Zeer goed en snel

Fijne website en goede kwaliteit

Een heel leuk cadeautje voor iemand dierbaar!

Ik heb gekozen voor een bandje op aan mijn vriend te geven, voor zijn kerst. De instructies op de website waren zeer duidelijk, ook heel overzichtelijk. Ik heb zelf geen problemen ervaren met deze website of wat ik heb besteld. De levering was ook nog redelijk snel had het laat in de avond besteld dus had geen “volgende dag in huis” meer maar toch was het er nog rap. Reker aan te raden, mooie producten.

Zeer en zeer tevreden

Leuke prijzen , snelle levering en keuring afgehandeld zo , heel blij mee …

Goed!

Niets op aan te merken

vlotte bestelling en zeer rap thuis toegestuurd gekregen . heel mooi artikel

Super leuk!

Ik vind het een super leuk armbandje die ik bestelt heb. Heb hem ook snel binnen gekregen.

Super service,goei kwaliteit,snelle levering en mooi gegraveerd

Super snel en super mooi !

Zo een goede kwaliteit! We hebben al juwelen van hier al 2 jaar oud en nog even goed! En zó een snelle service

Super snelle levering en top kwaliteit!

De armband werd super snel geleverd en is echt van top kwaliteit. De gravering is erg mooi en de kleuren komen ook goed overeen met de foto’s. Super leuk cadeau voor mijn vriend!

Mooie duurzame juweeltjes

Snelle verzending. Goede service en mooie duurzame juweeltjes! Top

perfect

zorgvuldig, snelle levering, perfect

Prachtig mooi resultaat

Mooie armband Gravering erg netje gedaan, precies hoe ik het in mijn hoofd had.

Super mooi!

Snel en netjes geleverd. Mooi sierraad!

ruime keuze, snelle bezorging.

Goed!

Redelijke sneller levering, kwalitatief ;)

Super mooie armband mooi gegraveerd

Een hele mooie leren heren armband gegraveerd precies hoe en wat ik wilde

TOP,Prima service

Heel mooi afgewerkt met de namen erop en het hartje,is niet te zwaar voor aan de sleutels te hangen,klein maar fijn,super mooi mvg sandra

Zeer goede service

Het product was snel geleverd en helemaal naar wens!. Ziet er heel netjes en degelijk uit. Ook de namen die erop zijn gezet zijn goed en duidelijk leesbaar.( er stonden 4 namen op per naam 4 letters.

Super mooie armbandjes!

Ik heb de armbandjes laten graveren. Mooi kwaliteit en snelle levering. Heel erg blij mee!

Heel mooi gepersonaliseerd cadeau en snelle bezorging!

Perfect!

Zeer aangename klantenservice en goede verzending!

Ik had enkele vragen over de lengte van een ketting maar door de klantenservice werd ik zeer goed geholpen en heb ik het product kunnen bestellen wat ik wou! Ik heb een ketting met gegraveerde vingerafdruk besteld en is echt super mooi! Zeer tevreden over de hele lijn! Ik ga zeker nog dingen bestellen

Snel en kwalitatief

2 x een bestelling gedaan met gravering. Was binnen 1 a 2 dagen in huis. Super snelle levering en mooie producten. Ik was aangenaam verrast over de kwaliteit. Oh en niet te vergeten dat de mooie verpakking ook een 10 verdient. Zeker een aanrader om hier je sieraden te bestellen.

Snelle en goede service

Fijn dat je beloofde leverdatum gehaald werd, ook al is het nu een drukke tijd

Super blij mee en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijk hoe je een persoonlijke gravering kan laten maken. Helemaal blij mee, bedankt! Zeker een aanrader

Super cadeautje

Snelle levering. Mooie afwerking. Handtasspiegeltje met gravering werd heel enthousiast onthaald door de jarige. Zeker een aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst