Heel tevreden! Zeker een vaste klant erbij!

Mijn aankoop is perfect binnen gekomen en ben er erg blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen, en als ik kans maak op de cadeaubon al helemaal!

Snel en persoonlijk

Het is zéér fijn dat de cadeau's allemaal personnaliseerbaar zijn. Alleen vind ik het spijtig dat er met PostNL wordt gewerkt. Al 2 keer werd mijn bestelling gewoon voor de deur gedropt terwijl het om waardevolle leveringen gaat.

Snel en persoonlijk

Snelle levering en mooi sierraad.

Snelle levering en mooi sierraad.

slechte kwaliteit

Een aantal satijnen armbanden met gravering besteld voor mijzelf en als cadeau. De armbandjes worden met een lijmsoort 'dichtgebrand'. Dit begrijp ik en ben ik ook gewend van andere merken. Wanneer je een lichte kleur besteld ziet het er alleen erg lelijk en goedkoop uit; een donkerbruine klodder lijm op een satijnen bandje ziet er niet uit. Als ik de klantenservice hierover contact, dan krijg ik als reactie dat het normaal is en dat ik dit had kunnen zien op de productfoto's. Ik heb de foto's nog eens bekeken en je ziet (natuurlijk...) helemaal niks hiervan. Productfoto's zijn op z'n best geschoten en nergens in de beschrijving staat hierover iets geschreven. Ik zal de bandjes niet dragen (of cadeau doen) en hier ook nooit meer wat bestellen.

Perfect!

Fijne website Snelle levering Goede kwaliteit Mooie producten

Mooi product, mooie verpakking en snelle levering!

Het product ziet er goed uit en de letters zijn er duidelijk ingegraveerd. Het is ook nog eens leuk verpakt en snel geleverd, top!

snelle levering goede kwaliteit armband keurig verpakt zeer nette gravering prijs kwaliteit perfect

Mooie kwaliteit met snelle service

De armband was zoals beschreven. Bezorging was snel en inscriptie zoals opgegeven. Leuk dat tekst in de verpakking kunt laten toevoegen. Want soms wil je meer zeggen dan gegraveerd kan worden. Jammer dat alleen letters en cijfers kunnen. Had graag leestekens kunnen laten graveren.

De armband ziet er precies uit zoals op het plaatje. Snelle levering, mooi verpakt.

2x gepersonaliseerde sierraden besteld. Mooie prijs en kwaliteit! Mooi gegraveerd!

Heel mooie cadeau, ben er echt tevreden mee.

Heel mooi kerstcadeau voor mijn vriend.

Super leukk

Mijn pakketje 2 dagen na bestellen binnen gekregen. Zag er perfect uit en was leuk ingepakt.

Geef het een cijfer van zeven

Ik vond het erg mooi

Geweldig!

Het kwam binnen de aangegeven tijd aan. De ketting is nog mooier dan werd gewezen op de fotos.

Snelle levering, keurig ingepakt en heel tevreden qua artikel

Snelle levering , mooi verpakt .

Product zoals op de foto en snelle levering!

Trekt op niks ! Leveringen weet je nooit wanneer

Is geen klote waard ! Nooit bestel ik daar nog

Een mooie herinnering

De eerste blik van het zakhorloge. Zeggen heel veel. Het is mooi gegraveerd. Alles klop wat we hebben door geven. Het is een mooie geschenk om te bewaren voor later. En altijd terug blikken op ons 25 jaar trouwdag. De kwaliteit is goed. We zijn er blij mee met het zakhorloge van DRKS.

Een supermooie armband met gravering

De armband is mooi en valt heel erg in de smaak. Helaas liet de verzending even op zich wachten door grote drukte door de feestdagen maar het is goed gekomen.

Snelle verzending en super verpakt!

Duidelijk omschrijving van het product op de site en goede foto’s. Snelle verzending en netjes verpakt. Super blij met mijn bestelling!

Mooie kwaliteit voor leuk prijsje

Drks vind ik mooie kwaliteit hebben. De sieraden die je kan laten graveren zijn van goed kwaliteit en voor een leuk prijsje te laten maken. Ook de verzending is snel!

Tevreden

Erg tevreden, mooie sieraden