldig mooi ingepakt! Een Geweldig cadeau om te geven en te krijgen!! Mijn lieve dochter was erg blij met haar prachtige armband. En als je dochter straald van blijschap,straal je als moeder dubbel.... Hoe mooi!! Hoe bijzonder!!! Dank jullie wel daarvoor! Liefs Sabien.

Geweldig echt een aan rader

Echt super lieve klantenservice ze helpen je heel goed en de ketting is echt super mooie kwaliteit i love themmm

Perfect!

The customised jewellery was the best gift for my partner!! Beautiful and elegant!

Top service!

Ik had al eens een ketting besteld met initialen paar maanden terug, maar deze helaas verloren. Opnieuw dezelfde ketting besteld ik had 1 kant gegraveerd betaald gratis 2 kanten gekregen bij binnnenkomst. Super lief! Roest vrij staal ik douche ermee zwem ermee in zout spuit parfum op. Blijft mooi!

goede en snelle bezorging

We bestelden 5 leren polsbandjes voor de kleinkinderen. Maten zijn wat AD grote kant

Erg blij met mijn penning voor mijn puppy. Ik heb er een paar extra besteld!

Snelle levering en zeer mooi verpakt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst