Zeer mooi hangertje, waardeloze ketting

Het hangertje is super mooi met de vingerafdruk. De ketting die erbij zit, was dezelfde dag al kapot. Gelukkig het hangertje niet verloren. Zou echt een beter bij mogen zitten

Heeeeeeeel mooi

Is een mooi en fijn armbandje we dagen ze alle 2 moeder en dochter zijn echt te Vreden

Heel mooi en netjes verpakt, een uniek sieraad om te gaan geven!

Het was fijn om hier een sieraad te bestellen. Helemaal naar mijn zin en kijk er naar uit het te gaan geven. Het pakketje werd dezelfde dag nog verstuurd en kreeg alles netjes op de mail. Toen het binnenkwam was het een feestje om open te maken, zo netjes en leuk verpakt! Ik ben tevreden!

Voldoet aan de verwachtingen

Mijn bestelde items zijn van mooie kwaliteit, voldoen aan mijn verwachtingen en de service was dik in orde en heel snel. Niet twijfelen aan DRKS

Prima service.

Makkelijk online mooie juwelen besteld en ze werden netjes (met inscriptie) en snel geleverd. Super service, zeer tevreden van DRKS.

Ik kon de website van DRKS snel vinden toen ik opzocht was voor een leuk leren armbandje voor mijn vriend zijn verjaardag. Toen ik de website vond was het precies wat ik zocht een mooi leren armbandje met goede kwaliteit. Was snel besteld en snel binnen. Ben zeer en zeer tevreden en zou zeker nog eens bestellen.

Zeer snelle levering! Mooi armbandje voor een leuke prijs

Snelle service en goed bereikbaar , prachtige kwaliteit en zeer zeker een aanrader. Doen wat ze zeggen... helemaal top..

Sterke kwaliteit en snelle bezorging

Las enkele negatieve verhalen. Omdat er ook veel positiefs was toch besteld. Mijn ervaring is super. Kwaliteit is erg goed! En de bestelling ging ook erg snel. Geen enkele drukfout ook! Kortom: aanrader!

goede ervaring

zeer goede service

Fantastisch!

Altijd de leukste en mooiste cadeaus. Reeds meerdere keren besteld hier, en nog geen enkele keer spijt van mijn aankoop! Ik blijf hier zeker terugkomen voor de leukste dingetjes!

Geweldig!

Prachtige kwaliteit en super snelle levering. Was al de 2e keer dat we bestelde bij DRKS en wat ons betreft absoluut een aanrader!

Goedkope cadeauverpakking, beloofd gratis item niet meeverzonden

6 gegraveerde pennen besteld: hier erg blij mee! Wel jammer dat deze ingepakt werden in plastic pennendoosjes (betaald voor deze cadeauverpakkingen): deze ogen m.i. te goedkoop om cadeau te doen. Ook werd er een paar gratis oorbellen beloofd bij een minimale besteding. Ik kon zelfs zilver of goud kiezen. Leek me leuk, maar helaas niet ontvangen bij het pakket. Kortom: tevreden over het hoofdproduct, maar deze bijzaken kunnen beter!

Tegenvaller

Ik heb een aansteker met tekst erop besteld voor mijn vriend. Maar het blijkt geen echte zippo te zijn best wel een domper en een tegenvaller.

Mooie ketting, snelle verzending. Raad het aan!

geweldig

Ik bestel nu al een aantal jaar regelmatig voor de ideale cadeau voor mijn naasten! Elke keer weer een succes.

goede snelle service

Snelle levering en erg leuk ingeplakt. De sieraden zijn zeer goed geprijsd.

Goede kwaliteit en enorm snelle levering

Zeer tevreden van de juwelen!

Goeie kwaliteit, Super mooi!

Een minpuntje is/was dat de de leveringstijden niet waar gemaakt worden

Het is een mooie en duidelijke site!!

Het was een mooie armband, alleen vond ik de letters wat aan de kleine kant maar dat ligt misschien aan mezelf en zou dat wel gaan???

mooie manchetknopen maar ontving niet het juiste bestelde items

De bestelde artikelen heb ik niet niet juist ontvangen . ipv 1 paar manchet knopen ontving er 2 stuks. Ik had een ringendoosje bestelt en dat niet ontvangen

Prachtige armband

Super mooie armband, Goede afwerking, Mooi en duidelijk gegraveerd Duidelijke website Ik ben heel tevreden en mijn ventje ook!

heel duidelijk

de site is mooi overzichtelijk. Alsook bij het afrekenen. Bestelling vlug ontvangen. Top

Uitstekende producten

Keer op keer zo blij met de bestellingen, Ik kocht alleen nog maar zaken om Cadeau te geven, maar om elke keer zo een mooie lach te zien om de mensen hun gezicht. Zo leuk! Zo blij dat ik jullie ooit ontdekte. Ook de klantenservice is uitstekend. Ik raad iedereen deze aan.

Het zilveren deel is bekrast

Het zilveren deel van de armband is in slechte staat, het is erg bekrast + snelle bezorging

Buskesdries 3

6673DP Andelst