Super service!

Super snelle service en heel mooie juweeltjes

Heel erg tevreden!

Super snelle levering, nog betere kwaliteit! Wist niet wat ik kon verwachten, maar enorm tevreden!

Bruidsieraden besteld met mijn moeder.

Op 14 maart 2023: heb ik samen met mijn moeder sieraden uitgezocht voor 1 van de mooiste dagen van mijn leven mijn trouwdag. Ik vond de parel- sieradenset het mooist en die zijn het dan ook geworden. We hebben ze meteen besteld. En de volgende dag zijn ze binnengekomen. Ik ben erg blij met mijn keuze om mijn bruidssieraden bij jullie te bestellen.

Mooie jas en broek besteld. Super snelle bezorging. Helemaal blij mee

Mooie armband met gravering, makkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie armband met gravering, makkelijk te bestellen en snelle levering

Een zeer goede ervaring en ook snelle levering.

Bestelling was er snel en was helemaal mooi zoals ik het had besteld

cadeau verpakking geweldig!

alles naar wens geregeld

Bizar snelle verzending

Goede kwaliteit, bizar snelle verzending! Top!!

Altijd snelle leving en mooie aparte profucten

Snelle leving en leuke mooie producten. Het originele is dat elk sieradendoosje zijn eigen tekst heeft die jezelf erin kunt laten zetten. Kwaliteit is goed.

Mooie producten, foute maatgeving.

Na de pols opgemeten te hebben (ruim 19 cm), heb ik een armband besteld in de maat 18-20 cm. Bij binnenkomst van de armband, bleek deze helaas veel te groot te zijn. Een prachtige armband kan dus nu niet gedragen worden en ik zal (omdat hij gegraveerd is en dus niet retour kan) een nieuwe moeten bestellen waardoor het wel een erg duur cadeau wordt.

Super mooie ketting

De ketting die ik besteld heb is super mooi en snel geleverd. Mijn man is er erg blij me

Mooi

Erg mooie ketting, gravering ook leuk en is mooi gezet. Ik draag hem elke dag :)

Mooie sieraden en leuke weddingaccesoires

Zeer mooie oorbellen gevonden voor mijn bruiloft. Ook kon ik de bruidskimono niet weerstaan. Beide erg snel geleverd en alles naar wens!

Snelle service, conform verwachting!

Heel fijn zo’n snelle graveer-service die ook direct de volgende dag in huis is. Product helemaal leuk en naar verwachting!

Leukste persoonlijke kado

Op het laatste moment pennen laten graveren voor de getuigen tijdens ons huwelijk. Snelle levering en prachtig resultaat! Een aandenken voor altijd.

Top ervaring

Het bestelproces liep gemakkelijk. Ik bestelde twee gegraveerde flesopeners. Ook het ontwerpen hiervan verliep heel makkelijk! De volgende dag had ik het al binnen, piekfijn en heel mooi gegraveerd. Onze ceremoniemeesters waren heel blij met hun cadeautje en ik met mijn bestelling. Bedankt!

Fast shipping, beautiful jewelry and perfect gift!! I will definitely buy again (this time for me hehe) Love it!

Erg blij met mijn aankoop!

Ik koop vaker bij DRKS armbandjes. Ik vind ze super leuk

Heel content

Zeer netjes ingepakt.

Heeeeel goed

Maandag besteld 2d erna geleverd

Snelle levering mooi werk en super goedkoop voor wat je krijgt

Prachtig!

Wauw, de oorbellen zijn nog mooier in het echt dan op de website! Mega snel geleverd, kortom, helemaal top!

Geweldige ervaring

Ik had per ongeluk 2 maal dezefde bestelling gedaan omdat ik melding kreeg dat de betaling niet gelukt was. Ik kreeg de dag erna al een mail daarover of het een vergissing was, dat heb ik bevestigd en het bedrag stond na 2 dagen terug op mijn rekening. Het feit dat ze mij daar zelf van op de hoogte hebben gebracht vind ik gewoonweg geweldig.

Super goede en snelle service

Al veel vaker besteld bij hen en de service is altijd goed en super snel. Ook als je contact opneemt met de klantenservice, staan ze je snel te woord !!! Nogmaals MEGA TEVREDEN met DRKS.

Snel geleverd, mooie gepersonaliseerde sleutelhanger

Mooie sleutelhanger en heel snel geleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst