goed duidelijk snel

Verschillende goede ervaringen! correcte, snelle en goede afwikkeling. duidelijk website. Jammer dat postnl er een potje van maakt................ klopte niets van beloofde bezorging; veel later.

Allereerste Bestelling

Besteld, gekregen wat ik hebben wilde en super snel wat wil je nog meer..

super

Er ging iets mis bij postNL en jullie gingen hier direct achter aan voor mij. het is nu inmiddels allemaal goed gekomen. de zending ging super snel en de service is super goed. Bedankt!

Snelle levering. Mooi armband

Snelle levering. Mooi armband

Snel mooi en vlugge levering

Nadat ik het internet had doorzocht kwam ik bij diksap uit ik de website beken en stonden voor iedere budget wat op genoeg keus ik dacht bij mezelf even kijken ik bestel wat nadat ik besteld en betaald had kreeg gelijk een mailtje van diksap en binnen 2 dagen had ik het in huis pakketje open gemaakt en ik vond en vind het nog steeds heel mooi super blij mee kom hier zeker terug

Wauw!

Heel snelle verzending en de juwelen zijn helemaal naar wens.

Ging allemaal makkelijk en eenvoudig. Het is mooi geworden.

Fantastisch!!

Snelle levering en verwerking. Begripvolle medewerkers bij telefonisch contact. Ik gaf helaas een fout lever adres in, na telefonisch contact werd dit meteen aangepast en verwerkt. Diezelfde dag werd het pakje nog verzonden.

toppers

correct mail verkeer, snelle verzending. top producten!

Snelle levering en mooie spulletjes voor n betaalbare prijs. Vriendelijk personeel.

Mooie producten, heel erg snel geleverd voor iets wat gepersonaliseerd/gegraveerd moest worden, sleutelhangers zijn ook stevig, super tevreden met de kwaliteit en service!

Correct en netjes en optijd alles geleverd

Je wordt ook goed op de hoogte gehouden..van alles wat er gebeuren gaat met je bestelling

Prachtig.

Mijn bestelling is zelfs mooier in het echt. Bedankt! <3

Erg mooi

Prachtige sieraden en mooie persoonlijke tekst in de doosjes

Ik had voor mijn vriendin een weekend weg naar Parijs georganiseerd. Het slotje met onze namen en een hartje erin gegraveerd kon uiteraard niet ontbreken. Toen ik dit aan haar gaf voor ons vertrek naar Parijs was de trip eigenlijk al niet meer te breken. Intens blij! Service on point, snelle levering, gravering netjes gedaan, een aanrader voor ieder die net even een extraatje wilt geven in de relatie!

Mooie producten en goede service

Wat hebben jullie toch mooie producten en de communicatie loopt ook goed. Heel blij mee!

Goede kwaliteit en mooie dasspeld

Het is een mooie en goede kwaliteit dasspeld. Een mooi en net cadeau!

Goede bezorging

Het is enorm makkelijk te bestellen en bezorging is enorm snel

Snelle levering, armband ziet er super leuk uit!

Ik vraag mij alleen af hoe lang de gravering blijft zitten. Het lijkt meer op een soort “sticker” dan op een gravering. Leuke prijs voor wat je krijgt.

Super snelle service

Heel fijn dat het online zo gemakkelijk is gemaakt om met vertrouwen te bestellen. Vanuit de trein naar werk met een paar klikken geregeld en paar dagen later al in huis! Topservice, ook van PostNL trouwens.

beter kan niet

goede en snelle communicatie, netjes verpakt, mooie kwaliteit en supersnel verzonden. Kortom eigenlijk een topscore op alles wat je van een webshop verwacht.

Supersnelle levering

Snelle afhandeling van bestelling, volgende dag bezorgd. Mooi sieraad met inscriptie

Zo mooi & heel persoonlijk

Jullie sieraden cadeau krijgen of geven, heeft een extra dimensie doordat jullie zoveel zorg besteden aan de verpakking. Kaartje met persoonlijke tekst. Ik geef jullie graag cadeau!

Buskesdries 3

6673DP Andelst