Prachtig sieraad, extra geschenkje en snel in huis!! ik kan jullie niet anders dan 5 sterren geven. Dat wat jullie verdienen. Heel erg bedankt mochten jullie een model nodig hebben voor uw sieraden, kunt u mij altijd benaderen! Met vriendelijke groet, Bibi Stuvel

Prachtig en snel!

Mijn cadeau besteld + gravering. Makkelijk te volgen en hele snelle levering. Het is een mooi resultaat geworden.!

Prachtig en snel!

Super snel en netjes

De site is duidelijk en de service is super snel en goed. Zeer tevreden over jullie.

Super snel en netjes

Ik vind e oorbellen die ik heb besteld super mooi en snelle levering en dat met graveren er bij en niet duur zo leuk ik ben blij en raad het zeker aan

Heel mooi en snel geleverd

Mooie armband . Goede kwaikeit en neyjes gegraveetd

heel goed

heel mooie afgewerkte juwelen . heel leuk is de tekst in het doosje en het graveren voor een persoonlijk cadeaux

heel goed

Een cadeautje om uit te pakken

Fijne en snelle verzending! Een cadeautje om uit te pakken

Een cadeautje om uit te pakken

Fijne en snelle verzending! Een cadeautje om uit te pakken

SUPER!

Top!, in de avond besteld,, volgende dag al om me arm!! En natuurlijk super mooi!

SUPER!

Buskesdries 3