Perfecte service

Alle beloftes nagekomen en goeie kwaliteit

Zeer verrast!

Binnen 1 dag een bruidscadeau binnen, precies zoals aangegeven, mooie kwaliteit! Originele cadeautjes te koop. Erg verrast door deze site.

Top levering

Badjas is prachtig mooi en was ook afgeprijsd. Armbandjes moeder en dochter is super adorable. Samen vormen we nu een uber cute team. Bedankt voor de snelle levering en goede dienstverlening. Echter had ik een mooier verpakkingen verwacht zoals echt cadeaupapier ipv goudkleurig zakje. Ook het lintje mag wat extravaganter, we betalen er alleszins voor. Ik denk door de juiste verpakkingen te kiezen komt inhoud beter tot zijn recht.

Aangenaam verrast !

Dog Tag ketting was heel mooi, kwaliteitsvol en prachtig gegraffeerd. Enkel spijtig dat er op de dog tag een kleine kras te zien is bij een bepaalde licht inval. Toch wordt het elke dag met veel trost gedragen! Het was een snelle levering waarbij ik maar enkel dagen hoefde te wachten.

Goede service en mooi product

Prachtige armband met mooie persoonlijke inscriptie

Gemakkelijk te bestellen Gemakkelijk te personaliseren, exclusief Mooi doosje waarin het word verzonden met daarin ook de mogelijkheid een persoonlijke boodschap te plaatsen. Mooie armband, mooi leer. Stoere sluiting

Mooi hoor

Mooi leuk persoonlijk

Top gewoon

Top gewoon !

Geweldig product, kwaliteit en verpakking!

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij DRKS en ik word er altijd blij van. Geweldig om een gepersonaliseerd cadeau te kunnen geven en dat nog met een persoonlijke boodschap vaak in een geweldige verpakking! Ik ben fan!

Zeer mooi product

Mooie armband en mooi en netjes gegraveerd. En heel snel geleverd.

Een prachtig leren armband, het graveren van de persoonlijke tekst is echt knap gedaan en geeft het sieraad iets persoonlijk . Heel erg blij mee . Zal niet twijfelen om het aan iedereen aan te raden . De service was ook goed , een paar dagen en had het al in mijn bezit . Alvast bedankt voor het mooie ontwerp . Gina

Levering was goed snel en kwaliteit mooi duidelijke site erg blij met mijn bestelling die ik heb gedaan Tevreden

Wat ik verwachtte super leuk

Super leuk slotje en wat ik verwachtte helemaal blij mee

Prachtig juweel, gravering zeer fijn!

Prijskwaliteit top!

Super mooi en persoonlijk

De armbanden kwamen heel snel binnen. Erg mooi gegraveerd. Veel keuze in kleur en vorm armband. Ontzettend origineel en persoonlijke armband. Heel blij mee en de krijgers waren enorm verrast!!

Snelle service en mooie kwaliteit

Snelle service werd de volgende dag al geleverd. En mooi ingepakt als cadeau

Hele goeie ervaring snelle levering en alles zag er goed uit en het cadeautje zat mooi ingepakt !

Paar keer wat besteld en dag later al binnen

Goede kwaliteit en mooie gravering

Enorm blij met het spiegeltje die ik aan mijn moeder ga geven met een prachtige gravering als aandenken aan mijn bruiloft.

Geweldig!!

Meerdere keren al iets besteld. Mooie producten, snelle levering. Echt een aanrader!

Super mooi en stevig

Snel binnen

Had voor de sleutelhanger gekozen met mijn metekindjes en de mama hun naam voor xtraatje onder de boom.. Was kweenie hoe blij ermee!!

Supersnelle levering

Fijne website, mooie armband, en snelle levering!

Het kettinkje was een cadeautje voor men metekind. Ze is er heel blij mee, het is mooi, fijn en gepersonaliseerd. Duidelijke website, vlotte verzending. Ben heel content.

Na een kapotte bestelling ontvangen te hebben, is het netjes opgelost en heb ik een nieuwe ontvangen. Zeer tevreden

Buskesdries 3

6673DP Andelst