Mooie ketting maar meteen kapot.

De ketting zelf is erg mooi! Echter is de sluiting al bij levering lam (kapot) waardoor de ketting steeds afvalt. Helaas had ik de retourbon al weggooid.

Mooi product en snel geleverd.

De gravering is mooi en duidelijk ondanks de kleine ondergrond. Het kousenbandje is verder van mooi materiaal en kleur

Heel mooie oorbellen, dank jewel.

Makkelijk bestellen, snelle levering en heel mooie juwelen. Er was wel 1 armbandje waar een steentje niet diep genoeg zat, die heb ik nu teruggestuurd om te ruilen voor hetzelfde maar zonder default dus benieuwd of het nu in orde zal zijn. Spijtig geen gratis retour.

Mega blij

Minn mama gaat erg blij zijn

Net resultaat en snelle bezorging!

Net resultaat en snelle bezorging!!

Goede armband, netjes gegraveerd. Snelle verzending, de gene die het kreeg is super blij

Mooie ketting en goeie kwaliteit!

De ketting is heel mooi geworden en ik wilde eigenlijk ook nog wat aangepast hebben dus ik stuurde al kort na mijn bestelling een mailtje en ik werd meteen gebeld voor de vraag wat ik nou precies erop wilde hebben!

Snel geleverd prima producten

Geweldig!

Mooie hondenpening gekocht super mooie kwaliteit en snelle levering.. Top!

Snelle levering,uitstekende kwaliteit ,ik ben zeer tevreden van het produkt

Snelle levering en uitstekend en uitstekend afgewerkt kwaliteit top.

Vlotte bediening, snel hier! Zo mooi, prachtig!

Vlotte bediening, snel hier! Prachtig ! Zo mooi!

Zo mooi!

Elk detail is bij jullie verzorgd! Armbandje was mooi gegraveerd & keurig verpakt. Tekst mooi uitgelijnd geprint. En als cadeautje verpakt! Doen jullie echt goed!

Superservice!

Binnen een half uur na bestellen was mijn product gegraveerd en klaar om ingepakt te worden. Volgende dag was mijn product al in huis!

Top kwaliteit!

Ben erg blij met mijn bestelling! Super snelle verzending en fijne producten, ik raad het zeker aan.

Wisselend

Sleutel hanger was top. Heel mooi!! Taarten Snijder minder omdat er krassen opzitten. Het was al te laat omdat het een kado was. Dus je gaat niet eerst zelf kijken.

A woman's favorite!

Prachtig! Je vindt er van alles en vlotte service!

Geweldig mooi

Zeer mooi als geschenk, de tekst erbij is ook een aanrader omdat het perfect gepresenteerd word.

Supersnelle levering

Mooie set gegraveerde manchetknopen besteld voor een nette prijs. Supersnel geleverd en mooie kwaliteit. Zelden meegemaakt dat gewoon alles klopt. Prijs/kwaliteit en levering/service van hoog nivo. Complimenten hiervoor.

Heel mooi, snelle levering, naar verwachting

Mooie armband besteld voor mijn vriendin, nu al zin om hem te geven.

prachtig

leuk, en leuk dat je het doosje kan personaliseren

Mooi en snelle levering van men hondenpenningen.

Erg goed!!!

Heel erg enthousiast over wat ik gekocht heb!! Zeker een aanrader

Vlotte correcte levering

Fijne winkel

Een hele mooie afwerking prachtige mooie ketting heel netjes verpakt me partner is er erg blij mee

Buskesdries 3

6673DP Andelst