Mooie oorbellen!

Heel goed.

Mooie sieraden en een snelle, betrouwbare bezorging.

Dubbele ervaring

Ik had boven de 50 euro besteld en zou gratis oorbellen krijgen maar die heb ik niet gekregen, verder mooi ingepakt en sieraden zien er netjes uit

Prima product, mooi verpakt, goede levertijd. Allen bij de. Gravering had ik gekozen voor een rood hartje en die is in de kleur van het horloge gegraveerd. Dat is het enige wat ik jammer vond.

Mooie armband!

Hele mooie armband, handige website, en snelle levering! Gewoon top!

Heb twee armbandjes besteld voor mijn kleinzoontjes. Zien er super uit en ben benieuwd hoe ze staan.

Geweldig mooi sierraad

Snelle levering Mooi sierraad

De producten werden snel geleverd ook in deze drukke decembermaand

Ik ben heel erg tevreden ik zelf dacht dat er iets verkeerd was gegaan heb ik gebeld en hebben mij keurig te woord gestaan dat alles goed was en wat ik besteld had zag er keurig uit Vr gr mevrouw ringeling

kwaliteitsvol en prachtig

Twee armbanden voor opa met de namen van zijn kleinkinderen. Mooie stevige lavastenen met een sterke elastiek. De namen staan er mooi in gegraveerd. Doosjes mooi verzorgd met persoonlijk berichtje er in. Dankjewel voor de verzorgde service!

Fijne service

Snelle levering en het product was precies zoals vermeld stond op de site!

Perfect!

Top! Bandje besteld als kerstcadeau ben heel blij, hopelijk mijn vriend ook!

Armband gekocht voor onze gehandicapte zoon (hij kan niet praten) zodat hij altijd kan laten zien waar hij woont. De gravering was aan de kleine kant, maar na mail en telefonisch overleg is er een prima oplossing gegeven, waar we erg blij mee zijn. Dank voor de goede en snelle service.

Zeer mooi.

Snel geleverd en zeer mooi resultaat. Het is juist zoals de foto op de site.

Voor onze bruiloft gepersonaliseerde cadeaus besteld voor de getuige, Mijn kimono, gebaksvorkjes en taartschep en pen. Alles met onze namen en datum. Super mooi ingepakt ondanks dat we hier niet extra voor betaald hebben. Wij gaan hier zeker nog meer dingen bestellen voor de bruiloft

Netjes! En snelle levering

Sieraden zien er netjes uit. Prima prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!

Top !

Snelle levering en mooie prijs / kwaliteit . Uitvoering hangertje en ketting zoals op site getoond .

Goede en snelle levering

Zeer snelle en goede levering. Product ziet er goed uit.

Super mooie gravering Snelle levering Correcte prijzen

Super levering. Zeer tevreden met het resultaat

Makkelijk mooi en zeer tevreden.

Horloge werkt niet

Het horloge dat ik heb besteld werkt niet. Verschillende batterijen gekocht, dus die moeten vol zijn. Daarnaast is het erg gammel.

Mooi product, maar binnen een jaar kapot

Begin dit jaar heb ik de armband gekocht voor mijn vriend. Deze heeft hij alleen savonds om. Na iets langer dan een half jaar ging de sluiting al kapot. Deze is nu dus niet meer te dragen. Erg jammer. Want goedkoop is het niet.

Zeer tevreden met de mooie gegraveerde cadeautjes!

Verschillende kofferlabels, balpen, taartschepper, parfumverstuiver en herbruikbaar rietje, allemaal met tekst besteld. Het resultaat is heel mooi. Ik raad aan niet te lange tekst te kiezen, want dan wordt de tekst een beetje kleiner gedrukt (daarom geen 5 sterren :) ), wat normaal is natuurlijk, het moet er op kunnen. Of als het kan zet je tekst op 2 lijntjes, dan wordt het iets groter gegraveerd. Ik ben zeer tevreden met alles en ben blij met de originele cadeautjes. Bestelling en levering is heel vlot verlopen. Ik bestel zeker nog een keer.

Super mooi,is voor mijn dochter haar nieuwjaarscadeau,ze zal er heel tevreden mee zijn.perfecte serv

Super service, heel mooi verpakt,Dank je wel !!!

Ander product ontvangen dan besteld

Ander product ontvangen dan besteld. Klantenservice geeft fout toe maar biedt alleen 50% korting op een nieuw product, het door hun fout gedrukte product mag niet retour omdat het persoonlijk is. **********

Buskesdries 3

6673DP Andelst