Heel goed!

Mooi product

Cadeau voor mijn lieve man en valentijn. De armband is stoer en maakt het persoonlijk door het gegraveerde gedeelte. Ik kan nog niet zeggen hoe duurzaam het cadeau is, maar voor nu zeer tevreden!

Kreeg hem snel binnen en ben er super blij mee mooie armband

goede service

goede service en snelle reactie van de helpdesk. Mooi product en mooi gegraveerd. snel geleverd

Prachtige oorbellen met tekst

Prachtig

Prachtig

Het ziet er fantastisch goed uit!

Geweldige service en snelle levering

Zeer tevreden over service en levering Mooie sieraden ook

Snelle levering van prachtige armbandjes

Keurige levertijd. Mooi spul. Netjes verpakt. Dank daar voor

Doet wat het zegt; grafeert en levert, maar het kan beter

Slotje met inscriptie besteld bij DRKS. 2 dagen later (op afgesproken dag) werd het afgeleverd. Het slotje is verpakt in een heel stijlvol zachtgrijs doosje. De tekst die ik aangeleverd heb staat er op, so far so good. Wel jammer dat er kennelijk niet gekeken wordt naar de lettergrootte. Ik zag bij de bestelling nergens de mogelijkheid om de grootte aan te passen. Ik ging er dus van uit dat DRKS wel zou kijken naar de passende lettergrootte. Nu is het echt in hele kleine lettertjes gegraveerd, terwijl er veel meer ruimte beschikbaar is op het slotje. Ik denk dat ik er maar een vergrootglas bij geef, anders is het bijna niet te lezen.

Snelle service, mooi ingepakt

Mooie cadeaus, goeie prijsverhouding, leuk ingepakt

Uitstekend.

Het bestellen op de website was heel gemakkelijk en de levering was super snel. 2 dagen na het bestellen kreeg ik mijn pakketje al binnen. De kwaliteit van de producten zijn uitstekend! De gravering is heel netjes afgewerkt en het zilver is prachtig. 0 beschadigen op het zilver echt super.

prachtig gegraveerd netjes en mooi ingepakt ,Zeer zeer tevreden met de service, Top DRKS

Zeeer tevreden

Snelle levering Product zoals omschreven Heel blij mee

Tevreden!

Een mooi armbandje! Helaas miste alleen de tekst in het doosje die ik had aangevraagd, maar verder tevreden.

goede kwaliteit, grafeer tekst niet als beschreven.

mooie ketting besteld die volgensmij van prima kwaliteit is. maar de gegrafeerde tekst ziet er niet uit als op de fotos en dat vind ik wel jammer.

Mooie armband

Mooie sieraden en snelle service.

Armbandje en oorbellen besteld voor mijn bruiloft. Super tevreden met de snelle en mooie levering!

Perfect!

Snelle service, mooi product!

Snelle levering van product, mooie verpakking. Ziet er luxe uit! Makkelijk om zelf tekst te laten graveren. Al met al zeer tevreden

Geweldig!

Ik kocht een armband met een gepersonaliseerde tekst aan de binnenkant. Wauw! In 1 woord geweldig. Super snelle levering en hele mooie kwaliteit. Ik ben een zeer tevreden klant en ik raad iedereen DRKS aan!

Wat een mooie shop, met leuke medewerkers

Bestelling was super snel verzonden. Zelfs met gravering. Achteraf bleek de armband toch wat te groot. Heel vriendelijk en snel geholpen zodat ik het snel kon oplossen. Heel fijn.

Mooie oorbellen

Heel tevreden met de oorbellen . Voor mijn dag komende mei

Super mooi!

Precies wat ik zocht! Goede kwaliteit en erg mooi. Ik ga deze dragen op mijn bruiloft.

Super vriendelijk en top geholpen!

Ik had een vraag over een sieraad, gebeld en top te woord gestaan door een vriendelijke dame! Gelijk besteld en volgende dag geleverd! Top service en het product is met zorg verpakt en ziet er top uit! Een goede prijs kwaliteit verhouding! Ik bestel hier vaker!

Heel mooie juwelen,snelle verzending

Buskesdries 3