Supersnel !

Snel geleverd, mooie armbanden!

Supersnel !

Snel geleverd, mooie armbanden!

Snel en mooi verzorgd verstuurd

De website is makkelijk en overzichtelijk, de kortingsacties zijn leuk en alles is mooi verzorgd verpakt. Dit zijn leuke kadootjes om te geven. De prijzen zijn redelijk ik zal zeker vaker kopen. Helemaal blij met mijn kleine schatten!

ik vond als mooi

Goede keuze

ik vond als mooi

Goede keuze

Snelle service, mooie armband

Prettige website, snelle service en zeer tevreden met de bestelde armband. Ook heel netjes ingepakt

Goede service en kwaliteit

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling. De ene dag besteld en de volgende dag al in de brievenbus. Ik had een verkeerde geboortesteen gekozen, direct na mijn bestelling een mailtje gestuurd en zij hebben dit onmiddellijk aangepast, wat een service! De armbandjes zijn dan ook nog eens super mooi, een tevreden klant.

Super goede service en kwaliteit

Super goede service en kwaliteit!

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling. Gisteren besteld en vandaag al in de brievenbus. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling, direct een mailtje gestuurd en zij hebben dit onmiddellijk aangepast. De armbandjes zijn dan ook nog eens super mooi, een tevreden klant.

Super goede service en kwaliteit!

Prachtig afgewerkt en verpakt!

Wanneer ik een vraag stelde op IG werd er al snel op geantwoord. Na het besteld te hebben werd het ook al vrij snel geleverd in een mooie verpakking. Tevreden met de service!

Perfecte ervaring

Het is goed geregeld allemaal, snelle levering en gravering zag er top in orde uit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst