Super mooi armbandje

Goeie kwaliteit en mooi ingepakt.

PRACHTIG

Mijn vriend is zo verast blij echt een aanrader

Prachtige sieraden, van goede kwaliteit!

Hier koop je iets speciaals. Een sieraad met een persoonlijk tintje eraan wat van goede kwaliteit is. Het wordt mooi verpakt en razendsnel verstuurd. Dik tevreden! Echt een aanrader.

Ga zeker nog is iets bestellen

Mooie armband zeer goede kwaliteit zeer tevreden kom zeker nog is terug ga er zeker in de toekomst nog bestellen

Snel, kwaliteit en klantvriendelijk

Ik heb een aantal dagen voor kerst een gepersonaliseerd cadeau besteld. Dit kwam volgens afspraak binnen. Enorm tevreden met het resultaat, alweer!

Mooie bestellingGina

Heel leuk, alleen jammer dat de 2e inscriptie boven de eerste naam komt ipv er onder. Wellicht helpt het om een plaatje te laten zien welke kant de gravering komt.

Prachtig resultaat (gegraveerde pen)

Snelle levering met een super mooi resultaat! Ook nog eens mooi ingepakt!

Snelle verzending. Goed verpakt. Netjes gemaakt

Voor mijn hele team armbanden besteld. Super snel in huis, iedereen reageerde enthousiast.

Snel en correct

Service kan beter

Er was een kortingscode, maar die ben ik vergeten in te vullen. Vervolgens meteen de klantenservice gemaild om te vragen of ze het verschil kunnen terugstorten maar dat kon allemaal niet en in plaats daarvan hebben ze me een andere korting gegeven voor een volgende aankoop. Ik ben niet van plan om nog iets te bestellen. Ben wel tevreden over het product

Super blij met al de gepersonaliseerde cadeautjes !

Mooi, persoonlijke cadeau

Super mooie armband voor m’n man, netjes gegraveerd en snel in huis.

Mooi product!

Gaaf product ontvangen. Een mooi zakhorloge van goede kwaliteit! Hopelijk vind mijn partner het mooi.

Kreeg melding dat al geleverd was maar was niet zo. Dag later werd het geleverd. Ook met klantendienst contact opgenomen.

Hele snelle levering bij één gepersonaliseerd cadeau

Mooie armband en snelle service

Heel blij met de kwaliteit en service

Mooi gemaakt. Alles netjes verzorgd. Mooi verpakt! Wil zeker nog iets bestellen.

Mooi product leuk verpakt snel geleverd

Mooi compassie laten graveren en geef het met trots kado

Goede site snelle levering

Mooie sieraden, goede kwaliteit snelle levering.

TOP en heel snel

TOP

Zooo blij!!!

Wauw zo mooi, ik had al eens besteld bij jullie en toen was het al zo inorde! Nu terug besteld en oh zo happy!! Echt tiptop inorde

Snelle levering, mooi sieraad

Zeer snel geleverd zelfs met een persoonlijke gravering. Bestel zeker weer als ik een persoonlijk cadeau wil geven.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Aanrader!

Na ontvangen van een gegraveerde zegelring bleek de gravure scheef te zitten. Na dat ik een mail had gestuurd met een foto ervan kreeg ik de volgende dag al een mail dat ze dit gelijk zouden oplossen en een nieuwe zouden opsturen. En de dag erop werd deze al geleverd. Dus kan mijn cadeautje met kerst geven aan mijn man. Helemaal top en super service

Buskesdries 3

6673DP Andelst