Allereerst een hele snelle levering. Op eerste Kerstdag onze 5 kinderen (in de leeftijd van 17 tot 26 jaar) heel blij gemaakt. Mijn man, hun vader is 7 mei jl op 58 jarige leeftijd overleden. Ik heb onze kinderen op eerste Kerstdag allemaal een armband kado gedaan, met de vingerafdruk van hun vader. Het was een mooi, emotioneel moment…….en zij dragen hem nu altijd bij zich!!!

Goede service & kwaliteit

Ik had een heupfles met gravering als cadeau voor mijn broer besteld. Toen de eerste fles niet helemaal naar wens was heeft DRKS dit zeer professioneel en met goede service aangepakt. Een nieuwe heupfles werd super snel geregeld en opgestuurd! De tweede heupfles is top!

Prachtig

Een hele mooie armband met gravering laten maken.

Fantastische, prachtige juwelen

De juwelen zijn prachtig! De verkoopster antwoord heel snel bij vragen. Zeker de moeite waard om iets te kopen!

Wat een top cadeau!

Vlak voor de kerst nog snel even een schroevendraaier sleutelhanger met gegraveerde tekst besteld, en het was gewoon binnen twee dagen in huis! Daarnaast was de kwaliteit van de hanger ook top, zeker aan te raden voor mensen die een leuk cadeau voor een handige Harry nodig hebben, nogmaals bedankt DRKS! Keep it up✌️

Heel mooi en origineel

Supersnelle levering en mooi verpakt!

Heel mooi, leuk om te geven

Leuk om te geven aan de getuigen.

Topkwaliteit en een snelle service

Gebruiksvriendelijke website en heel wat keuze. Na mijn beslissing genomen te hebben, kreeg ik al heel snel een e-mail waarin stond dat mijn bestelling verzonden was. Bij ontvangst bleek de kwaliteit dan ook nog eens heel goed te zijn. Ik raad dit ten zeerste aan.

Snel en correct

Duidelijke webshop. Nette prijzen en snelle goed verpakte leveringen.

Top kwaliteit!!

Goede kwaliteit en heel snel bezorgd!!

Super snelle, mooie levering met een tintje

Mooi kwalitatief product, met een snelle levering, makkelijke site met een gevoelig tintje(graveren)

Erg tevreden

Ik bestel vaker bij DRKS en ben altijd erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten!

Super service

Snelle service, goede kwaliteit en prijs verhouding. Erg blij met onze sieraden.

Prachtig en uniek gewoon !

Vlotte site, makkelijk in te vullen en bestellen, en zeer snel geleverd gekregen in een verzorgde verpakking ! Mijn vriendin was in de wolken ...perfect en uniek geschenk....als we op reis gaan ,gaat het slotje deze zomer wel ergens aan een brug belanden.

Goede ondersteuning en prettige communicatie

Blij met mijn aankoop, product zoals getoond

Geweldig cadeau om te geven

Wij gaan over 6 maanden trouwen en hebben mijn vader, bonus vader en schoonvader een dasspeld gegeven voor kerst. Het thema is een touch of gold dus we hadden 3 gouden dasspelden besteld met graveringen erin. Alle 3 de vaders waren erg ontroert en vonden het een prachtig cadeau! Wij kijken uit naar de dag dat ze deze dragen mogen!

Prachtig afgewerkt

Prachtig afgewerkt van armband tot het gepersonaliseerde doosje. Mijn vriend is met alles zo super blij. Snelle service

Mooi product voor een goede prijs

Ik heb een aansteker laten graveren en dat ziet er heel mooi uit. Het was nog spannend of het pakketje op tijd binnen kwam aangezien Post NL het pakketje had aangevinkt als bezorgd, echter was dit nog niet zo. Gelijk gemaild en duidelijke uitleg gekregen. Uiteindelijk werd het pakketje op tijd bezorgd en was het allemaal netjes ingepakt. Zeer tevreden!

Super snelle levering

Ik heb bij jullie last minute een bestelling gedaan een week voor kerst! En toch was het 2 dagen later binnen! Super blij met het moeder dochter armbandje hij is super mooi!

Mooi afgewerkt juweel!

Zeer tevreden over de afwerking en levering van mijn juweel. Mooi gegraveerde tekst en ook in het doosje zelf!

Geweldig!

Reactie van de aanstaande bruid: VET dit kado. Geweldig om opa altijd bij ons te hebben door de mooie inscriptie.

Mooie en goede kwaliteit

Mooie armband Goede maat Gepersonaliseerd Top service Snelle levering

Het geld waard

Heb het cadeau gedaan aan mijn dochter voor de kerst toch altijd weer spannend als je iets online koopt en mijn verwachting is boven t gemiddelde hele mooie sieraden Zal zeker nog wel eens wat kopen bij jullie

Goede service. Goed geholpen.

Te kleine armband gekocht. Kan hem niet ruilen (wat logisch is ivm gegraveerde namen). Kreeg een kortingscode. Super fijn!

Buskesdries 3

6673DP Andelst