Mooie armband!

Bestellen ging makkelijk en de levering was snel! Armband ziet er mooi en degelijk uit. Zou het zo weer bestellen

Helemaal top en super netjes!

Binma 24 uur in huis. Super mooi verpakt. Goede kwaliteit en super netjes gegraveerd. Ieder volgend sieraad ga ik hier halen. Absolute aanrader!

Omdat de sieraden heel mooi zijn.

Snelle levering en mooi product.

Goede en snelle levering. En mooi product. Ook mooi cadeau verpakking.

Snelle levering en mooi product.

Goede en snelle levering. En mooi product. Ook mooi cadeau verpakking.

Uitstekende service

Super blij met mijn armband. Staat super mooi bij mijn trouwjurk en oorbellen

Uitstekende service

Super blij met mijn armband. Staat super mooi bij mijn trouwjurk en oorbellen

Waar is mijn bestelling?

Op pagina stond dat is verzonden maar ik heb niks ontvangen. Waar is mijn bestelling?

Waar is mijn bestelling?

Heel tevreden! Zeker een vaste klant erbij!

Mijn aankoop is perfect binnen gekomen en ben er erg blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen, en als ik kans maak op de cadeaubon al helemaal!

Buskesdries 3

6673DP Andelst