Mooie armband!

Leuke armband met mooie inscriptie. Was super snel geleverd in juiste kwaliteit, zeker voor deze prijs!

Jullie bedrijf is geweldig

Jullie kwaliteit is top enorme snelle levering wat enorm fijn is. Leuke prijsjes, en erg leuke dingen om vriendinnen/vrienden cadeau te doen. Wat ik ook erg leuk vind is dat je een kleine boodschap kunt toevoegen in het sieraden doosje. Zo is het open maken al een feestje opzich!

Leuke producten en snelle levering. Product zijn goed en leuk verpakt. Perfect om als cadeau te geven

Super tevreden

Heel tevreden met de juwelen voor mijn huwelijk! Kan niet wachten om ze te dragen op de mooiste dag van mijn leven :D

Hele mooie sieraden

Prachtige cadeaus voor mn mama gehaald en weet al dat ze blij gaat zijn

Hele mooie haarsieraden voor bij mijn bruidskapsel ontvangen. Niet duur en was heel snel geleverd.

Snelle levering en zeer blij met de sieraden

Zeer goede klantenservice en het pakketje werd snel geleverd. Zeer mooie sieraden (oorbellen, ketting en armbandje), oogt heel mooi. Heel content!

super super super

heel blij met mijn moederdagcadeau!

Eenvoudig bestellen en zulke mooie dingen!

Hel veel keus en makkelijk te bestellen en te personaliseren als je dat wil. En het wordt snel bezorgd en heel erg mooi ingepakt, zelfs als je niet kiest voor kado verpakking. Ik ben erg tevreden heb er voor mijn bruiloft al meerdere dingen besteld! Kan het dus ook iedereen aanraden.

Houd zich niet aan de afspraak !

De levering komt niet op tijd !!!!

Zeer snelle en verzorgde levering.

Natuurlijk voor bestellen eerst de reviews bekeken. Geen negatief review gezien. Ik sluit me bij al die positieve reviews aan. Zeer tevreden over de snelle levering en de uitstekende en mooi verpakte items. En last but not least; de items zijn in het echt net zo mooi en stijlvol als te zien op de website. Ik ga hier veel plezier aan beleven. Blij dat ik deze site heb gevonden en zal beslist nog eens bij DRKS bestellen.

Keurige service

Nette levering , keurig verpakt en de persoonlijke tekst in het doosje maakt het geschenk heel bijzonder ! Zeer tevreden !!!

Goed product, goede service.

Mooie gegraveerde pen ontvangen! Helemaal naar wens. Snelle levering. Niks op aan te merken.

Snelle service mooie sieraden!

Geweldige en snelle levering!

Goede, snelle en nette levering!

Super goede service

Goede service en communicatie. Snelle levering. Mooi gegraveerd en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel aan de telefoon en zeer behulpzaam.

Slechte leverservice

Tot op heden mijn pakket niet ontvangen!

Gewoon prachtig

Voldoet aan verwachting. Mooie sieraden.

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Een armbandje voor mijn getuige, m'n zus, besteld met gravering. Goeie kwaliteit voor een goeie prijs! Ook mijn getuige cadeau, gegraveerde manchetknopen, komt hier vandaan en deze zijn ook top.

Heel erg blij tevreden met mijn aankoop bij DRKS!

Ik heb bij DRKS een armbandje laten graveren als cadeautje voor een geliefde. Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat. Hij is zo mooi uitgekomen. Ik zou zeker opnieuw bestellen. Heel erg bedankt!

Mooi armbandje en super snel geleverd

Geweldige service!

Er wordt erg goed met je meegedacht , ontzettend goede service, ook de producten zien er super goed en netje uit , heel leuk verpakt 5 Armbandjes besteld allemaal netjes per stuk in een doosje verpakt echt super ik zal hier zeker vaker bestellen

Joanna

Super, niks te klagen!

Aan te raden

Snelle levering Heel verzorgde verpakking Duidelijke manier van bestellen Personaliseerbaare juwelen

Buskesdries 3

6673DP Andelst