Hele mooie sleutelhanger

De sleutelhanger was mooi afgewerkt en zat ook netjes verpakt. Heel erg blij mee!

Geweldige sieraden.

Geweldige betaalbare sieraden.

Hele mooie stevige armband besteld voor mijn vriend. Iets in laten graveren. En de volgende ochtend al in huis. Precies zoals ik voor ogen had. Hij is er super blij mee!

Zoals altijd , netjes en snel bezorgd

Duidelijke webshop, snel geleverd.

Gebruiks vriendelijke website, snel geleverd.

Heb een ketting met de eerste letter van mijn naam en die van me vriend & ben er echt heel blij mee, super schattig in een hartje, ook al super veel reacties gehad. Echt heel blij met m’n ketting :) echt een aanrader!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Super, helemaal tevreden

Ik ben zeer tevreden, Snelle levering, mooie sieraden. De kettingen en pen vielen zeer in de smaak. Echt in 1 woord fantastisch

Perfecte service en goede kwaliteit

Werd zelfs 1 dag eerder geleverd dan beloofd .

Toppie!

Dit was nu mijn 2de bestelling, en ben helemaal weg van jullie sieraden. Wat ik zelf heel belangrijk vond is de afwerking, en het werd heel fijn en mooi afgewerkt! Klant vriendelijk ook en op mail ook heel snel bereikbaar. In 1 woord TOP!

Perfect!

Bestelling was perfect zoals verwacht! Super leuk en mooi verpakt in doosje met persoonlijkd tekst!

Fantastisch producten

Prachtige vormgeving goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling was ruim boven verwachting! Erg blij mee en prachtige emotionele reactie p gekregen. (Het was een cadeau).

Super snelle bezorging!

Kei mooie hondenpenning met mama laten maken voor ons schatje. Super snelle bezorging!

Geweldig mooie sieraden, prachtig gegraveerd en super snelle service!

Al eens eerder wat besteld, mooie sieraden, mooi gegraveerd en snelle verzending. Wordt mooi ingepakt. Erg blij met product.

Lettertype

Was mooi spijtig van zi n klein lettertype

Snelle levering van mooie sieraden.

We hebben in de avond de bestelling geplaatst en 2 dagen later alles binnen gekregen. Ook de manchetknopen die gegraveerd waren.

Super mooie producten!

Super mooie producten die precies zijn zoals ze op de foto’s omschreven staan. Snelle en juiste levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Tevreden

De sleutelhang is prachtig. Ik vind het alleen jammer dat de letters niet op elke hanger even groot zijn. Dat komt denk ik door de lengte van de namen, maar dat wist ik niet toen ik de bestelling deed. Ik had het fijn gevonden om de grootte te kiezen en/of af te kunnen stemmen op de andere hangers. Het ziet er verder mooi uit!

Snelle en goede service!

Binnen een dag gegraveerde manchetknopen binnen. net als de vorige keer, super!

Als een erg fijne ervaring met een mega goede communicatie! Echt toppp

Super mooi en heel erg blij mee

Heel erg mooi zo als afgebeeld is op de site Dus bestellen dr volgende keer...zeker weten !!!

vlotte levering

mijn oorbellen in het echt nog mooier als op het plaatje ben er helemaal blij mee Top!!!

Prima product

Hondenpenning bestelt, netjes verpakt en snel ontvangen. Goede kwaliteit en staat mijn puppy zo leuk.

Buskesdries 3

6673DP Andelst