super

perfecte service en snelle levering

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Ondanks de feestdagen snel bezorgd en mega goede kwaliteit. Absoluut een aanrader!

Vlotte bestelling, mooi ingepakt, optijd aangekomen. Top!

Goed snelle levering en goede kwaliteit. Enige puntje is dat het nog mooi zou zijn als je de lengte van de ketting meerdere opties hebt.

Onwijs mooi zou zo weer bestellen echt super goede kwaliteit echt heel blij mee en heel snel in huis

Super snelle levering ben heel blij mee echt een aanrader goede kwaliteit.

Hele mooie armband

Ik vind hem geweldig alleen had graag instructies gewilt over het inkorten.

Goede service, snelle en correcte levering

Toppie!!

Mooie kwaliteit, super fijn en leuk om cadeau te geven. En super snelle levering. Ik ben tevreden :)

Slecht

Na 1 week kwam er een bandje los en 2 dagen nadien was het helemaal stuk. Heel spijtig en zonde van het geld.

Snel en kwalitatief

gravering niet te lezen met het blote oog,jammer

kwaliteit armband goed,mooi. alleen ontzettend jammer dat de gravering van namen gewoon zowat niet te lezen is,ontzettend klein. jammer dat dit niet gecontroleerd wordt voordat armband naar klant gestuurd wordt. nav enquete nam DRKS zelf meerdere male contact met mij op. En heb ik kosteloos een nieuwe armband ontvangen met nu wel goed te lezen gravering! Top service!!Dankjewel .

Snelle service, supervriendelijke klantendienst

Snelle levering, mooi product De eerste bestelling was niet zoals verwacht maar mooie oplossing gekregen.

Top kwaliteit, heel tevreden met de opvolging.:-)

Top kwaliteit, heel tevreden met de opvolging!

Snel en mooie sieraden

Prachtige armand ontvangen met gegraveerde tekst!

Super mooi

Super mooi, gepersonaliseerd ,goede kwaliteit in snelle levering

Te groot, maar mooi gegraveerd

De afmetingen zijn wat voor bespreking vatbaar. Wel mooi gegraveerd, jammer dat de armband te groot is.

Goed product goede service

Ben erg blij met de armband met inscriptie

Duidelijke site, heel snel verzonden, ondanks het gepersonaliseerd was. Hele mooie producten. Zeker een aanrader.

Helemaal blij, alweer!

Leuk aanbod, steeds wel wat wils voor ieders smaak en gelegenheid. Prima service, dito levering, en dit elke keer opnieuw!

Snelle levering, boven verwachting

Voor mijn toekomstige man manchetknopen besteld. Zelfs rond de feestdagen heb ik ze binnen 2 dagen ontvangen. Erg tevreden met het resultaat

Mooi product snelle verzending

Top precies zoals verwacht

Top !

Overzichtelijke website en een zeer snelle levering !

snel en mooi

Een snelle correcte levering. Helaas te groot... Bij pols 18 cm, best armband nemen van tot 17,5cm

Erg tevreden met de armband

De armband is van erg goede kwaliteit

Altijd top

Al vaak juwelen op deze site besteld, goed kwaliteit en snel geleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst